örtmen
05.01.08, 16:25
arkadaşlar karnedeki dilek ve temenniler kısmına neler yazıyorsunuz değişik fikirleri olan varmı ? teşekkürler...:confused::confused::confused:
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : anasınıfı gelişim karnesi dilek ve temenniler kısmı örtmen 05.01.08, 16:25 arkadaşlar karnedeki dilek ve temenniler kısmına neler yazıyorsunuz değişik fikirleri olan varmı ? teşekkürler...:confused::confused::confused: hgokcen 07.01.08, 18:08 dilek ve temenniler kısmı için canım kızım yakışıklı oğlum güzel kızım vb gibi girişlerle başlayıp; eğer biraz daha gayret etmesi gereken bir durum varsa, biraz daha gayret edersen çok daha iyi olacağına inanıyorum. başarılıysa başarın beni çok mutlu ediyor devamını diliyorum gibi motive eden cümleler kurmaya çalışıyorum umarım yararlı olmuştur. örtmen 14.01.08, 20:24 arkadaşlar başka neler yazabilir yardım edin please:confused: ike 15.01.08, 23:29 öğretmenim bize derslerde karne vermeyin diye uyarıp duruyorlar ama şu an ki öğretmenlerimiz karne veriyorlar. bu durum nasıl açıklanır ki :confused::confused::confused: örtmen 19.01.08, 23:05 [FONT="Comic Sans MS"][/F şöle söylim tamam gelişim raporu hazırlıyoruz karne verilmiycek diyolar ama müdür soruyo karneleri doldurdunuzmu die veliler soruyo karne alcaklarmı die yayın evleride hazır getiriyo doldurduk bitti vericez yapacak bişey yok. herneyse ben değerlendirme kısmına neler yazabilirim onu düşünmedeyim tabiki bireysel farklılıkları göz önüne alıcaz ama hiçde beceremem şöle caf caflı lafları:):p basaran_78 22.01.08, 21:02 teşekkürler yakamoz43 24.01.08, 19:30 ya banada sölermısınız dılek ve temennıler hakkında değişik sözlerrr :o almilaturk 26.01.08, 12:10 hoşlarına gidecek sözler sarf et almilaturk 26.01.08, 12:11 akabinde onların daha kırılgan olduğunu çok fazka kayafa taktığını göz önünde bulundur öğretmenim almilaturk 26.01.08, 12:12 biz karne yerine başarı belgesi hazırladık onları vereceğiz bugün |