Orijinalini görmek için tıklayınız : zümre toplantı tutanağı
haticeaydan 17.02.08, 01:01 anasınıfı tek olan okullarda bilindiği gibi zümre toplantısı okul müd. yapılır.bende okulumda tek olduğum için zümre top. tutanağımı okul müb .yaptım görevlerine yeni başlayan arkadaşlarımın işine yarayabilir düşüncesiyle paylaşmak istedim.
iyi akşamlar siteniz çok güzel aradıgım herşeyi bulabılıyorum tşkler
Aradığım herşeyi bende bulabiliyorum teşekkürler.Ama bi türlü indiremiyorum..
2.dönem zümre toplantı tutanaklarını bulamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler
haticeaydan 19.02.08, 17:54 ikinci dönemin tutanağını henüz yazmadım yazınca sizlerle paylaşırım.
paylaşım için teşekkürler. peki elinde veli toplantı tutanağı örneği var mı?paylaşırsan sevinirim
pınar ışıklar 21.02.08, 19:19 paylasımlar ıcın cok tesekkurler ama zumre toplantısını ındıremıyorum bana yardımcı olurmusunuz
haticeaydan 21.02.08, 19:58 kopyala yapıştır yap.
anasınıfı tek olan okullarda bilindiği gibi zümre toplantısı okul müd. yapılır.bende okulumda tek olduğum için zümre top. tutanağımı okul müb .yaptım görevlerine yeni başlayan arkadaşlarımın işine yarayabilir düşüncesiyle paylaşmak istedim.
ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER AMA Bİ TÜRLÜ İNDİREMEDİM MADAM
ya yine yeni belgeler için 5 msj isteniyor
bi kere yazınca olmazmı
sadece zümre öğr. toplantı tutanağına ihtiycm varrr:(
yaa ben bi türlü ulaşamıyrm
5 msj yazdm ama olmadı
ne yapıym bilemedm
yanlış bişey mi yapıyorum orda biri varsa bana yardımcı olab
ilirmiiii
evet çok güzel
ne ilginç bir site
sürekli msjmı atıcaz
nereye msj göndericez
nurhan böke 22.02.08, 22:43 veli toplantısı tutanığı örneği yokmu
Teşekkürler
Ama bi türlü indiremedim :(
:confused:Nasıl indereceğim ben bunu
5 mesaj istio
Tamam şimdi oldu çok teşekkürler:):)
arkadaşlar buraya böyle gereksiz mesajlar yazmak yerine daha kısa bir süre harcayarak forum kurallarını okuyunuz.....
fatmacelik 25.02.08, 21:49 çok teşekkür ederim paylaşımınız için çok ihtiyacım vardı :)
bu dosyayı bir türlü indiremiyorum
ikinci dönem zümre toplantı tutanağı örneğimi hocam:confused:
sare selvi 29.02.08, 21:18 Dosya İnmİyor
ZÜmre TutanaĞini AÇamiyorum
Bİrİ Bana Yardim Etsİn
2. DÖnem ZÜmreye İhtİyacim Var
teşekkürler siteniz bana çok faydalı olacak ama bi indirebilsem
:)illa 5 mesaj olması şartmı geç oldu uyuyacağım yaa
:mad:of çok sıkıldım biri bana yardım etsin
:oben bu sene usta öğretici olarak göreve başladım öğrencilerim tam bi feleket
bu mesajda nerden çıktı demeyin bu saatte anca bu kadar olur,bakalım şimdi indirebilecekmiyim:confused:
hatice hanım çok teşekkür ederim
zehratekin 29.02.08, 23:09 mrb lar bende yeni üye oldum 2 senelik öğretmenim fakat bişi kafama takıldı
;);)
herhangi formlara grdiğimde 5 ileti yazın dio ben şimdi 5 farklı kişiye ileti mi yapmam gerekio ben anlıyamadım şimdiden ilginize teşekkürler
:)
haticeaydan 29.02.08, 23:09 2 dönemde 1. dönem tutanağını niçin açmaya çalışıyorsunuz anlamadım.2 dönem tutanağına bakın şimdi size o lazım.
haticeaydan 29.02.08, 23:18 2.dönem tutanağıda var bir altta şu anda.
zehratekin 29.02.08, 23:21 mrb lar hocam çok özür dilerim ama nerde öğretmensiniz. ben sinopta mail adresinizi alabilirmiyim herhangi bi problemde iletişimi sağlamak için i akşamlar:)
teşekkürler paylaşımın için
ellerine sağlık arkadaşım...
tşklerr emeğine sağlık eminim güsel olmuştur ama bende indiremeyenlerdenim:(
merhaba... aranıza yeni girdim:) yana döne zümre toplantı tutanağı örneği ararken burda buldum kendim.ama hemen elde edemiycem anlaşılan:(
en az 5 mesaj gerekliymiş ve ardarda yazmam da bi anlam ifade etmiyor. hemen edinmem gerekli ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?
şimdiden herkese teşekkür ederim ilerdeki yardımlarınız ve paylaşımlarınız için de şimdiden ayrı ayrı teşekkür ederim. kolay gele
şu anda hiç kimse yok galiba. ben bi şansımı denemek istiyorum 5 msj göndersem ard arda kabul olurmu acaba?
bu 3. mesajım ve tutanağın bugün elimde olması gerekiyor:(
ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun
hatice hocam ne yapmalıyım
haticeaydan 03.03.08, 19:18 iki mesaj daha yaz.ondan sonra tutanak seninde yalnız bu 1. dönem tutanağı 2. de var ona baksana.
haticeaydan 03.03.08, 19:18 bu 3. mesajım ve tutanağın bugün elimde olması gerekiyor:(
ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun
hatice hocam ne yapmalıyım
iki mesaj daha yaz.ondan sonra tutanak seninde yalnız bu 1. dönem tutanağı 2. de var ona baksana.
arkadaşlar zümre ve toplantı tutanaklarına ihtiyacım var
uzun süredir uğraşıyorum zümre tutanağı açamıyorum
anlaşılan kimse yok birisi varsa lütfen cevap yazsın
metinalp sanırım sadece siz varsınız tutanakları nasıl açabileceğimiz konusunda bilginiz var mı
tutanakları açabilmek için tam olarak ne yapmam gerekiyor lütfen birisi yardımcı olsun
haticeaydan 04.03.08, 11:58 arkadaşım önce 5 mesaj yazıyorsunuz.hen de neden 1 dönem zümreyi açmak için uğraşıyorsunuz oraya ben 2 dönem zümreyi de ekledim ona baksanız daha iyi olur.
Elveda Ile Gelen Merhaba111
ne biçim bir uygulamna bu paylaşım değil insanı zora koşmadır
Aynur Bahtiyar 17.03.08, 18:56 siteye yeni üye oldum
gerçekten güzel bir siteymiş
ben ikinci dönem zümre toplantı tutanağı arıyoru fakat bulamadım nereden ulşabilirim
bize yardımlarınız için teşekkür ederim
yaaa zümre toplantı tutanağını bir türlü indiremiyorum nolur sesimi duyan birisi varsa bana yardımcı olsun
burda aradığım herşeyi bulabiliyorum teşekkürler fakat hiçbirini indiremiyorum ikinci dönem zümre toplantı tutanağı gerekiyor bana yeni öğretmenim lütfen yardımcı olun
Canım eklentileri görebilmen için 5 mesaj yazman gerekiyor.
Aynur Bahtiyar 18.03.08, 17:23 ben okuldaki tek anasınıfı öğretmeniyim o nedenle sanki müdürle görüşmüş gibi bir zümre tutanağı yazmam istendi ama nasıl bişeydir bilmiyorum lütfen yardımcı olabilirmisiniz
haticeaydan 18.03.08, 20:45 arkadaşım zaten bu zümre tutanağı okul müdürüyle yapılmış bir zümre tutanağı ayrıca bu tutanak 1 .dönem için siz 2. dönem zümre tutanağına bakın.
mrb lar bende yeni üye oldum 2 senelik öğretmenim fakat bişi kafama takıldı
;);)
herhangi formlara grdiğimde 5 ileti yazın dio ben şimdi 5 farklı kişiye ileti mi yapmam gerekio ben anlıyamadım şimdiden ilginize teşekkürler
:)
herkesin bu 5 mesajla ilgili muhtelif yerlerde soruları olmuş, ama nedense adminler konuya alakasız gibiler. Mesajları beş farklı kişiye değil, şu anda yaptığınız gibi beş ayrı konuya yazacaksınız. tabii konuyu indirip, eklentiyi görmeden teşekkür etmekten başka ne yazılabilir bilmiyorum !....
evet yardımcı olacak teşekkürler
ya msj atmak zorunda olmak ilginç yani
çok teşekkürler ama yükleyemedim
:icon_little90:[QUOTE=asari;11119]evet çok güzel
:icon_little90:
:icon_little90::icon_little90:teşekkürler........
zümre toplantıları indirirsen örneklerden görebilirsin...
aradığımız bütün cevaplar sitete var ancak indiremiyoruz yardım lütfen.
Arkadaşlar birinci sayfaya gidiyorsunuz.Tutanaklar orada.Tıklayın ve kaydedin.Bu kadar basit.
elinize saglık cok güzel arkadaslar
teşekkürler işime yarıcak inşallah :) bende daha yepyeni başlıcam :icon_cheer:
yılsonu sergimiz sanırım olmadı
Hocam işte bu çok iyi oldu.Teşekkür ederim.Tam olarak böyle bir şeye ihtiyacım vardı.:)
|