çiğdemsinan
16.12.07, 22:54
sayın müfettişim
benim usta öğretici belgem geldi fakat bana vermiyorlar. bir ay sonra geçerli nedenlerden dolayı işten ayrılacağım ve belgemi vermeyeceklerini söylüyorlar. sadece fotokopisini alabileceğimi söylediler. Aslının onlarda kalacağını söylediler. bu konuda benim ve kurumumun hakları nelerdir? öğrenmak istiyorum Bu konuda bana en kısa zamanda bilgi verirseniz çok mutlu olurum.
Çiğdem hanım,
Belgenizin aslını size vermek zorundalar. Potokopisini tasdik ederek dosyanıza koymalılar.
Eğer vermemekte ısrar ediyorlarsa bir dilekçe ile bulunduğunuz ilin valiliğine dielkçe ile başvurarak isteyin. Gene de vermemekte ısrar ederlerse şikayet dilekçesi yazarsınız.
O belge size ait.. Yanınızda bulunması gerekir.
aapak
çiğdemsinan
18.12.07, 20:50
hocam çok çok teşekür ederim.
sevgiler saygılar.
usta öğreticilik için semınere katılıp oradan belge alınıyormus herhalde semınerler nerde ve ne zaman yapılıyor cevaplarsanız sevınırım...
meltemozdemir
05.08.08, 16:33
evett Bennde merak edıyorum...
Usta öğreticilik belgesi bulunduğunuz il milli eğitim müdürlüklerinin duyurusu üzerine o ilde açılacak hizmetiçi kurs sonucunda veriliyor. ilgilenenlere duyurulur.
aapak
mor menekşe
13.08.08, 09:43
hocam benim size bi sorum olacak. ustaöğretici olarak başarılı görev yapanların not durumunu nasıl öğrenebiliriz?teşekkürler
okul müdürünüze sordunuz mu hocam genellikle söylüyorlar
mor menekşe
13.08.08, 10:26
hocam okulmüdürüme sorduğumda, çok başarılı olduğumu ve güzel bir not aldığımı söyledi ama kiseye not açıklamıyormuş onun için söylemedi.Bu sene biliyosunuz görev verirken buna dikkat ediyolar. teşekkür ederim.......
evet haklsınız görev verirken buna bakıyolar.ama başarılıymışsınız.büyük ihtimallede puanınz da yüksek yani.başarılar