forevergirl
07.01.08, 17:58
foruma bi cevap yazıldığında sürekli mail alıyorum sanırım bir yere üye oldum nasıl iptal edebilirim???yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : mailler forevergirl 07.01.08, 17:58 foruma bi cevap yazıldığında sürekli mail alıyorum sanırım bir yere üye oldum nasıl iptal edebilirim???yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler... ozlem 07.01.08, 18:13 profil ayarlarınızdan sol tarafta bulunan 'ayarları değiştir' kısmına tıklayıp ordan da 'abonelik ayarları'ndan 'ABONE OLMAK İSTEMİYORUM' kısmını aktif hale getirip kaydederseniz sorununuz çözülecektir :) forevergirl 09.01.08, 18:42 çok teşekkür ederimm... sağolunn forevergirl 17.01.08, 19:12 merhaba ben abone olmak istemiyorum şeklinde değiştirip kaydettim ama hala mail olarak alıyorum?yardımcı olurmusunuz??? ozlem 17.01.08, 19:28 siteye eklenen yazıların mı maillerini alıyorsunuz yoksa okul öncesi grubun mu maillerini alıyorsunuz :confused: forevergirl 19.01.08, 18:22 mesela bir konuya ne yazılırsa bana mail olarak geliyor ama her konu için geliyor birşey yazıldığında.... forevergirl 19.01.08, 18:23 sanırım okul öncesi grup мeяνe 20.01.08, 11:10 ilgili kişiye söyledim durumunuzu,sorununuz halledilecektir :) forevergirl 20.01.08, 17:52 ilginiz için çok teşekkür ederim ama şuan hala alıyorum mail..sağalunnn editör 20.01.08, 19:03 Gerekli düzenleme yapılmıştır. Vermiş olduğumuz geçici rahatsızlıktan ötürü özür dileriz. Saygılar... forevergirl 22.01.08, 16:14 çok teşekkür ederim öğretmenim yardımınız için...ayrıca böyle bir site kurduğunuz içinde...sağolunn...:) plnpln 30.01.08, 00:21 foruma bi cevap yazıldığında sürekli mail alıyorum sanırım bir yere üye oldum nasıl iptal edebilirim???yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler... bende aynı problemden şikayetçiyim... çözüm olarak sunduğunuz aşamaları yaptım ama bir değişiklik olmadı ilgilenirseniz çok sevinirim,iyi çalışmalar... editör 30.01.08, 02:03 bende aynı problemden şikayetçiyim... çözüm olarak sunduğunuz aşamaları yaptım ama bir değişiklik olmadı ilgilenirseniz çok sevinirim,iyi çalışmalar... Yapılan inceleme de ayarlarınızın tamamının normal olduğu bulgusuna ulaşılmıştır. Lütfen konuyla ilgili ayrıntılı açıklamaya yer veriniz. Saygılar... miragesrp 24.02.08, 20:00 banada sürekli mail geliyor söylediğinizi yapmaya çalıştım ama başarılı olamadım galiba:confused: siteye ne yazılırsa banada sürekli geliyor mail silmekten bıktım artık:) tşkler mel_ur09 28.02.08, 18:28 Mail Grubu Nasil Oluşuyor plnpln 25.03.08, 20:41 Daha önce bir cevap yazamadım kusura bakmayın... ben hala okulöncesi groups' tan mail alıyorum. üyelerin birbirlerine attıkları bütün mailler bana da geliyor, profil ayarlarından ayarları değiştiri seçtim." abone olmak istemiyorum" seçeneğini işaretlediğim halde hala uzun zamandır mail alıyorum. bu sorunumu çözmeme yardımcı olursanız çok sevinirim. iyi çalışmalar diliyorum.... editör 27.03.08, 18:29 Daha önce bir cevap yazamadım kusura bakmayın... ben hala okulöncesi groups' tan mail alıyorum. üyelerin birbirlerine attıkları bütün mailler bana da geliyor, profil ayarlarından ayarları değiştiri seçtim." abone olmak istemiyorum" seçeneğini işaretlediğim halde hala uzun zamandır mail alıyorum. bu sorunumu çözmeme yardımcı olursanız çok sevinirim. iyi çalışmalar diliyorum.... Lütfen gruba üye olurken girmiş olduğunuz e-posta adresinizi özel mesaj ile bize bildiriniz. Bizde gerekli düzenlemeleri gerçekleştirelim. Saygılar... ECEK 31.03.08, 23:19 çaresiz değilsiniz çare sizsiniz site içi teşekkürler:p |