Merhabalar ben Emre ESER 2004 yılında Atatürk Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümünden mezun oldum. Dört yıldır Giresun Rehberlik ve Araştırma Merkezinde Psikolojik Danışman olarak çalışmaktayım. Değerli arkadaşım Tamer UZUNER vesilesiyle siteyi görme fırsatım oldu. Sizlere KPSS Danışmanlığı konusunda yardımcı olmaya çalışacağım. Bence bu site Okul Öncesi Eğitimin yaygınlaşmasında ve öğretmenler arasındaki koordineyi sağlama konusunda güzel bir misyon yüklenmiş. Hepinize iyi günler...
"Bence bu site Okul Öncesi Eğitimin yaygınlaşmasında ve öğretmenler arasındaki koordineyi sağlama konusunda güzel bir misyon yüklenmiş."
çok haklısınız Emre Bey.. ;)
Emre öğretmenim yazılarınızı dört gözle bekliyorum. Hiç bir karşılık beklemeden böyle başarılı bir çalışma yaptığınız için size ve tüm yazarlarımıza teşekkür ederim.
ATAMİZİNDEYİZ
09.02.08, 00:34
Merhabalar ben Emre ESER 2004 yılında Atatürk Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümünden mezun oldum. Dört yıldır Giresun Rehberlik ve Araştırma Merkezinde Psikolojik Danışman olarak çalışmaktayım. Değerli arkadaşım Tamer UZUNER vesilesiyle siteyi görme fırsatım oldu. Sizlere KPSS Danışmanlığı konusunda yardımcı olmaya çalışacağım. Bence bu site Okul Öncesi Eğitimin yaygınlaşmasında ve öğretmenler arasındaki koordineyi sağlama konusunda güzel bir misyon yüklenmiş. Hepinize iyi günler...
sayın hocam aramıza hoş geldiniz.misyonumuza sizinde katkıda bulunacağınızdan çok mutlu oldum. paylaşımlarınızı dört gözle bekliyorum.
merhaba ve kolay gelsin adaşım (soyadından dolayı)
teşekkürler başarılarınızın devamını diliyorum
hoşgeldiniz hocam yazılarınızı merakla izliyoruz :)
bende bu sene kpss ye girceğim
bir yana dersler biryanda staj bir yanda kpss sağ çıkarsan ne ala
katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ederim.
kps konusunda pek bi bilgim yok özellikle okulöncesi bölümüyle ilğili kimseden bilgi alamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
nette gezinirken sitenizi gördüm hoş olmuş diyebilirim,okul öncesi eğitimin bir pedagog olarak önemi tabiki yadsınamaz bir etkende olduğunun farkındayım hazırlayanların ellerine sağlık bir pdr ci olarak arkadaşlarıma üye olmaları içintavsiyelerde buluncam.