gulsahim_87
10.12.07, 21:36
Arkadaşlar çok Acil Sayi Kavramiyla Ilgili Ilginç Fikirlere Ihtiyacim Var Yardimci Olursaniz Sevinirim.
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : sayı kavramı gulsahim_87 10.12.07, 21:36 Arkadaşlar çok Acil Sayi Kavramiyla Ilgili Ilginç Fikirlere Ihtiyacim Var Yardimci Olursaniz Sevinirim. devilgirl0689 11.12.07, 21:11 telefon yap düğmelerinin yerini boş bırak her sayının yerine okadar nesne şekli yap çocuk sayarak yerleştirsin... cocuk olmak 13.12.07, 15:09 hangi sayıya kadar yaptıracaksan etkinliğini o sayıya kadar kartona sayıyı yaz yanına sayı kadar şekil çiz, bu arada kartonların rengi farklı olsun. mesela 2 yi işliyceksen çok büyük ya da çk küçük olmamak şartı ile bi kartona 2 yaz yanına 2 tane üçgen çiz diyelim ki karton sarı renkte ayni renkten ayni sayıda da üçgen şekilleri hazırlave bir kutuya koy. Çocukları iki eşit gruba böl. Sıra ile sayıları göster ve tek ayak ve çift ayak kendin karar ver sıçrayrak şekillerin bulunduğu kutudan sayı ve renge göre şekil getirmelerini iste. Böylece hem şekileri hem renkleri hem de sayıları öğrenmiş olurlar.ayni zaman da motor gelişimlerini de desteklemiş olursun AYSUN_KARAKUS 22.12.07, 12:54 ArkadaŞlar VerdİĞİnİz Örnekler Çok HoŞ Ama ŞonuÇta Burda Sayi Kavramini Verİyoruz Araya Şekİl Koyamayiz... ılkay 01.01.08, 20:19 selam neden hiç bir şey görüntülenmiyor yardımcı olursanız sevinirim Hilal 01.01.08, 20:42 öğretmenim paylaşımları görebilmeniz için sizinde 5 tane paylaşımda bbulunmanız gerekmektedir.:) iyi paylaşımlar Aymelek 29.01.08, 12:50 arkadaşlar benim bildiğim ana sınıfında sayı pek kullanılmıyo o yüzden resimler ve ya şekillerle yapılıyor bizde öyle yaptık çünkü mesela ben 5 resim çizdim karşısına 5 daire çocuktan eşleştirmeleri isteniyor _AYSUN-KARAKUŞ_ 08.02.08, 14:57 Ben ÖĞrencİyİm We Bİzİm Hocamiz BÖyle Yapmamizi İstemİyor Şekİllerle Sayilarin Bİr Arada Olmasini İstemİyor yiğit 20.02.08, 02:37 söylenen sayı kadar nesne bulma oyunu oynanabilir. örneğin '3 tane lego al' v.b havvadingiz 18.03.08, 18:45 bizimde hocamız ilginç fikirler istio sayı kavramıyla ilgili ödev ödev ödev bıktım inci_86 25.07.08, 19:24 mrb. arkadaşlar ben günlük yaşamda kullanılan sembollere örnekler arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim acil lazım:) geometrik bir şeklin örneğin üçgenin evin çatısı olarak kullanılması bir sembol müdür? ya da gök kuşağı renklerin sembolü müdür? yardımcı olursanız çok sevinirim:)Şimdiden çok teşekkürler... Muhittin KAYAN 05.08.08, 09:23 etkinlik nasıl gönderiliyor |