Yardım Sandığımız; yardım bekleyen anasınıflarına gönderilmek üzere yardım edenler tarafından oluşturulmaktadır. Siz de göndermek istediğiniz oyuncaklarınızın resimlerini ekleyin müracaat eden okula gönderin çocukların mutluluğu olun.
Yardım sandığından yararlanmak için yardım amaçlı koyulan materyale-oyuncağa cevaben
adınızı
okulunuzun adresini
telefon numaranızı
okulun açık adresini
sınıfınızın 5 tane fotoğrafını koymanız yeterli olacaktır.
eksik başvurular yöneticiler tarafında silinecektir.
istekliler arasından gönderici seçimini yapacak ve gönderecektir.
ozlemarslan
28.02.08, 10:11
acaba bu bilgileri nereye yollayacağız
Bilgi verirseniz çok sevinirim.
İyi çalışmalar
Bu köşe bence çok önemli ve dikkatle takip edilmesi gereken bir köşe emek verenlere teşekkürler bu konuda yardım edebileceğim birşey olursa bende yapmaya hazırım
Yardımları nasıl yapacağımız hakkında daha detaylı bilgi verebilir misinz?? Mesela resimleri nereye ekleyeceğiz?? Belli bir form mu var doldurulacak?
Ben çok yeniyim bu yüzden bazı sorularım var..
bu yardım konusundan keşke daha önce haberim olsaydı en azından size başvururdum.geçtiğimiz dönem çalıştığım okulda çok sıkıntılar çektim.ikinci sınıfı açtık ama milli eğitim bize sadece halıfileks ve 15 tane sandalye verdi.ben kendi cebimden para vererek sınıfa bir şeyler aldım.sene sonuna kadar özel anaokullarına mail attım resmen dilencilik ettim ama kimse bana geri dönmedi.bu yıl orda olmayacağımı bile bile son ana kadar o sınıfa bir şeyler almaya çalıştım.bu yıl merkezde çalışacağım ve yardım için elimden geleni yapacağım çünkü başına gelmeyen çok zor anlar ne tarz sıkıntılar çekildiğini
okullar açılınca öğrencilerle materyal yapmaya başlayacağız o zaman öğrencileri organize edip tüm sınıfın materyallerini gönderirim Bu gönderim nasıl olacak,adres verirseniz koli yapıp size ulaştırım
arkadaşlar bende ş.urfanın çok dar kesimli olan bölgesinde görev yapmaktayım banada yardım elinizi uzatın
okulun adı:mehmet akif ersoy i.ö.o.
okulun telefonu:04142472142
okulun adresi:eyüp nebi mah.sırma sok.no:13
şanlıurfa
yardımlarınızı bekliyorum
zeynep zerdeci
31.08.08, 11:19
Hocam gerçekten çok üzücü yazık canlarıma ya.Elimizden geleni yapıcağız gerçekten yeterki oralarda oöe yaygınlaşsın.Devemlı irtibat halinde olalım hocam.
tabi ki hocam bizimle irtibata geçerseniz gerçekten çok sevinirim inşallah hayırlı haberler alırız şimdiden çok sağolun
slm
yapa anaokulu 2008-2009 nerden buluruz ??
kibeledeniz
26.09.08, 19:42
ben mardinde öğretmenim.sınıfımız çok büyük ama içinde sadece neredeyse boş denecek birkaç dolap var.çocukların oynayacakları oyuncakları yok.ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum.duyarlı arkadaşlarımızdanda yardım bekliyorum.teşekkür ederim...
ben mardinde öğretmenim.sınıfımız çok büyük ama içinde sadece neredeyse boş denecek birkaç dolap var.çocukların oynayacakları oyuncakları yok.ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum.duyarlı arkadaşlarımızdanda yardım bekliyorum.teşekkür ederim...
slm mardin merkezde misin ?
elanur ece
01.10.08, 11:26
selam arkadaşlar ben diyarbakırın bir köyünde öğretmenlik yapıyorum köyün maddi durumu çok düşük sınıf küçük ve kırtasiye malzemesine oyuncağa ihtiyacımız var kaç yere basvurduk ama yok kimse yardım etmek istemedi dilenciler gibi dolaştım ama yok ümidim kırıldı sayılır artık lütfen burdan en azından bir cevap gelsin şimdiden çok teşekkür ederim.iyi bayramlar
sabriye_midyat
03.10.08, 12:47
merhaba bende yeni üye oldum ve merak ediyorum anasınıflarına yardım için başvuru yapılıyor ve bu başvurulara cevap veriliyor mu? bende mardin midyattayım ve öğretmenlik hayatımda çocuklar için yapmayacağım şey yoktur. kapı kapı çok dolaştım ve bu yardım başvurusu için ne yapmak gerkiyor.teşekkürler