s_gulturk
17.12.07, 12:11
"Okul öncesi kurumlarında teftişten kaynaklı sorunlar " bu konu hakkında bilgi almak istiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılar,
Şengül Gültürk
Yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılar,
Şengül Gültürk
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilgi almak istiyorum s_gulturk 17.12.07, 12:11 "Okul öncesi kurumlarında teftişten kaynaklı sorunlar " bu konu hakkında bilgi almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar, Şengül Gültürk aapak33 18.12.07, 09:45 Şengül Hanım, "Okul öncesi kurumlarında teftişten kaynaklı sorunlar " konulu sıorunuza cevap verebilmem için ; Eğer müfettişten kaynaklı sorun varsa bunları yazmalısınız. Yoksa Müfettişlerin denetim sırasında tespit ettiği sorunları soruyorsanız bunu da açık belirtmelisiniz ki size cevap ayzabilmeliyim. aapak33 s_gulturk 21.12.07, 19:07 Müfettişin denetim sırasında tespit ettiği sorunlar değil, teftişten kaynaklanan yani yaşanan sorunlar bunların neler olduğunu öğrenmek istiyorum. aapak33 21.12.07, 23:54 Müfettişten kaynalanan sorunlar, İdareden kaynaklanan sorunlar, Öğretmenden kaynaklanan sorunlar, Donanım sorunları, s_gulturk 26.12.07, 16:21 Acaba bu teftiş sorunları ayrıntılı olarak nerede bulabilirim? aapak33 29.12.07, 21:40 Universitelerin eğitim bilimleri bölümlerinin yaptığı araştırmalarını yazdıkları eğitim dergilerinde bulabilirsiniz. |