gulcanozer35
13.02.08, 15:40
sitenize yeni üye oldum. kırıkkale üniversitesi sosyoloji bölümü mezunuyum. kreş ve anaokulu açmak istiyorum aranan şartlar nelerdir ve ankara için yaklaşık maliyet nedir yaklaşık olarak yardımcı olursanız sevinirim
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : anaokulu ve kreş açma gulcanozer35 13.02.08, 15:40 sitenize yeni üye oldum. kırıkkale üniversitesi sosyoloji bölümü mezunuyum. kreş ve anaokulu açmak istiyorum aranan şartlar nelerdir ve ankara için yaklaşık maliyet nedir yaklaşık olarak yardımcı olursanız sevinirim aapak33 13.02.08, 18:36 Özel Öğretim Kanunu, Özel Eğitim Yönetmeliği, Standartlar Yönergesi doğrultusunda açabilirsiniz. Ankara için maliyet ne olur bilemem. Her ile göre maliyet değişir. Ama Fiziki durumu 200.000 YTL civarında dahmin ediyorum aapak ksocak 18.02.08, 06:04 gulcan hanım merhaba.anaokulu acma fıkrınız ne kadar cıddı bılemem tabı ama tek basınıza ve sıfırdan bır yer yapmak gercektende cok zor.bende ugrasıyorumama erteleme kararı aldım;ama aklınızda bulunsun devran anaokulu ve kresler mevcut ıyı bır arstırma ve sıze sunulanları degerlendırdfıgınızde daha karlı olanı secebılırsınız.Calısmalrınızda basarılar... kickkers94 16.03.08, 19:24 cok işime yaradı sağolun |