Orijinalini görmek için tıklayınız : ozel anaokulu acmak istiyorum

ozlems
30.01.08, 00:04
iyi gunler,
4 villadan olusan bir parselde,bu villalardan birinde MEB e bagli ozel bir anaokulu acmak istiyorum. Uc komsudan ikisi izin veriyor, biri vermiyor.Iki komsudan izin almam yeterli mi? Bir de , ortagim AOF cocuk gelisimi mezunu , diplomasi yeterli mi? Kendisi daha once 2-3 yil kadar belediye anaokullarinda ogretmenlik yapmis.
cok tskler

aapak33
02.02.08, 13:36
Sevgili özlem,
Villa müstakil konuttur. Müstakil konutlarda izin alma yoktur. Ortagının AÖF mezunu olması onun öğretmen olarak çalışmasına engel değil. Müdür olabilmek için en az 2 yıl Devlet okulunda öğretmenlik yapmış olması gerekir. Daha fazla bilgi almak ve konuşmak isterseniz mailime yazabilirsiniz.

ozlems
03.02.08, 14:48
yanitiniz icin cok tskler.
villa mustakil ama 4 villalik parsel icinde ve bu 4 villanin bahceleri komsu. ruhsat icin en az 2 villadan izin almamiz gerektigini soyleyen belediye.
ortagim da iki yil belediye nin anaokullarinda ogretmenlik yapmis. Bu durumda problem olur mu?
benim sormak istedigim o kadar cok sey var ki! foruma degil de emailinize yazmak istedim ama emailinizi goremedim mesajda.
ilginiz icin tskler
Ozlem

aapak33
04.02.08, 09:50
Selam,
size cevap yazdım. mail adresimi de yazdım. hotmailin varsa msn adresime yazabilirsin. aapak33@hotmail.com
aapak

kickkers94
16.03.08, 19:25
cok sağolun

FİLİZ KATIRSIZ
16.03.08, 19:35
Sanirim Aöf Anaokulu Açmasinda Bir Sakinca Yok

aapak33
16.03.08, 20:37
Selam Filiz hanım
anaokulu açmak için ilköğretim okulu mezunu bile olabilirsiniz
aapak