Orijinalini görmek için tıklayınız : 5 mesaj yollama
Previously_on_Lost 24.01.08, 02:51 ben bunun çok gerekli olduğuna inanıyorum zaten bir çok forumda buna benzer şeyler var.
güzel bir uygulama bu yüzden burdan yönetici arkadaşlara tebrikler...
yalnız bunun suistimal edilme olasılığı çok yüksek sırf 5 mesaj doldurmak için durmadan "teşekkürler" yazan arkadaşlar var.
bu da dikkatten kaçmamalı bence
güzel bi forum bence değeri bilinmeli...
ben bunun çok gerekli olduğuna inanıyorum zaten bir çok forumda buna benzer şeyler var.
yalnız bunun suistimal edilme olasılığı çok yüksek sırf 5 mesaj doldurmak için durmadan "teşekkürler" yazan arkadaşlar var.
Teşekkürler...forumumuzu beğenmenize de sevindik..Verimli paylaşımlar dileği ile:)
fesupanallah 24.01.08, 17:46 merhabalar ben yeni üyeyim
ben meslek lisesi mezunuyum suan öğrenimime meslek yüksek okulunda devam ediyorum ayrıca özel bir okulda usta ögreticilik yapıyorum
bu siteyi henüz bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim
artık resimlere bakmak istiyorum
çok güzel bir site
5 mesajı farklı konulara yazmanız gerekli. bu paylaşımda olabilir ve lütfen konu ile alakalı yorumlarda bulunun öğretmenim.
teşekkürler
merhaba ne bitmez 5 mesajmış cinlik edeip herkese tşk de etmedim ama yinede bitmez bu mesajj ama takibe devam ediyorum diğer siteleride belki 5 mesaj dolmamıştır kime hangi sitede ne yazdığımı unuttum :) çalışmaya devammmm çünkü bazı dergiler 10 lira ona göre sabırlı olun ve aklı başında cümller kurun :):mad:
bencede yeni paylaşımlar için güzel bir kural paylşımlara devam arkadaslar..:)
kardanadam 10.02.08, 14:14 mesajları yollamakta bu kadar zorlanmayın,paylaşımları gördüğünüzde dahada seveceksiniz siteyi
ATAMİZİNDEYİZ 10.02.08, 15:40 mesajları yollamakta bu kadar zorlanmayın,paylaşımları gördüğünüzde dahada seveceksiniz siteyi
güzel yorumunuz için teşekkürler...
güzel bi kural arkadaşlar benim hoşuma gitti paylaşmak güzeldir yola devam:):
bende 5 msjı doldurmaya çalışanlardanım neyse buda 2, oldu geriye kaldı 3 :))
beş mesajı acilen halletmem lazım benim:(
filizyazıcı 11.02.08, 21:15 beş mesay işide nerden çıktı
beş mesaj işini nasıl halledeceğine dair fikri olan var mı
evet arkadaşlar bu 5 msj olayına yeni başladım ben ilk defa böyle bir uygulama gördüm güzelmiş
benimki de 2 oldu
artık resimlere yaklaşmaya başladım
beş mesajı acilen halletmem lazım benim:(
bende okul öncesi öğretmeniyim siteyi beğendiğim için yararlanmak istiyorum
bende okul öncesi öğretmeniyim siteyi beğendiğim için yararlanmak istiyorum
evet bu da bizim 5. mesajımız bingoo
böyle kuru kuruya mesaj yazmakta hiç içimden gelmiyor ama yazacak birşey yok :confused:
aslışşş 5 msj'ı tamamlamış darısı bize artık
evet bu 5 mesajı nasıl tamamlayacaz? :):)
site için çok teşekkür.5 mesaj yorucu
evet kaldırılmalı. (mesaj kirliliği açısından)
kirlilik yaratmadan da 5 mesaj paylaşımında bulunabilirsiniz arkadaşlar.
5 teşekkür yazın diye bu kural konulmadı, kuralın amacı herkes paylaşımda bulunması. ama bunu yanlış anlayıp olmadık yere saçma mesajlar yazarak forumu kirleten arkadaşlar da olmuyor değil...
tüm eğitmen arkadaşlara selamlar
5 mesajı tamamlamak için masal hikaye parmak oyunu çocuk şarkıları plan örnekleri soru soranlara cevaplar ödev yardımı yani daha ne diyeyim ki o kadar çok alan var ki mesaj yazabileceğiniz böyle anlamsız anlamsız 5 i doldurma mantığı ile yazılan mesajlarınız ya birleştirilip 1 mesaj sayılır yada siliniyor.
Önemli Uyarı: Spam Mesaj 10 gün forumdan uzaklaştırılma sebebidir.
bir dosya indirmek isetdim üyelik istendi oldum sonra beş mesaj isetndi zorunlu üye olduğum bir sitede elimden gelen ancak buydu..
5 mesaj istemişsiniz dosya indirmek için kirlilik yapmadan yazdım ama hala indiremedim ve çok acıl indirmem gerekiyordu kafayı yemek üzeriyem neyse siteniz çok güzel olmuş
İndirmek istediğiniz dosyanın üzerine tıklamanız yeterli,ondan sonra bir pencere açılır ve size nereye kaydetmek istediğinizi sorar,yeri seçip tamam ı tıkladığınızda bilgisayarınıza inmeye başlar.
Site güzel düşünülmüş...Faydalı olacağından eminim...
Ayrıca bu beş mesajın amacı ne acaba???
kardanadam 18.02.08, 15:35 bu 5 mesaj olayına takılan arkadaşlar gereksiz yere mesaj yazıcana konularla ilgili yorum yapsalar zaten sorun olmayacaktır.bence sorun onlarda mesajda değil
bu 5 mesaj nnassıl atılıyor hala anlamadım yani biz buraya bir etkinlikmi gönderecegiz yoksa etkinlikler hakkında yorummu yapacağız açıklarsanız sevinirim
Şu yazdığınız mesela bir mesaj..
arkadaşıma bende katılıyorum
Bencede 5 mesaj gönderme saçma olmuş.
Beş mesaj kuralı bence bukadar gerekli olmamalıydı.sonuçta amaç paylaşmak...Bunun bi kuralı olmamalı bence
5 mesaj neden bu kadar sorun oluyor anlamadım çok mu zor 5 mesaj göndemek
5 mesaj göndermek zor değil ama zorunlu olmasa daha iyi olurdu.gereksiz cevaplar çoğalacaktır.
bence çok doğru bir uygulama olmuş. hatta 10 mesaja çıkmalı..
kişiler ihtiyacı olanı alıyor ve gidiyor bidaha uğrramıyor.,bu sorunu çözmek içinde iyi..
tşkler..
kardelen bahçesi 20.02.08, 23:26 Bende Katiliyorum
pınar ışıklar 21.02.08, 19:28 bencede cok ıı olmus dedınız gıbı ıhıtıyacı olan alıp cıkıo saygı duyulmalı yazanlarada
10 mesajda sıteye yenı uye olanlar ıcın cok olur
tesadufen bu sıteyı buldum keske daha once benı yonlendıren bır kısı olsaydıda
daha erken ogrenseydım
benım en buyuk sıkıntım toplantı tutanaklarını hazırlamda zorluk cekıorum cunku daha ılk senem hıc bı bırıkımım yok yardımcı olan herkeze tesekkurler
evet bencede güzel bir uygulama olmuş ama 5mesaj kafi bence 10 fazla olur
bende yeni üyeyim ve 5 mesaj attıktan sonra eklentiler indirmek istiyorum..ama güzel bir uygulama..
aynen katılıyorum arkadaşım
betulterzi 24.02.08, 23:38 5 mesaj yazabiliriz güzel bir site için .sonuçta bu siteye emek veriliyor ve bizlere güzel ve değişik etkinliker sunuyorlar.feda olsun 5 mesaj.etkinlikleri görünce tüm mesajlar benden olsun teşekkürler
peki merak ediyorum? madem art niyeti önlemek için bu tedbir alındı!!! 5 mesajdan sonra hiç bi aktivitesi olmayan bi paylaşımda bulunmayan üyeleri nasıl takip edeceksiniz???
5 değilde 3 olsaymıs daha iyi olurmuş
melekbeyza 27.02.08, 20:26 merhabalar tüm yorumları okudum.şimdi bence hem iyi hem kötü paylaşımda bulunmak istiyorum ama mesaj atmadan linkleri göremediğim için yükleyeceğim dosyayla aynı olabilir bu linkleri görüpte paylaşım yapılsa daha uygun olmazmıydı.
hazırladığınız site içinde teşekkürler
mediha küçükoğlu 27.02.08, 20:58 öncelikle Böyle Bir Site Kurduğunuz Için Teşekkürler
oğlumu büyütürken tecrübelerinizin ve bilginizin desteğini bekliyorum.
bir an önce işlediğiniz konuları incelemeyi umuyorum
:)tüm arkadaşlara sevgi ve selamlarımı sunuyorum
sizinle aramdaki son mesaj olduğu için mutluyum.
merhaba arkadaslar bende yeni üye oldum
anadolu meslek lisesi 2. sınıfım insallah sızlerle yaralı seyler paylasırım ve benım ıcın ınsallah ıyı olur :)
nazmiyebetül 27.02.08, 22:15 anlamadım ben bu beş mesaj olayını
slm ben bolu da usta öğreticiyim
çok zor şartlar altında çalışıyorum
bu siteyi biran önce ziyaret etmek istiyorum
inşallah şimdi ziyaret edicem
selam arkadaşlar sadece bu bölümemi 5 mesaj yazmamız gerekiyo yoksa başka bölümlerde de bilmece tekerleme kısaca başka etkinlikler yazabilirmiyiz.cvp verirseniz sevinirim..:)
öğretmenim farklı konularda 5 mesaj yazacaksınız dikkat ederseniz seviniriz...aynı konuya gereksiz 5 mesaj yazarsanız silinecektir..şimdiden verimli paylaşımlar..:):):)
fusunsolak 28.02.08, 00:43 benimde anasınıfına giden kızım var tam bana göre bir site olduğuna inanıyorum çok teşekkür ederim
mrb arkadaslar adım meltem trabzonda ilköğretim okulunda çalışıyorum gercekten çok güzel bir site hazırlayanların gönlüne ellerie sağlık
hızlı msj bölümünü de bulana kadar hayli zaman geçti bu zaman zarfında aradığım konuyu da unuttum bu ne bürokrasi merakı anlayamadım...
ben bunun çok gerekli olduğuna inanıyorum zaten bir çok forumda buna benzer şeyler var.
size katılıyorum bu ülkede kimse birbirini ispiyonlamalı da...:eek:
bende yeni üyeyim site çok güzel ve çok yararlı bencede paylaşmak güzel
merhaba siteniz çok güzel.beğendim devam edin
arkadaşlar tamam 5 msj olayı güzel de bunu (açık konuşacağım benim gibi)acelesi olan bi insandaki tek etkisi paylaşım yapmak değil bir an önce şu 5 i en kısa yoldan tamamlayayım oluyor.Bence gereksiz,zaten bulunan kaynaklar işe yaradıkca,beğenildikce insanlar burayı daha sık ziyaret edecektir ve kendinden birşeyler katmayı da vefa borcu sayacaktır.Ama açıkca ben bununla uğraşacağıma google a dönmeyi tercih ettim 2 kez.şimdi boş vaktim var diye inceleye inceleye bakıyorum.Bence bilgilere direk ulaşılsa daha verimli olur.Diğer türlü zaten paylaşıma açık olmayan ''teşekkür etmekten '' başka bişey yapmayacaktır.Bu kadar yararlı ve güzel bir site bence bu uygulamayla çok insanın dikkatinden kaçıyor... Saygılarımla
Bunu Anlamsiz Buluyorum 5 Mesaji Yazincaya Kadar Konulara Katilinir
bende bu konuda ihmal davrandım mesaj yazmadan olmayacak
abdullahogut 05.03.08, 22:04 Katiliyorum,Haklısınız
site çok yararlı görünüyor
berkayerakay 10.03.08, 14:59 Site çok Güzel Paylaşim Harika
slm çok güzel bir site ama 5 msj biraz zorlu olmuş gibi geldi bana.
ilk başta yazanarkadaşıma söylüyorum birde benim gibi bilgisayarı yeni öğrenenleri düşünürsek o beş mesaj okadar zorki mesaj kısmına girene kadar iki saat geçti ama site çok güzel ve çok yararlı olduğuna inanıyorum
:confused:
mrb bende yeniyim siteyi beğendim
size katılıyorum 5mesaj yazana kadar çok zor
dumangozlu 13.03.08, 21:31 evet arkadaşlar bende katılıyorum site çok güzel ve yararlı ama 5 msj olayı pek hoşuma gitmedi
güzel bi site
siteyi açmaya çalışlıyorum ama 5 msj olayı zorbirsz
sitenin çok güzel oldugu söylendi
berkayerakay 14.03.08, 06:02 bazı zorlukların üstesinden gelmeliyiz,herşey kolay olmamalı bence
wonderfull 14.03.08, 11:54 merhaba ben de yeni üye oldum ve beş mesajı yazmak için uğraşıyorum
Bu sitenin bana ve tüm okul öncesi öğretmenlerine çok faydalı olacağından eminim
5 mesaj yollama uygulaması bazı yönden güzel olabilir. ama ben yeni üye oldum ve dün acil ulaşmam gereken şeyler vardı. zaten onları ararken rastladım bu siteye. fakat vaktim olmadığı için 5 msjı yazamadım. doğal olarak gerekli olan şeylere ulaşamadım. öğretmenim, öğrencilerime farklı bir etkinlik yaptıracaktım ama buradan istediğim boyama sayfasını alamadım. lütfen 5 msjı doldurmak için acele eden herkese kızmayın. çünkü benim gibi geçerli sebepleri olabilir. ama ben yine de 5 msjı doldurmak için tşk msjları yazmadım. bu ilk msjım. üstelik internete sınırlı girebiliyorum. çünkü bulunduğum yerin imkanları kısıtlı. bu arada elimden geldiği kadar bu güzel siteyi ziyaret edeceğim. paylaşımınız için tşk.
bence de çok doğru bi uygulama
mesela ben ilk geldiğimde bi dosya almak için 5 tane saçma sapan mesaj atıp ortalığı kirletmiştim
nasıl olsa bi daha işim düşmez demiştim ama düştü
o yüzden bu sefer doğru düzgün 5 mesaj atıcam
5 mesaj her konu ile ilgilimi yazılıcak
hayır sadece 5 msj yazıyorsunuz Sonra diğer konular görüntüleniyor.Her konu için 5 er msj değil Öyle olsa çok zor olurdu.
slm siteye yeni üye oldum ama anlamakta zorlandığım şeyler var örneğin bu 5 msj olayı aydınlatırsanız sevinirim.
Birkaç sayfa önceyi incelerseniz,anlayabilirsiniz..
Gerekli açıklamalar yer alıyor..
5 msj yerine başka bir çözüm yok mu??
merhaba bende siteye yeni üyeyim ve zamanım kısıtlı old.için çok fazla vakit geçiremiyorum ancak çok güzel ve faydalı bir iş olmuş tüm paylaşımlar için teşekkürler.
düşler atölyesinin ellerine sağlık..
gerçekten böyle sitelere ihtiyacımız var herkese teşekkürler
merhaba ne bitmez 5 mesajmış cinlik edeip herkese tşk de etmedim ama yinede bitmez bu mesajj ama takibe devam ediyorum diğer siteleride belki 5 mesaj dolmamıştır kime hangi sitede ne yazdığımı unuttum :) çalışmaya devammmm çünkü bazı dergiler 10 lira ona göre sabırlı olun ve aklı başında cümller kurun :):mad:
Çok haklısın arkadaşım .Aynen katılıyorum.
:mad:merhaba ne bitmez 5 mesajmış cinlik edeip herkese tşk de etmedim ama yinede bitmez bu mesajj ama takibe devam ediyorum diğer siteleride belki 5 mesaj dolmamıştır kime hangi sitede ne yazdığımı unuttum :) çalışmaya devammmm çünkü bazı dergiler 10 lira ona göre sabırlı olun ve aklı başında cümller kurun :):mad:
azra ceyda 16.03.08, 22:57 bu uygulamanız çok güzel çünkü uygulama sayesinde paylaşımlar çoğalır
evet 5 mesaj uygulaması aslında güzel bir uygulama fakat "teşekkürler" ya da "çok işime yaradı " mesajlarından başka mesajlar da yok paylaşımların altında. "teşekkür ederim çok güzel" dışında yazılacak birşey malesef yok. sorulan sorulara bile karşılık gelmiyor. etkinliklerin dışında bilgiler de paylaşılsa daha güzel bir site olacak. ben çok faydalandım buradan. çok şey de öğrendim... tebrikler bu siteyi hazırlayanlara....
bencede bu 5 beş msja bir anlam veremedim neden 5 msj istemişler bunuda çok merak ediyorum sırf insanlar bu 5 msjı doldurmak için ölesine bir şeyler yazıp geçiyorlar yazık yani ztn insanlar girdikce vede beyendikçe mutlaka bir açıklama yapacaklardır iyi veya kötü haksızmıyım yani şimdi
tşkler çok güzel bir site
bende anlamadım boşu boşuna zaman kaybı ve gereksiz
bulenthaskuzu 18.03.08, 15:02 merhaba bi daha merhaba
Proram Tek mehaba mı kabul etmedi kısa dedi bende tekrar yazdım
Açıklamayaı yazarken iki olmuş bu da üç
neden böyle bir uygulama bunun altında bir çapan oğlu çıkmasın
neden böyle bir uygulama bunun altında bir çapan oğlu çıkmasın
güzel bir siteye benziyor ama daha inceleyemedik. bu 5 mesajla ugraşıyoruz. Lütfen bu uygulamanızdan vaz geçin
gerçekten çok güzel bir uygulama ama insan ilk uyelik yaptırdığı zaman hiç birşey seyredemiyor ve göremiyor,neye teşekkür edeces yada yorum yazacas
gerçekten çok güzel bir uygulama ama insan ilk uyelik yaptırdığı zaman hiç birşey seyredemiyor ve göremiyor,neye teşekkür edeces yada yorum yazacas
Forumda herşey resimden ya da dosyadan ibaret değil,içeriği sadece yazı olan birçok konu var,onlara bakabilirsiniz..
Sohbet amaçlı açılmış başlıklar var,oraya düşüncelerinizi yazabilirsiniz,kendinizi tanıtabilirsiniz,yeni öğrendiğiniz bir bilgiyi paylaşabilirsiniz..
İstedikten sonra alternatif çok..
bilgileri bizle paylaşıp bizi önemsemeniz çok güzel
vbulletin i etkileyici bir biçimde kullanmışsınız, tema da hoş. Ama bu '' 5 mesaj '' olayında neden bu kadar ısrarcısınız anlayamadım. vbulletin kullanabilen insanlar olduğunuzu düşünerek bu işlemin pagerank ınızı artırmayacağımı söylememe gerek yok sanırım....
bencede iyi olmuş herkes azı konularda fikrini söyleyerek katılım sağlayabilir.
SELOCAN SELOCAN 22.03.08, 12:40 Merhaba Arkadaşlar.ben Yeni üye Oldum.
Bu Sİtenİn Bana Faydali OlacaĞina İnaniyorum.
Ben OkulÖncesİ ÖĞretmenlİĞİ 4.sinif ÖĞrencİsİyİm.uygulama Yapiyorum.Çok Yoruluyorum,ama PratİkleŞtİĞİme İnaniyorum.vek.ÖĞretmenlİk YapmadiĞim İÇİn Okul Bana TecrÜbe Oluyor.
Sizlerle Bahar ş
Arkisini Paylaşmak Istiyorum.umarim Beğenirsiniz.
Bahar
Gelince Güzel Bahar
Bir Yanik Kaval Sesiyle Sanki Uyanir Dağlar
Renklerle Süslü Kirlar
Mis Kokan Binbir çiçekle Orda Yaşar Ilkbahar.
berkayerakay 22.03.08, 13:14 şiir güzel baharı karşılıyoruz tam zamanı:)
thelastvisit 22.03.08, 13:23 böyle sitelerin de var olduğunu bilmek güzel
neden öyle diyorsunuz arkadaşlar vardır bir bildikleri. Sizden para istemiyorlar ki. Sadece 5 mesaj yazacağız...
bu sitede ben hayvanlar hakkında video bulmaya calışıyorum ins vardır. Bilen varsa bana yardım edebilir mi lütfen
gozdekalkan81 22.03.08, 17:18 ben nereye msjatacağımı anlamadım..üste bi de 10 gün siteye girmeme cezası almışım sanki çok girebiliomuşum gibi...
siteniz çok güzel olmuş valla elinize sağlık hayatımda böyle bi site görmemiştim
hayatımda böyle saçma bi site görmedim ben...sanırsın altın kaplama etkinlik yaratmışlar da paylaşmıyolar..alın başınıza çalın kıytırık etkinliklerinizi..
hala 5 msj doldıramadım
programları hala açamadım
tşk güzel bi site
Merhaba Arkadaşlar.ben Yeni üye Oldum.
Bu Sİtenİn Bana Faydali OlacaĞina İnaniyorum.
Ben OkulÖncesİ ÖĞretmenlİĞİ 4.sinif ÖĞrencİsİyİm.uygulama Yapiyorum.Çok Yoruluyorum,ama PratİkleŞtİĞİme İnaniyorum.vek.ÖĞretmenlİk YapmadiĞim İÇİn Okul Bana TecrÜbe Oluyor.
Sizlerle Bahar ş
Arkisini Paylaşmak Istiyorum.umarim Beğenirsiniz.
Bahar
Gelince Güzel Bahar
Bir Yanik Kaval Sesiyle Sanki Uyanir Dağlar
Renklerle Süslü Kirlar
Mis Kokan Binbir çiçekle Orda Yaşar Ilkbahar.
Merhaba,hoşgeldiniz..
lorinberenbahar 22.03.08, 21:11 şiir çok güzel teşk ederiz iyi çalışmalar
iyide kardeşim benim 5 msjı geçti ama hala bişey oldugum yok neyi nereye göndercezde olacak anlamış degilim biri bana yardım etsin beni beyenmedi bu site herhalde ah bi üye yapsada kimsenin hayatta göremediklerini göstersek (sanat etkinligi)şurda yanliş anlaşilmayalım :)
evet şiirin çok güzel.iyi çalışmalar
iyide kardeşim benim 5 msjı geçti ama hala bişey oldugum yok neyi nereye göndercezde olacak anlamış degilim biri bana yardım etsin beni beyenmedi bu site herhalde ah bi üye yapsada kimsenin hayatta göremediklerini göstersek (sanat etkinligi)şurda yanliş anlaşilmayalım :)
Hesabınız da herhangi bir sorun yok..
Forum yardımı bölümünü inceleyin.. Belki eklentileri yanlış indiriyorsunuzdur..
5 msj yollamam gerektiğini yeni öğrendim ve sitedeki dosyalara ulaşamamak beni çok üzdü. artık daha fazla ilgilenicem siteyle. dersler yüzünden ihmal ettim sanırım
kesinlikle size katılıyorum, böyle birşey gerekli..
Siteniz gerçekten çok güzel, böyle bir siteye ihtiyacımız vadı, emeği geçen herkese teşekkürler, ama site sanki biraz karmaşık daha düzenli oabilirdi gibi geldi bana:). yinede herşey çok güzel saolun
bana da mantıklı geliyordu 5 msj ama artık sıkıldım msj yazmaktan ben yazmaktan bıktım onar bendne bıkmadı sanırım daha ulaşamıyorum etkinliklere ne olacak benim bu halim yardııııııııııııııııııım lütfen:)
boyleuyelikmiolur 24.03.08, 23:33 uygulamanın mantığını anlamış değilim.Zaten isteyen istediği şeyi paylaşır.Böyle yapmak neye yarar ki?
Ayrıca bişi itiraf edeyim bu msj ıda 5 i doldurabilmek
için yazıyorum:p
5 mesaj olayı cidden çok sinir bozucu
bencede güzel bir uygulama size katılıyorum. bu site hakkındaki yorumlarınıza da katılıyorum. öğretmen olma konusuna gelince evet kesinlikle herkes olmamalı okadar ahkam kesen kişiler var ve ben bunları öğretmenliğimin ilk yılında gördüm yalnız faaliyette hiç bir şey yaptıkları yok.
bencede güzel bi yöntem ben pek başaramadım ama yinede devam ediyorum çünkü siteniz gerçekten güzel ve faydali
bencede güzel bir yöntem ama formu gezerken ciddi anlamda çok güzel bilgiler dökümanlar gördüm ve ben hiç birisini indiremiyorum.:(sürekli akıllılık edipte 5 mesajı doldurmak için teşekkürler yazmıyorum sadece faydalandığım bilgileri forma koyan arkadaşlarıma teşekkür mesajları atıyorum.ama yinede iyki üye olmuşum diyorum kendimce :)mesleki açıdan bilgi alışverişi için güzel bir yer.
emegınıze saglık
merhabalar ben yukarıdakı elestrıyı yazan arkadasa katılmıyorum . tabıkı bı yonden bakarsanız bes elestrı cok ıyı yontem fakat internetı olmayan bılgısayarı olmayan calısan ve ınternet kafeye gıdıp odevını yapmaya calısan ve bı o kadarda acemı olan arkadaslar var bence acımasız :) yınede boyle bır sıte ıcın tebrıkler tesekkurler
merhabagüzel bir forum 5 mesaj yazmam gerekli herhalde etkinlikleri indirebilmem için
arkadaşım sana katılıyorum okuldaki eğitim çok faydalı bahar şiiri çok güzel
ilk okuduğum mesaj bu sanırım en doğru yerden başlıyorum..mesaj yazan sayısı bu kadar azmı böyle bir uygulamaya gerek duyulmuş..ben daha önce bir siteye üye olmuştum oradada alan dolmasın diye mesaj yazma sınırı vardı..eh ne yapalım bizde nabza göre mesaj yazıcaz artık:)
Arkadaşlar bence bu 5 msj işi çok yararlı.Şahsen kendimden biliyom bazen sırf bir dosyayı indirmek için ya da bi resmi görmek için bir siteye ya da foruma üye olanlar var.Ama bu siteye gerçekten bilgilenmek ve arkadaşlarımın paylaşımlarından yararlanmak ve yeni paylaşımlarda bulunmak için üye oldum.Ama benim vereceğim bilgilerin hepsi forumda zaten varmışşş.Yaw bişeyi de bilmeyin de ben yazayım onu daaaaa!!!:D
berkayerakay 31.03.08, 17:03 ;)HERKESE SELAM OLSUN:eek:
bazı mesajlarda 5 mesaj yazdım ama hala yükleme yapamıyorum yazanlar var neye göre belirleniyor 5 mesaj yazınca otomatik olarak yükleme hakkı olmuyormu admin yada moderatörleremi bildireceğiz?
nazife1984 31.03.08, 21:45 Ya Niye 5 Mesaj Yazma Zorunluluğumuz Var
Bu Site çok Yararlii Bi Site Herkese Tavsiye Ederim
konuları açamadan nasıl mesaj yazabilirim
berkayerakay 01.04.08, 00:45 :p iyi geceler :o
;):rolleyes:iyi geceler berkayerakay arkadaşım
bu kadar çok yorum yazılmış konuya hala bir çözüm bulunamamış olması şaşırtıcı...
serife sevinc 01.04.08, 22:30 Size katılıyorum.Ben siteye yeni üye oldum.Üstelik,bilgisayar konusunda acemiyim.Dün sizlerle bir tekerleme paylaşmak istedim,yazdım ,gönderdiğimi sandım ama olmamış.Beni paylaşımlar konusunda yönlerdirirseniz birşeyler eklemeye çalışıcam.Bilgilerimiz,birikimlerimiz,ürettiklerim iz paylaştıkça çoğalacaklardır.Her konuda tüketim çılgınlığına hayır diyorum ve siteye bilgi aktarımındaki yönlendirme konusunda yardımlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
Konu kilitlenmiştir.Yeterince suistimal edildiğini düşünüyorum çünkü,hatta bazı kişiler saygı sınırlarını zorladılar..
Size katılıyorum.Ben siteye yeni üye oldum.Üstelik,bilgisayar konusunda acemiyim.Dün sizlerle bir tekerleme paylaşmak istedim,yazdım ,gönderdiğimi sandım ama olmamış.Beni paylaşımlar konusunda yönlerdirirseniz birşeyler eklemeye çalışıcam.Bilgilerimiz,birikimlerimiz,ürettiklerim iz paylaştıkça çoğalacaklardır.Her konuda tüketim çılgınlığına hayır diyorum ve siteye bilgi aktarımındaki yönlendirme konusunda yardımlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
FORUM YARDIMI başlıklı bir bölüm var..Orada gerekli tüm açıklamalar mevcut forum kullanımı ile ilgili.Oraya bakabilirsiniz..
|