Orijinalini görmek için tıklayınız : Kimdir Bu? Testi

_rose_
04.02.08, 05:16
Ne kadar iyi gözlem yaptığımızı düşünsekte onların da fikrini almakta yarar var ;)
Tabiki Gizlilik Koşuluyla ;)

KİMDİR BU? TESTİ

Sınıftaki Arkadaşlarını Düşünerek Cevaplamalısın…

1-En çok sevilen kimdir?........................................... ..................

2-Hiç sevilmeyen kimdir?........................................... .................

3-En çok kavga eden kimdir?........................................... ...........

4-Hiç kavga etmeyen kimdir?........................................... ..........

5-Her zaman herkese yardım eden kimdir?……………………………

6-Çok arkadaşı olan kimdir?........................................... ............

7-Hiç arkadaşı olmayan kimdir?........................................... ......

8-Arkadaşlarına karşı her zaman kibar olan kimdir?...................

9-Arkadaşlarına her zaman kaba davranan kimdir?....................

10-Başkalarının haklarına saygılı olan kimdir?...........................

11-Başkalarına saygısızlık yapan kimdir?...................................

12-Şaka ve espriler yapan kimdir?........................................... ...

bebegim_s
04.02.08, 21:59
onları tabikide gözlemleriz bellide etmeyiz gözlemlediğimizi ama onlarında düşüncesi çok önemli tabi tşk.ederim;)

happy
04.02.08, 22:11
sağolun çok yararlı

akmn66
13.03.08, 06:02
ebeveynler içinmi? yoksa çocukların cevap vermesi içinmi? çok güzel de onun için sordum

_rose_
13.03.08, 20:30
ebeveynler içinmi? yoksa çocukların cevap vermesi içinmi? çok güzel de onun için sordum

Bu ve bu tarz testleri sınıfta özel olarak tek tek uygulama imkanım olmadığı için eve gönderiyorum...
Ailelerinin teşvikiyle "çocuklar" cevaplandırıyo...

Rica ederim arkadaşlar ;)

selpel
15.03.08, 21:13
çok yararlı bi döküman teşekkürler

ıspartalı
18.03.08, 00:42
Çok beğendim. TEŞEKKÜRLER...

metehan
31.03.08, 16:15
daha önceden uyguladım.Faydalı oldu...

pumpulice
09.04.08, 22:56