dwobet
30.12.07, 23:13
Arakadaşlar Duyulara Hitab Eden Etkinlikler Istiyorum.her Konuda Olabilir.varsa Gönderin Lütfen
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : çok Acil! dwobet 30.12.07, 23:13 Arakadaşlar Duyulara Hitab Eden Etkinlikler Istiyorum.her Konuda Olabilir.varsa Gönderin Lütfen papillon 31.12.07, 15:51 Umarım işinine yarar öğretmenim..:) papillon 31.12.07, 15:52 Kolay gelsin öğretmenim..:) papillon 31.12.07, 16:00 Burdada eklemei unutttuğum bir tane ve gruplama oyunu ve kavram haritası olauşturabileceğibn kartlar var...:) papillon 31.12.07, 16:31 Devamı...:) papillon 31.12.07, 16:35 Devamı kolay gelsin:) Gözler ne işe yarar? Herşeye onlarla bakarım Herşeyi onlarla görürüm Kulaklar ne işe yarar? Sesleri onlarla duyarım Dersimi onlarla dinlerim Burun ne işe yarar? Çiçeği onunla koklarım Herşeyi onunla koklarım Eller ne işe yarar? Herşeyi onlarla tutarım Yazıyı elimle yazarım Ağız ne işe yarar? Onunla ben yer ve içerim Konuşur ve şarkı söylerim Ve bu şarkı:) papillon 31.12.07, 16:38 Oyun..:) Isınma Çocuklarla halka olunur. Lider çocuklara “ben ne yaparsam siz de aynısını yapacaksınız” der. Lider eli ile burnunu tutma, ayağını tutma, ileriye bir adım atma, geriye bir adım atma gibi hareketler yapar. Sonra çocuklardan bir hareket yapmalarını, yapılan bu hareketi diğer çocukların tekrarlaması istenir. Halka şeklinde oturulur, ortaya beyaz bir karton ve üzerine de bir tane pastel boya kutusu, bir tane lego, bir tane kalem konur. Lider “çocuklar şimdi isteyen bir kişi gelecek, bu malzemelere dikkatli bir şekilde bakacak, sonrada dışarı çıkacak. Başka bir gönüllü kişi de bu malzemelerde bir değişiklik yapacak. Dışarıda olan gelip değişikliğin ne olduğunu söyleyecek ve düzeltecek” der. Gönüllü olanlar dışarı çıkar, kalan çocuklardan gönüllü olanlar da bir değişiklik yaparlar.(hepsi alıntıdır) tatlidadi 22.03.08, 16:32 hazırladığım duyularla ve vücudumuzla ilgili materyal vardı paylaşmak istedim |