bu yıl büyük kolejde çalıştığım dönemde yaşadığım komik bir olay bu:D sınıfımdaki bir öğrencim sürekli bana güzel sözcükler söylerdi. önceleri çok fazla dikkate almadım ama birkaç gün geçtikten sonra bana evlenme teklif etmeye başladı çok sevdiğini sürekli rüyasında beni gördüğünü söyler oldu..:D:D onunla böyle birşey olamayacağını konuştum:D ertesi gün geldi ve bana " öğretmenim ben bütün gece düşündüm çok haklısınız benim boyum kısa biz evlenemeyiz sen boyu uzun biriyle evlen" dedi.. :D:D
kavakyelleri
21.09.07, 18:27
:):):):) ay demek öyle . çok bilmiş
bu arada paylaştığın için teşekkürler
allahım ya..:D çok güzelmiş...tşklr :D
çok güzel ya teşekkürler:)
bu yıl büyük kolejde çalıştığım dönemde yaşadığım komik bir olay bu:D sınıfımdaki bir öğrencim sürekli bana güzel sözcükler söylerdi. önceleri çok fazla dikkate almadım ama birkaç gün geçtikten sonra bana evlenme teklif etmeye başladı çok sevdiğini sürekli rüyasında beni gördüğünü söyler oldu..:D:D onunla böyle birşey olamayacağını konuştum:D ertesi gün geldi ve bana " öğretmenim ben bütün gece düşündüm çok haklısınız benim boyum kısa biz evlenemeyiz sen boyu uzun biriyle evlen" dedi.. :D:D
evet böyle seyler çok oluyor eger yuvada çalışıyorsanız ama çoçuklarda farkındalar hangi ögretmenin onları daha çok sevdiginden benimde başıma çok geldi böyle olaylar helebirde biraz bakımlıysanız yandınız çoçuklardan çok tatlı oluyorlsar birde kendilerini begendirmek için güzel kıyafetler giyerler takım elbise giyinir kravat takarlar vb seyler yaparlar ama kızamazsında güler gecersin çoçuk çünkü onlar ama çok olurlar böyleee
oĞlum KreŞe Giderken ÖĞretmenine Hayrandi.ben Yapmasini Isteyİpde Yaptiramadigim Seyleri Ogretmeninden Rica Ediyordum O Soyluyordu OĞlum Hemen Uyguluyordu:)
ben derste gördüğüm kadarıyla mutlaka onları tatmin edici cevaplar verilmeli
mesela ben senin öğretmeninim ve hep öyle kalacam ve ben seni çok seviyorum ama biz evlenemeyiz sen ben çocuğumsun gibi ...
ayrıca paylaşım için teşekkürler
harikaymış bu çocuklar zamane gençleriiii
genç fenerli
27.04.08, 23:45
kavakyelleri:):):):) ay demek öyle . çok bilmiş
:D:D:D:D bencede
çok hoş ya zamane çocukları tabi...
:)))) güzel tşkler.............
iyi bari izin vermiş ufaklığa bak