Sl Arkadaslar Ben Ozel Egitim Kurumunda Calismaktayim.onlarin Egitimlerine Nasil Yardimci Olabilirim.yardimlarinizi Bekliyorum.simdiden Tesekur Ederm
Ozel Egitim Konusunda Yardimlarinizi Bekliyorum
haticeaydan
08.02.08, 04:21
arkadaşım merhaba benimde özel eğitime giden bir kaynaştırma öğrencim var önceleri ben ne yapacağım bu çocukla diye düşündüm (bu arada çocuk 10 yaşında ama anasınıfına geliyor)ama işin sırrını hemen çözdüm ona onu çok sevdiğimi hissettirdim gerçekten çok seviyorum ve inanılmaz başarı elde ettik özel eğitim öğretmeni ben bu kadar yıllık öğretmenim bir çocuğun bukadar hızlı ilerleme gösterdiğine ilk defa şahit oluyorum demiş velime sizde sevginizi verin onlara sonrası gelir .
evet kesinlikle çocuğa sevgimizi gerçekten hissettirmemiz, onun eğitimiyle ilgili bize her türlü kapıyı açacaktır.
sevgi bir anahtardır bence her şeyde,
hele bunun ufacık bir kalbi ardına kadar açması o kadar güzel ki..
başarılar diliyorum hocam..
arkadaşım bu konuda milli eğitim müdürlüklerinden hizmet içi eğitim talebinde bulunabilirsiniz.
Öncelikle bu işin önemine inanmalısın ,sen ufacık bedenlerin hayata bağlanmasında rehber oluyorsun. Bu yüzden çok çalışıp kendini geliştirmen gerekli,bu prensip de gönüllülük esasına dayanır,ardından ise tabi ki başarı gelir....