Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhabalar yardımseverler

hbasri05
06.09.07, 17:41
Merhabalar daha önce de yazdığım gibi sizleri tebrik ediyorum ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
Ben Amasya ili Suluova ilçesinin geri kalmış olan ve çevre itibariyle ve veli profili ile yoksul olan bir bölgesinde çalışıyorum.Buradaki ailelerin % 90 ı çalışmıyor ve söyle diyeyim gündelik işi olan kişilerden oluşuyor.
Burada ana sınıfını arttırmak için çok mücadeleler veriyoruz ama çok yavaş ilerliyoruz. 0- 6 yaş grubu öğrencilerin sayısı o kadar fazla olmasına rağmen her sene 10 tane ancak öğrenci buluyoruz.Tabii ki bunun bir çok sebebi var.
Fiziksel olarak sınıfımız geçen ay bayağı değiştirdik ve cazip hale getirdik.taban laminant ve halı değişilikleri ile çok farklı oldu.Şimdi bize en çok ihtiyaç malzeme Yani oyun malzemeleri gibi(kitap ,karton ,kalem, oyun setleri,vs)Yani bize en çok faydalı olabilecek okuma yazmaya hazırlık setleri ve sanat etkinlikleri ile alakalı setler.
birkaç ay çok yoğun şekilde çalıştık ve bu sene inşallah 2 sınıf yapacağız ve bunda kararlıyız.Sizin de yapacağınız bu yardımlar ile daha da başarılı olup yapacağınız bu katkıdan dolayı şimdiden teşekkürlerimi bildiriyorum.
Okul Adı:Hürriyet İlköğretim Okulu
Suluova/AMASYA
Tel:0358 417 6104 Cep Tel: 0505 5118039
Hasan Basri KOYUNCU
Hürriyet İlköğretim Okulu
mail adresi: hbasri05@hotmail.com
Şimdilik sınıfımızda 6 erkek 8 kız öğrenci bulunmaktadır.Ancak okulların açılması ile birlikte bunun iki katına çıkacağını düşünüyoruz.
Fen doğa Etkinliği,Köşeler ile ilgili etkinlikler,masal hikaye veparmak oyunları ile dolgu oyuncakları ve kuklalar gibi envanterler gerekiyor.Sayı olarak siz benden daha iyi tahmin yapabilecinizi düşünüyorum.

admin
07.09.07, 03:53
yardım başvurunuz için size en isabetli olan durumun kardeş okul programı olması uygun görülmüştür. sizin için kardeş okul bulma çalışmalarımız başlamıştır. ilginize teşekkür ediyoruz. sizlerden ricamız daha çok yere bunun duyurusunu yapmanız.