Orijinalini görmek için tıklayınız : Üyelerimize her ay 10 kitap hediye
Paylaş-Eğlen-Bilgilen-Kazan
www.okulonceciyiz.biz sitemizde paylaşımda bulunan üyelerimize haftada 2, www.e-etkinlik.com sitemizde paylaşımda bulunan üyelerimize 2 haftada 1 kitap hediye ediyoruz. Kitaplara sahip olmak için tek yapmanız gereke daha çok paylaşımda bulunmak. Kitap kazanan üyelerimiz site yöneticileri tarafından seçilecek ve ilan edilecektir. Hediye kitapların kargo ücreti de tarafımızdan karşılanacaktır.
Ayrıca Her Ay 1 Süpriz Hediyede Sizleri Bekliyor
Teşekkür ederiz...
Bu arada turuncu renkli kitap duyurusu çok güzel olmuş..
Elinize sağlık hocam..
dely__manyhaq 06.02.08, 19:42 cok gusel bı olay bu yaa tam bı pylasım sıtesıyanı
ilknur yalçimin 06.02.08, 22:28 evet gerçekten çok güzel bir site... buna çok ihtiyacım vardı. emeği geçen herkese çok teşekkürler
BİLGE MELEK 06.02.08, 22:52 Her Ay 10 Kitap Gönderirseniz Sevinirim.çünki Arşiv Yapiyorum Saygilarimla.gönderilmesi Için Yapmam Gereken Birşey Varmi
Merhaba;
İlginiz için teşekkürler. Tek yapmanız gereken yukarda belirtmiş olduğumuz sitelerimizde etkinliklerinizi, bilgilerinizi, deneyimlerinizi bizlerle paylaşmanız. En çok paylaşımda bulunanlar arasında sizde olun sizde kitapları ve sürpriz hediyeleri kazanın...
Teşekkür ederiz...
Bu arada turuncu renkli kitap duyurusu çok güzel olmuş..
Elinize sağlık hocam..
rica ederim el emeği göz nuru çalışmam :D
ATAMİZİNDEYİZ 09.02.08, 07:42 üyelere dendiğine göre yöneticiler olarak seçim yaparken epey zorlanacağız sanırım.epey paylaşımda bulunan olacak:)
düşünceniz bence çok güzel tabi benim gbi mesleğini yapmayan arkadaşlarıda özendirmiyor değil yüklemeliyim staj için yaptıklarımı öğretmen beğenmiyor galiba :) belki arkadaşlarım beğenir
:eek:
Kızım için üye oldum... İnşallah beğenir... Ben çok beğendim...
gerçekten çok güzel bişey tam bir paylaşım sağlanıyor böylece
hayat oğlumla güzel 19.02.08, 21:01 ben tam olarak anlamadım.kitap icin bizim yapmamız gereken bisey varmı.yoksa bütün üyelere mi gonderiliyor_?
ben tam olarak anlamadım.kitap icin bizim yapmamız gereken bisey varmı.yoksa bütün üyelere mi gonderiliyor_?
Hediye kitaplar ilgili haftalarda en çok yazı yazan üyelerimize gönderilecektir.
elifim_1705 20.02.08, 03:13 bence çok güsel bi hediye bu...çok sevindimm:p:p
kardelen bahçesi 21.02.08, 06:29 Bencede Çok GÜzel Bİr Fİkİr Ben BeĞendİm Hem De Katilimi Arttirir
www.e-etkinlik.com (http://www.e-etkinlik.com) sitesine üyelik ayrımı buradaki üyelikle?
bende kitap kazanmak istiyorum da paylaşımı bu siteyemi www.e-etkinlik.com (http://www.e-etkinlik.com) sitesine mi yapacağız
bende kitap kazanmak istiyorum da paylaşımı bu siteyemi www.e-etkinlik.com istesine mi yapacağız
Merhaba;
Her iki sitemizinde üyelik sistemleri birbirinden bağımsızdır. Sanat etkinliklerinizi www.e-etkinlik.com sitemizde diğer paylaşımlarınızı da bu sitemizde gerçekleştirebilirsiniz.
Saygılar...
betulterzi 25.02.08, 06:32 güzel bir site ah bir de 5 mesajı tamamlayıp siteden faydalanabilsem çok iyi olacak göremesemde etkinlikleri teşekkürler böyle bir site hazırlayıp biz anasınıfı öğretmenlerine sunanlara ihtiyacımız var böyle güzel paylaşımcı sitelere
paylaşımı daha etkili bir hale getirmek için çok güzel bir düşünce. herkese çok teşekkür ederim.
arkadaşlar çok güzel bir site düşünen ve gerçeksleştiren arkadaşlara teşekkürler ediyorum
değerli paylaşımlarınız için çok sağolun.paylaşım sitesinin hakkını veriyorsunuz elinize sağlık
prenses_prenses 13.03.08, 23:00 Teşekkürler güzel paylaşım için.
iyi günler.öncelikle sitenizi daha önce duymuştum ama bilgisayarım olmadığı için inceleyememiştim.ben okulöncesi öğretmen adayıyım bu yıl inş.son sıfı bitirip göreve başlayacağım ve bu tarz yardım sitelerine ihtiyacım var ..şu anda bandırmada staj yapmaktayım özellikle bi öğretmen arkadaştan sizin hakkınızda çok şey duydum ve üye olmaya karar verdim.genel anlamda bilgisayar konusunda usta değilim özellikle int.te ilk kez üye olmanın verdiği bir tedirginlik var ama umarım bana çok faydalı olursunuz,çünkü mesleğimde ilerlemek ve öğrenmek istiyorum.şimdiden teşekkürler ve hepimize kolay gelsin
ögretmen adayi olarak simdiden arsive baslamak istiyorum ve bunun için de etkinlik paylasım hediye kitap kazanmam gerekiyor galiba:) güzel dusunce tebrikler
bayram5561 15.03.08, 09:46 emeğinize sağlık
çok teşekkür ederim bu site için
sağolunuz elinize sağlık
inşallah güzel vakit geçiririz
daha güzellikler diliyorum
ben siteye paylaşımlar yollamak istiyorum ama çok tecrübesizim bu konuda.Nasıl yollayacağımı bilmiyorum lütfen bana rehberlik eder misiniz?
çok güzel bir çalışma tebrikler
berkayerakay 17.03.08, 05:50 bende oğlum için üye oldum ve oğlum çok beğendi. TEŞEKKÜR edip yöneticilere ve hazırlayanlara saygılarını sunuyor.
demetkaraca 22.03.08, 17:54 herkese günaydın...
berkayerakay 22.03.08, 20:17 :pherkese iyi hafta sonları:)
10 kitap fikri gerçekten harika , bu ay ki kitaplardan biri benim arkadaşlar hiç heveslenmeyin:):):)
berkayerakay 25.03.08, 01:29 ;)İYİ HAFTALAR:)AMA KİTAP BENİM:mad:
Çok GÜzel Bİr DÜŞÜnce.tekrar İyİ PaylaŞimlar Dİlerİm
10 kitabı hediye etmeniz çok güzel umarım biri de benim olur teşekkür ederim
busra_kids 04.04.08, 03:08 teşekkür ederiz
bir hafta sınırınız ne zamanlar başlıyor mesela pazartesinden pazartesine mi yoksa başka bir yolmu izleniyor
soytekin1255 04.04.08, 09:29 teşekürler
şükran şükran
çok güzel güzel
Teşekkürler çok güzel düşünülmüş bir çalışma
evet güzel bir düşünce ama benim görev yaptığım yerde imkanlar çok kısıtlı. bazı hafta sonları ailemin yanına gelebiliyorum ve ancak o zaman uzun uzadıya internete girebiliyorum. bu durumda imkanları kısıtlı olan üyelerinizin pek şansı yok gibi.:(
siteniz çooook güzel olmuş kim yada kimler yaptıysa ellrine sağlık:icon_dance:
kitap vermeleri süper zeka geliştirmek için çok güzelbir etkinlik ve de kapaklardan en güzeli turuncu olanı:icon_img-clapping:
www.okuloncesioyun.com 11.07.08, 18:47 valla bütün kitaplar benim olabilir hocam hiç sorun değil :) sitede daha olmasa da normal hayatımızda biz gayet fazlaca paylaşımda bulunuyoruz zaten :) sitede de performansım artacak emin olun :)
gulennur38 10.09.08, 19:31 teşekkürler Tamer Hocam çok güzel birşeyler düşünmüşünüz.
bencede çok güzel bir düşünce ya bende kazanmak istiorum bu kitaplardan elimden geldiğince etkinlik paylaşmaya çalışacağım.ama gördüğüm kadarıyla en son nisanda kalmış yoksa bittimi artık kitap hediyeleri:(
saolun çok güzel bişe teşekkür ederiz...
ben bu kitap hediyesini tam olarak anlamadım.yani en çok paylaşımda bulunan mı kazanıyor kitabı.bir de ben etkinlik paylaşmak istiyorum ama yapamıyorum...bana yardım eder misiniz ?
ayrıca bu kitaplardan ben de istiyorum inşallah benim de olur =)
ben bu kitap hediyesini tam olarak anlamadım.yani en çok paylaşımda bulunan mı kazanıyor kitabı.bir de ben etkinlik paylaşmak istiyorum ama yapamıyorum...bana yardım eder misiniz ?
ayrıca bu kitaplardan ben de istiyorum inşallah benim de olur =)
MErhaba;
Sitemizde en çok paylaşımda bulunan üyelerimiz bu kitap hediyelerimizi kazanmaktadırlar. Yeni konu açma: http://www.okulonceciyiz.biz/showthread.php?t=3885 , eklenti ekleme http://www.okulonceciyiz.biz/showthread.php?t=1589 adreslerinden bilgi alabilirsiniz.
Saygılar...
Adalet Can 13.10.08, 22:40 Siteniz güzel bir ekip çalışması ile verilmiş emeğin ürünü.Başarılar diliyorum.
okulöncesine ilgisi olan kişilere vermiş olduğunuz tüm destek ve igiye teşekürler
bakalımmm ilk kitapları kimler kazancakk bizede nasip olcakk mııı bekliyorummm kitap kazandığımııııı :)
kübra18-55 30.10.08, 01:14 tesekkür ederiz ayrıca site çok güzel çok yardımcı oluyor
|