selam bnde cocuk gelişimi bölümü 11 .sınıfdayım bildigim kadarıyla össye ek puanla giriyoruz ya bu puanın ne kadar oldugu bellimi, birde okul birincileride puan alıyor die biliyorum öss de nasıl degerlendiriliyor bu yardımcı olursanız sevinirim simdiden cok tesekkür ederim
aziz ercan
16.02.08, 11:41
bu puan okuldaki başarıangöre belirlenir yani not ortalamana göre eğer alanınla ilgili bir bölüm seçersen çooook ama çoook avantajlısın biliyorsun ki okulöncesinin puanı fazla ama sizin ek puan ile bu uzaklığı yakın edebilme şansınız çok yüksek
bu puan okuldaki başarıangöre belirlenir yani not ortalamana göre eğer alanınla ilgili bir bölüm seçersen çooook ama çoook avantajlısın biliyorsun ki okulöncesinin puanı fazla ama sizin ek puan ile bu uzaklığı yakın edebilme şansınız çok yüksek
yardımcı oldugunuz için cok teşekkür ederim:)
2008 ösym açıköğretim okul öncesi öğretmenliği için sözel mi eşit ağırlık mı ve ikinci bölüm yapılcak mı bilen varsa ltf bildirsin rica ediyorum.
Rahime TONKUR
03.05.08, 00:41
2008 ösym açıköğretim okul öncesi öğretmenliği için sözel mi eşit ağırlık mı ve ikinci bölüm yapılcak mı bilen varsa ltf bildirsin rica ediyorum.
Sinemciğim AÖF okul öncesine yerleşirken senin en yüksek puanın neyse onu baz alıyorlar ki çoğunlukta sözel puan daha yüksek oluyor.2. bölümü yapmaya gerek yok yapsan bile sana hiçbir getirisi olmayacak AÖF okul önc öğr. seçersen.sadece 1. bölümü yapman yeterli.basarılar diliyorum.
saygılarımla
banu erdogan
09.05.08, 16:40
Sinemciğim AÖF okul öncesine yerleşirken senin en yüksek puanın neyse onu baz alıyorlar ki çoğunlukta sözel puan daha yüksek oluyor.2. bölümü yapmaya gerek yok yapsan bile sana hiçbir getirisi olmayacak AÖF okul önc öğr. seçersen.sadece 1. bölümü yapman yeterli.basarılar diliyorum.
saygılarımla
ben eşit ağırlık diye biliyordum bizim bölümü.değişmiş mi?
genç fenerli
10.05.08, 01:06
açıköğretim için herhangi bir alandan yüksek puan alman yeterli ama normal örgün öğretimde okul öncesi eşit ağırlık çocuk gelişimi sözeldir. puanlar okulun panosuna asılıyo okul bittikten sonra ne kadar yüksekse o kadar iyi lisedeki başarın orantısında veriliyo okula göre değişiyo bizde 100 den düşürdüler diğer bi kız meslek lisesinde 110 dan okul birincilerine gelince her üniversitenin kontenjanı oluyo birincilere ama çok az 3-5 yinede bu az puan alman demek değil yine de almalısın yüksek bi puan :)
Rahime TONKUR
10.05.08, 22:07
ben eşit ağırlık diye biliyordum bizim bölümü.değişmiş mi?
AÖF sinde yüksek puan neyse o baz alınıyor ama örgün öğretimde okul öncesi öğr. E.A dan alıyor.Sadece Selcuk Üni. ve Gazi üni. sözelden alıyordu ama 2007 öss de sözel bölüm alan yerlerde e.a. dan almaya başladı arkadaşım...
zeynepdemirel
05.06.08, 13:19
ben hiç sayısal çözmesem,sözellerin 1 ve 2 lerinin tamamını çözsem yeterli olmaz mı?bilgilendirirseniz sevinirim.
Rahime TONKUR
06.06.08, 20:53
Canım 2. bölümü full yapsan bile okul öncesi öğretmenliğini seçtiğinde sana 2. bölümün hiçbir faydası olmayacaktır.sadece 1. bölüm' ün puanına bakılacak.
1. bölümdende hiç sayısal yapmayıp sözelleri full yaparsan bile yeterli olmayacaktır.Başarılar diliyorum.....
ben hiç sayısal çözmesem,sözellerin 1 ve 2 lerinin tamamını çözsem yeterli olmaz mı?bilgilendirirseniz sevinirim.