Orijinalini görmek için tıklayınız : anasınıfı gelişim karnesi dilek ve temenniler kısmı

örtmen
05.01.08, 16:25
arkadaşlar karnedeki dilek ve temenniler kısmına neler yazıyorsunuz değişik fikirleri olan varmı ? teşekkürler...:confused::confused::confused:

hgokcen
07.01.08, 18:08
dilek ve temenniler kısmı için
canım kızım yakışıklı oğlum güzel kızım vb gibi girişlerle başlayıp; eğer biraz daha gayret etmesi gereken bir durum varsa, biraz daha gayret edersen çok daha iyi olacağına inanıyorum. başarılıysa başarın beni çok mutlu ediyor devamını diliyorum gibi motive eden cümleler kurmaya çalışıyorum
umarım yararlı olmuştur.

örtmen
14.01.08, 20:24
arkadaşlar başka neler yazabilir yardım edin please:confused:

ike
15.01.08, 23:29
öğretmenim bize derslerde karne vermeyin diye uyarıp duruyorlar ama şu an ki öğretmenlerimiz karne veriyorlar. bu durum nasıl açıklanır ki :confused::confused::confused:

örtmen
19.01.08, 23:05
[FONT="Comic Sans MS"][/F
şöle söylim tamam gelişim raporu hazırlıyoruz karne verilmiycek diyolar ama müdür soruyo karneleri doldurdunuzmu die veliler soruyo karne alcaklarmı die yayın evleride hazır getiriyo doldurduk bitti vericez yapacak bişey yok.

herneyse ben değerlendirme kısmına neler yazabilirim onu düşünmedeyim tabiki bireysel farklılıkları göz önüne alıcaz ama hiçde beceremem şöle caf caflı lafları:):p

basaran_78
22.01.08, 21:02
teşekkürler

yakamoz43
24.01.08, 19:30
ya banada sölermısınız dılek ve temennıler hakkında değişik sözlerrr :o

almilaturk
26.01.08, 12:10
hoşlarına gidecek sözler sarf et

almilaturk
26.01.08, 12:11
akabinde onların daha kırılgan olduğunu çok fazka kayafa taktığını göz önünde bulundur öğretmenim

almilaturk
26.01.08, 12:12
biz karne yerine başarı belgesi hazırladık onları vereceğiz bugün