Orijinalini görmek için tıklayınız : Fikir Edinme

ksocak
18.02.08, 13:14
Merhabalar hocam;
Ben turizm ve otelcilik mezunuyum.Nişanlım ıse okul oncesı öğretmeni.Bizim ana okulu acma gıbı bır planımız var.Bu dogrultuda anaokulu veya kres acıldıgı taktırde benım bu eğitim kurumunda herhangı bır calısma olanagım olup olmadıgı hakkında bılgı almak ıstıyorum.
İşletme mezunu oldugum için bunun bana bır faydası olurmu?
İlginiz için şimdiden cok tesekkur ederım.

aapak33
18.02.08, 17:53
selam,
siz büro hizmetleri memuru olabilirsiniz.
aapak

ksocak
23.02.08, 06:25
büro hizmetleri memurlugu hakkında bılgı verebılırmısınız.Cunku suanda calısmamda bu faktor cok onemlı yer tutyor eger bende fayda saglayıp maddı anlamda sorun yasamıyacaksam nısanlıma daha cok yardım etmek ve bırlıkte calısamak ıstıyorum.calısdıgım veya calısacagım fırmalar benden hep 2. bır ısde calısmamı ıstemıyorlar ona gore saglam bır kara vermem gerekıyor.Ve eger baska fıkırlerınız varsa sıze zahmet onlarıda acıklarsanız ınananın bana kafam cok karısık buyuzden yenı gelen ıs teklıflerını degerlendıremıyorum...
İlginiz için cok tesekkur ederım.
Saygılarımla

aapak33
23.02.08, 17:36
selam,
Büro hizmetleri memurluğu için açıklama istiyorsun ama ben buırdan sana nasıl anlatabilirim. en iyisi sen bir özel öğretim kurumuna git. orda bulunan büro hizmetlerine bakan kişi ile görüş. kısaca yaptıkları iş devlet dairelerindeki memurların yaptıkları iş.
aapak

ksocak
24.02.08, 11:57
acıklama için tesekkur ederim.