demirperi
16.02.08, 22:05
4-6 Yaş Için Ingilizce Programa Ihtiyacim Var.yardimci Olurmusunuz:)
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : 4-6 Yaş Için Ingilizce Programı demirperi 16.02.08, 22:05 4-6 Yaş Için Ingilizce Programa Ihtiyacim Var.yardimci Olurmusunuz:) celebi35 27.02.08, 08:51 teşekkürler... Fnd:) 28.02.08, 06:35 4-6 Yaş Için Ingilizce Programa Ihtiyacim Var.yardimci Olurmusunuz:) Bende bu konu hakkında çok araştırma yaptım ama yazılı bir kaynak bulamadım.Bizde okulda kendimiz veriyoruz ingilizce dersini.Konulara ilk önce "Good morning" , "What is your name?", "How are you today?" gibi sorular ile başladık. Daha sonra sayılar(1-10),renkler(ana-ara),hayvanlar, meyveler-sebzeler,vücudumuz, ailemiz vs. gibi bir sıralama izledik. Tabiki ilk önce resimlerle gösterip tanıtıyoruz. Daha sonra o haftaki öğretilecek konuya dayalı olarak boyama sayfası hazırlıyoruz.Bu şekilde boyayarak öğrenmeleri daha akılda kalıcı oluyor. Umarım anlattıklaım işine yarar :) missing 21.10.08, 03:19 merhaba bende ortaokulda ing.öğretmeniyim ama oğlum 4 yaşında tam dil öğrenme yaşında fakat onun için uygulayacağım materyal pek yok elimde bende onun sıkıntısını çekiyorum. |