Orijinalini görmek için tıklayınız : Site çok güzel!
Sitenin renkleri,eklenen flaş reklamlar,sitenin ayrıntılı kategorileri,..
hepsi çok güzel !
Elinize sağlık Tamer ve Alper öğretmenlerim :)
Son değişiklikler şahane olmuş :)
Çok teşekkürler öğretmenim. Elimizden geldiğince sizlere kaliteli ve profesyonelce bir hizmet sunmaya çalışmaktayız. Öyle ki site içi düzenleme çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir.
Bizi İzlemeye Devam Edin...
ahh o tepedeki bir banner için dün gece tam 4 saat uğraştım ama oldu sonunda ilk web 2.0 bannerimi yapmış oldum :D mutluyummmm
dely__manyhaq 06.02.08, 19:48 mutlu olunmucak bıseymi cok gusel olmus elınıze saglık
Elllerinize sağlık çok çok güzel olmuş ben de çok beğendim...:):):)
gerçekten çok güzel ve yararlı bir site. yararlanmaya ve yararlandıklarımla kendimi geliştirmeye çelışıyorum, çocuklarına yararlı bir anaokulu öğretmen adayı olarak.... çok teşekkürler öğretmenlerim...
aysenur.cglr 22.02.08, 06:47 Çok teşekkürler öğretmenim. Elimizden geldiğince sizlere kaliteli ve profesyonelce bir hizmet sunmaya çalışmaktayız. Öyle ki site içi düzenleme çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir.
Bizi İzlemeye Devam Edin...
ahh o tepedeki bir banner için dün gece tam 4 saat uğraştım ama oldu sonunda ilk web 2.0 bannerimi yapmış oldum :D mutluyummmm
Ellerinize ve emeğinize sağlık öğretmenlerim.:D Sitemiz her konuda bir numara zaten tabi sizin sayenizde...:)
Ayrıca Tamer öğretmenim ilk web 2.0 banneriniz süper olmuş. İlk diyorsunuz ama çok çok başarılı bir çalışma kutlarım sizi:)
Sizi izlemeye devam ediyorum...:D:D:D
emeğiniz için teşekkürler...
Hazirlayanlarin Ellerine Saglik... çoook Guzel
çok güzel olduğuna eminim
fadimemehmet 27.02.08, 02:28 Evet bende arkadaşima katiliyorum çok güzel site böyle kaliteli bi site oluştirduğunuz içi,n tşk ediyorum ellerinize sağlik:)
yeni üyeyim.bu siteyide yeni keşfettim.ve iyiki buldum.4 yaşında bir oğlum var ve evde ona daha farklı oyunlar,masallar,bilgiler vermek isteyorum.teşekkürler
emek verenlere sonsuz teşekkür site yararlı ve güzel
teşekkür ederi,z harika bi site olmuş
ben tesadüf buldum bu siteyi bayıldım emeği geçen herkese teşekkürler
Tesadüfen buldum sitenizi ama daha ilk açılış sayfası bile içine çekmeye yetti.
Emeği geçenlerin ellerine sağlık. Katılımcılardan çoğu öğretmen sanıyorum. Eee Bizde ebeveyn okulunda öğrencileriz. Umarım sizlerden çok güzel şeyler öğreneceğiz.
Ama Sitede bir tanışma bölümü göremedim.
ozlemberber 08.04.08, 20:06 site hakkındaki yorumlara katılıyorum gerçekten çok güzel
böyle bir site için tüm site çalışanlarına teşekkür ediyorum
Tesadüfen buldum sitenizi ama daha ilk açılış sayfası bile içine çekmeye yetti.
Emeği geçenlerin ellerine sağlık. Katılımcılardan çoğu öğretmen sanıyorum. Eee Bizde ebeveyn okulunda öğrencileriz. Umarım sizlerden çok güzel şeyler öğreneceğiz.
Ama Sitede bir tanışma bölümü göremedim.
Merhaba;
İyi dilekleriniz için teşekkürler. Forum ana sayfasında aşağı kısımlarda "Haydi Tanışalım" bölümü yer almaktadır.
Saygılar...
site çok faydalı ve çok güzel olmuş.ellerinize sağlık
şu anda çoğu yeri göremiyorum ama site gerçekten çok güzel. çok güzel paylaşımlar var herkese teşekkürler :)
okulönceciyim 17.04.08, 06:02 ya yaaa hep de öyledir
bencede çok güzel insanın içi açılıo böle rengarenk oluncaa :)
konuyu başlatan arkadaşada teşekkürler yazmak aklıma gelmemişti :)
sümbülsultan 05.05.08, 19:09 çok güzel bir site hazırlayanların ellerine sağlık
emeği geçen herkese teşekkürler
Bir çok eksikliği doldurduğuna inanıyorum.
genç fenerli 14.06.08, 07:29 bencedeee güzel olmuşşşşşşş
site gerçekten çok güzelllll emeklerinize sağlık yüreklerinize sağlık sizlere sağlık teşekkülerrrrr...........:)
naydogdu79 15.07.08, 07:16 emeği geçen herkese çok teşekkürler..
öğretmenlerime katılıyorum bence de çok başarılısınız sizi kutluyorum
evetyaaa emeği geçen herkese teşekkürler bizlere böyle güzel bir paylaşım sitesi sundukları için minnettarım hem çok faydalı hem çok eğlenceli kısacası sitede, içindekilerde, üyelerde çooooooookkkkk süperrrrr.... :icon_little90:
Site tüm okul önceci öğretmenler için çok değerli bir kaynak. Elinize ve yüreğinize sağlık.
herşey bir harika ben diğer sitelerede girdim ama yöneticileri sizin kadar samimi değil ellerinize sağlık
|