Orijinalini görmek için tıklayınız : acil

sirlarin_efendisii
19.02.08, 13:50
arkadaşlar bana acil olarak meslekler ile ilgili uygulayabileceğim hikaye lazım yardım ederseniz sevinirim ben kendini beğenmiş marangozun öyküsünü buldum daha değişikleri varsa sevinirim

MİHRİBAN
23.02.08, 10:56
teşekürler

haticeaydan
23.02.08, 18:35
bu hikayeyi kendim yazdım.

meslekler
bir anasınıfında konu mesleklerdi .öğretmenleri çocuklarla sohbet etmeye başladı.
-çocuklar anne babalarınız ne iş yapıyorlar diye sordu.
berat
benim babam marangoz annem ise ev hanımı dedi.
öğretmenleri bumun üzerine beret a
-peki beret baban nasıl bir iş yapıyor dedi.
berat
-benim babam tahatalarla uğraşıyor.onları önce bir makinada uzun uzun doğruyor sonra onlardan masa sandalye gibi eşyalar yapıyor dedi.
daha sonra ilayda söz alarak
-benim annem hemşire babam ise öğretmen annem hastanede çalışıyor hergün hastalarla ilgileniyor .onlara serum takıyor , iğne yapıyor ve onların ilaçlarını veriyor .hastalar çabucak iyileşsinler diye.babam da lisede öğretmen ablalara ağabeylere matematik dersi veriyor ama ben henüz babamın ne anlattığını anlamıyorum dedi.
sonra saadettin parmak kaldırarak söz hakkı istedi.
saadettin annesinin çalışmadığını babasının ise itfayeci olduğunu söyledi.
-annem evde kardeşimle ilgileniyor ayrıca evin temizliğinide annem yapıyor .
babam yangın olduğu zamanlarda yangınları söndürüyor ayrıca yangın olmadığı zamanlardada yol kenarlarında ekili olan çicekleri de suladığını ,itfaye merdiveniyle ağaçta kalmış hayvanlarıda kurtardığını söyledi.

arkadaşım bu hikayeyi burada kesip kendi çocuklarına dönerek peki sizlerin anne babaları ne iş yapıyor diye sorarak hikayeyi çocuklara tamamlattırabilirsin.

ChaiChen
23.02.08, 19:37
Teşekkürler hikaye için