elfida
18.02.08, 02:49
bulundurmamız gerekn dosyalar arasında belirli gün ve haftalar dosyası da var. bu dosyanın içinde neler bulunacak acaba? yaptırdıgımız etkinliklerin örnekleri mi?
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : belirli gün ve haftalar dosyası elfida 18.02.08, 02:49 bulundurmamız gerekn dosyalar arasında belirli gün ve haftalar dosyası da var. bu dosyanın içinde neler bulunacak acaba? yaptırdıgımız etkinliklerin örnekleri mi? haticeaydan 18.02.08, 03:01 vallahi arkadaşım 7 yıllık öğretmenim bana daha o dosyayı ne soran oldu nede yaptım eğer yaparsan yaptığın çalışmalardan bir rapor yazar koyarsın tamam mı? aapak33 18.02.08, 10:58 selam, Belli gün ve haftalar dosyasına o faaliyetlerle ilgili yaptığınız çalışmaların bir örneğini koyacaksınız. aapak y.emre 18.02.08, 21:54 arkadaşlar belirli gün ve haftalar dosyasını tutuyoruz,örneğin kızılay haftası her çocuğa bir kep yaptık bir tanede fazla yapıp dosyalıyoruz,mesala yeni yıl noel baba resmini boyadık kendimizede birtane boyayıp dosyalıyoruz inşallah anlaşılmıştır. özgürkız 19.02.08, 23:50 peki bütün belirli günlerle ilgili bişeyler yaptırıp dosyaya koymamız gerekiyor mu yoksa belli başlı günlerde yaptırdıklarımız yetiyor mu?bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim y.emre 20.02.08, 22:24 belirli günler ve haftaların hepsinden birer tane örnek koyacaksınız özgürkız 22.02.08, 00:18 belirli günler ve haftaların hepsinden birer tane örnek koyacaksınız teşekkür ederim dilek1989 11.06.08, 18:30 arkadaşlar selam bize babalar günüyle ilgili bir çalışma lazım ne yapalım sizlerin bir öneriniz varmı acaba faaliyet olarka ne yapabiliriz mesela babalarımıza kar tanesii 03.08.08, 22:58 Arkadaşlar merhaba .ben şuanda tatildeyim ve okulumun açilmasina çok az bi zaman kaldi.ben daha yeni öğretmenlik yapmaya başladim ve elimde çok fazla üniteler ile ilgili faaliyetler yok:( ben kimim? Evim ailem okulum çevrem toplumsal yaşam vs.gibi faaliyetlerden elimde hiiç yok.okulun ilk günü bana acil lazim tatildeyken araştirmak bulmak istiyorum.bana önerebilceğiniz kitap yada siterler varmi ben bulamadim burda .tşk ederim şimdiden .... dilek1989 03.08.08, 23:46 kavram yayınlarına ait kitap var google kavram yayınlarına gir orada okul öncwesine ait bi yer var orda bulabileceğini umuyorum kar tanesi |