Merhaba Arkadaşlar.Öncelikle Böyle güzel bir forum açan arkadaşlara çok teşekkür ederim.Ben 11.sınıf TM bölümünde okuyan bir öğrenciyim.Benim hedefim çocuklarla sürekli beraber olabileceğim,onlara bir sürü şey öğretebileceğim bir ortamda çalışabilmek.okul öncesi öğretmenliğini çok istiyorum.Ama okul öncesi öğretmeni olmayı lise 2de karar verdiğim için biraz üzgünüm.Çünkü bildiğim kadarıyla Meslek lisesinde okuyan arkadaşlarımız Öss de bu konuda daha da avantajlı.Ama ben yine de Düz lisede okuyan arkadaşlarımızdan en azından avantajlı olmalarına inanmak istiyorum :).Ve bu konuda siz değerli öğretmenlerimizden,bu konuda bilgisi olan herkesden bilgi istiyorum... Elimden geldiği kadar foruma destek olurum... Teşekkürler...
Merhabalar Saygıdeğer Öğretmen Adayımız; :)
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Gerçekten çok güzel bir karar vermişsiniz bu bölümü seçmek konusunda. Umarım hayalleriniz de ilk sınav yılınızda gerçek olur. Ben şahsım adına söylemek isterim ki bu bölümü çok seviyorum. Bir erkek olarak bu bölüme bir talihsizlik sonucu değil isteyerek geldim ve severek okuyorum. İnşallah bu yıl da bitiriyorum.
Size başarılar dilerim. Elimizden geldiği kadarıyla her konuda yardımcı olmaya çalışırız.
Saygılar...
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. bu bölümde okuyan biri olarak gerçekten çok mutluyum iyiki bu bölümdeyim diyorum. ek puan konusunda belki meslek liseleri daha avantajlı ama diğer dersler konusunda (türkçe, matematik vs) siz avantajlısınız o yüzden moralini hiç bozma;) ve umarım istediğin olur... formumuzda verimli paylaşımlar diliyorum:)
Bestecim hoş geldin aramıza.. Hilal öğretmenimizin de dediği gibi düz lisede üniversiteye hazırlığa ağırlık verildiği için şanslı olduğuna inanıyorum.. Ayrıca benim etrafımda çok örnek var kız meslek lisesi mezunu olmayıpta iyi bir puanla okul öncesi öğretmenliğini kazananlar... Zannediyorum onlardan biri de sayın editörümüz Alper Bey olsa gerek... Onun için kendine inanman ve bilinçli ve düzenli olarak hazırlanman gerekir.. Sana başarılar diliyorum... Hiçbir şey için geç değil.. ama çook çalışşş;)... kazan ve bizlere haber ver sitemizden.. kutlarız hep birlikte:rolleyes:
http://www.okulonceciyiz.biz/showthread.php?t=1914 adresinden Okul Öncesi Öğretmenliği Lisans Programı Dersleri ve İçerikleri konusunda ayrıntılı bilgiye ulaşarak bölümde verilen eğitimin kapsamı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. umarım işinize yarar...
Hoş Bulduk... Yorumlarınız için Hepinize Çok teşekkür Ederim.. :):)
slm arkadaşlar bana yardımcı olun bu siteden enn ii şekilde nasıl faydalanırım daha yeni üye oldum anadolu üni aöf okulöncesi öğretmnliği okuyrm
hoşgeldiniz aramıza. paylaşımlardan faydalanmak için öncelikle 5 mesaj yazmış olmanız lazım bunun haricinde sormak istediğiniz konularda bütün arkadaşlarımız yardımcı olurlar.:) verimli paylaşımlar diliyorum...
slm ebru ben kreş öğretmeniyim bi yardımımı istersen olurum beni ark listene ekle yardımcı oolurum sana
o konuda şanslısın alanın tm meslek liselerine öncülük tanınıyor ama malesef biz meslek liselerinde yeteri kadar matematik alamıyoruz buda bizim girme şansımızı biraz zorluyor. İnşallah istediğin gibi olur ve o bölüme girersin çocukları çok sevmen mesleğinede aşık olacağını gösteriyor:) Başarılar dilerim şimdiden:)
iremnur saka
24.05.08, 01:51
Selam arkadaşlar.Bende yeni üye oldum...Gerçekten üye olmakla çok iyi yapmışım.Okul öncesiyiz biz ve buradan çok faydalanacağımı düşün
zeynepdemirel
05.06.08, 13:16
yeni üye oldum ve platformu çok beğendim.umarım faydalanabilirim.
AYSUN-KARAKUŞ
05.06.08, 15:03
hoşgeldiniz Aramiza Sizi Burda Görmek çok Güzel :)
:icon_cheer:anasınıfı öğretmeniyim.böyle siteden yeni haberim oldu.Hemen üye oldum arkadaşlarımada söyleyeceğim.Siteyi kuranlara teşekkürler
:
:icon_cheer:Semineri kaçırmışım çok üzüldüm.Umarım bu yıl da yapılır
genç fenerli
21.06.08, 23:45
hoşgeldinizzzzzzzz aramızaa