Orijinalini görmek için tıklayınız : anaokulu açmak

esmagngr
30.01.08, 03:52
Merhaba;
konuyu; forumda nereye açacağımı bilemediğim için, bu kısma açıyorum. Ben Maliye bölümü son sınıf öğrencisiyim. Muhasebeci olmak istemiyorum ve özel bi anaokulu-kreş açmak istiyorum. Bunu yapabilir miyim; yani direk öyle bir yer açabiliniyor mu?
İdareci olamayacağımı biliyorum; o şartlar bende yok, fakat ben anaokulunu açıp bir idareci bulup öğretmenler vs gözetimide orayı işletmek istiyorum.
bu konuda bilgisi olan; neler yapmam gerektiğini bilen birisi cevap veririse çok menun olurum.
İyi çalışmalar

editör
30.01.08, 07:04
Merhaba;

Öncelikle ilginiz için teşekkürler. Kendinize bir kurucu müdür bularak onu kurumunuzun idarecisi olarak belirleyip sermayesini siz ortaya koyarak bir okul açabilirsiniz.

Saygılar...

esmagngr
30.01.08, 16:16
çok eşekkür ederim gerçekten.

elifim_1705
20.02.08, 03:28
müdür ve öğretmen ararsan ben varım;);) bende anaokulu açmak istiyorum da

esmagngr
20.02.08, 03:35
nerde oturuyosunuz? ben bahçelievlerdeyim buralarda veya yakınlarda bir yer düşünüyorum.

elifim_1705
20.02.08, 03:37
z.burnunda ama ben öğretmn olamadım daha 2 senem var

aytoli
15.08.08, 20:54
Merhaba;
konuyu; forumda nereye açacağımı bilemediğim için, bu kısma açıyorum. Ben Maliye bölümü son sınıf öğrencisiyim. Muhasebeci olmak istemiyorum ve özel bi anaokulu-kreş açmak istiyorum. Bunu yapabilir miyim; yani direk öyle bir yer açabiliniyor mu?
İdareci olamayacağımı biliyorum; o şartlar bende yok, fakat ben anaokulunu açıp bir idareci bulup öğretmenler vs gözetimide orayı işletmek istiyorum.
bu konuda bilgisi olan; neler yapmam gerektiğini bilen birisi cevap veririse çok menun olurum.
İyi çalışmalar

Okul Öncesi Öğretmenliği Diploması istiyorsanız yardımcı olabilirim.Ben de Fatihteyim.