Orijinalini görmek için tıklayınız : sınıf ıcı etkınlık

gülçin
07.12.07, 14:45
merhaba arkadaslar.
ben 2 yıldır usta oğretıcı olarak okullarda gorev yapıyorum unıv mezunuyum ve kpss maduruyum.
okuloncesı ogretmenıyım.sınıfımızda belırlı gun ve haftaları kutluyoruz.yerlı malı haf.kutlaması ıcın pzt.belırledım.okulda sabah ve oğlen grubu olarak 4 sınıfız.m.yardımcısı sınıfta yapılacak etkınlıklerden onun haberının olması gerektıgını ve zumre yapmamız gerektıgını soyledı.baska okullarda da gorev yaptım.boyle bısey gormedım.sınıf ıcındekı etkınlıklerımı haber vermek zorunda degılım.sınıf bana aıt bı alan ve o alanda herseyı ben planlarım.bu konuda bana yardım edermısınız.kım haklı?

haticeaydan
14.12.07, 21:43
merhaba arkadaşım bu konuda biraz siz haksızsınız .çünkü anladığım kadarıyla siz bir anaokulunda çalışıyorsunuz ve müd. yar. sizin amiriniz sizin sınıf içi etkinliklerinizi kontrol etme yetkisi var.daha önce ilköğretim bünyesinde çalıştıysanız okul idarecileri okulöncesi etkinliklerinden pek anlamadılarını söyleyerek sizi pek gözlemlemezler yani sisi size bırakırlar.bence siz itiraz etmeyin.

pınar öğretmen
29.12.07, 02:37
merhaba.ben ilköğretim okuluna bağlı bir sınıfta görev alıyorum.arkadaşımız geçtiğimiz yıl evrak falan düzenlememiş sanırım! (zümre yapmadığına göre...) zümreler,toplantı tutanakları,veli görüşme formları,karar defterleri,kayıt defterleri,aile eğitimi formları,gelişim dosyaları,vs.. vb.. bazen hepsinin içinde bende boğulduğumu hissediyorum :(
yaa diyorum,bu tarz evraklara harcayacağımız zamanı çocuklarla ilgilenmeye harcasak herkes daha karlı çıkacak!
ilköğretimlerdeki amirlerin anasınıfında tutulacak defteren dosyadan pek haberdar olmadıkları doğru.en azından büyük bi kısım böyle.okul müdürü anlamasa bile,sınıf öğretmeninin de bu evraklardan haberi yoksa (ki olması gerekiyo) müfettiş geldiği zaman didik didik evrak arayıp soruyolar!!! şu evrağı çıkar,bu evrağı göster... !!!
sanki benim işim orda çocuğu eğitmek değil,bi muhasabeci gibi bütün gün evrak yazıp çizmek!
malesef sisteme akıl sır erdiremiyorum!!!belki de işime gelmediği için :)
uzun lafın kısası (ben de amma dertliymişim bu konuda,laf aramızda) zümre de yapacaksın arkadaşım,diğer evrakları da... :)

nurdeniz
13.03.08, 22:56
işiniz zor allah yardım etsin

d.yeliz
31.03.08, 01:21
KPSS bütün öğretmen adaylarının koorkulu rüyası.