Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaşlar İngilizce Faaliyet Çalışmaları Varmı?

Fnd:)
14.02.08, 00:20
Arkadaşlar çok araştırdım ama sitede ingilizce ile ilgili faaliyet bulamadım. Eğer böyle bir konu varsa beni yönlendirebilir misiniz?Eğer yok ise böyle bir konu açalım bende elimdekileri paylaşabilirim sizinde desteklerinizle faaliyetlerimizi çoğaltabiliriz.:) (faaliyetlerden kastım ingilizce şarkı değil, boyama ve okuma yazmaya hazırlık çalışmaları)

ATAMİZİNDEYİZ
14.02.08, 00:27
www.e-etkinlik.com sitemizde ingilizce etkinlikler bulunmaktadır. oraya üye olduğunuz takdirde birçok etkinlik örneğine de ulaşabilirsiniz.

26.02.08, 20:17
www.e-etkinlik.com sitemizde ingilizce etkinlikler bulunmaktadır. oraya üye olduğunuz takdirde birçok etkinlik örneğine de ulaşabilirsiniz.

O siteye üyeyim fakat oradaki ingilizce faaliyet örnekleri maalesef Okulöncesi Eğitim'de uygulanabilecek faaliyetler değil. Sadece harfler ve ses çalışmaları ile ilgili çalışmalar var.Ama bu faaliyetler 5 yaş grubuna uygulanabilecek tarzda faaliyetler değil.(Eğer var ve ben göremediysem özür dilerim:)

haticeaydan
26.02.08, 21:23
arkadaşım geçenlerde bir ingilizce öğretmeni arkadaşım duygularım köşesindeki çalışmaları çok beğendi ben bunları derslerimde kullanabilim demişti isterseniz bir bakın.

ATAMİZİNDEYİZ
26.02.08, 23:13
elimde bunlar var.umarım beğenirsiniz.

ATAMİZİNDEYİZ
26.02.08, 23:43
bunlarda kullanılabilir...

27.02.08, 00:59
çok teşekkürler hocam
:)

prensesrose
27.02.08, 20:00
emeğinize sağlık teşekkürler

ATAMİZİNDEYİZ
28.02.08, 00:33
iyi günlerde kullanın!

zerr
31.07.08, 22:49
Arkadaşlar çok araştırdım ama sitede ingilizce ile ilgili faaliyet bulamadım. Eğer böyle bir konu varsa beni yönlendirebilir misiniz?Eğer yok ise böyle bir konu açalım bende elimdekileri paylaşabilirim sizinde desteklerinizle faaliyetlerimizi çoğaltabiliriz.:) (faaliyetlerden kastım ingilizce şarkı değil, boyama ve okuma yazmaya hazırlık çalışmaları)

http://www.dltk-kids.com/ adresinde ingilizce etkinlikler bulabilirsiniz ve yine oradan bir çok yeni linke ulaşabilirsiniz.