Orijinalini görmek için tıklayınız : ilk okulum

özgürkız
20.02.08, 00:07
ben bu yıl ilk kez atandım. atandığm yer muş un malazgirt ilçesinin çayırdere köyü. buraya kendi isteğimle değil de 21. tercihle geldiğim için başlangıçta çok kötü olmuştum. ben ne yaparım oralarda demiştim. okul açıldıktan sonra öğrencilerimin %90 ının hiç türkçe bilmediğini görünce daha da kötü oldum ama kararlıydım bu işe gönül verdiysem hangi şartlarda ve ortamda olursam olayım elimden gelenin en iyisini yapmalıydım. şimdi öğrencilerimin hepsi türkçeyi konuşabiliyor ve birşeyler başardığımı görmek beni çok mutlu ediyor. şimdi diyorum ki iyiki buraya atanmışım çünkü öğrencilerimi çk seviyorum.

(http://malazgirtcayirdere.meb.k12.tr/)

ATAMİZİNDEYİZ
20.02.08, 00:09
önemli olan büyük işleri başarıp büyük mutluluklar yaşamak.tebrikler meslektaşım!

aysenur.cglr
20.02.08, 00:42
Tebrik ederim. Ne güzel bir işe imza atmışsınız. Hani derler ya bazen şer olarak görünen şeylerin arkasında hayır vadır diye buda öyle bişey olmuş desenize...:D Tekrar tebrikler öğretmenim.:):):)

özgürkız
20.02.08, 00:59
Tebrik ederim. Ne güzel bir işe imza atmışsınız. Hani derler ya bazen şer olarak görünen şeylerin arkasında hayır vadır diye buda öyle bişey olmuş desenize...:D Tekrar tebrikler öğretmenim.:):):)

evet gerçekten öyle oldu. çocuklardaki değişimi gördükçe kendime daha çok güvenim geliyor. umarım onlara daha da faydalı olabilirim ve umarım emeklerim ilerde boşa gitmez

haticeaydan
20.02.08, 02:16
öğretmenim sizdeki bu azim olduktan sonra inanın emekleriniz boşa gitmez .sizi bir anlamayan çıksa bile sizi bin anlayan çıkar çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

özgürkız
20.02.08, 08:47
öğretmenim sizdeki bu azim olduktan sonra inanın emekleriniz boşa gitmez .sizi bir anlamayan çıksa bile sizi bin anlayan çıkar çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

çok teşekkür ederim ama eminimki tüm anaokulu öğretmenleri ayn şeyi yapardı çünkü bizim mesleğimiz diğerlerine göre daha fazla azim ve istek gerektiren bir meslek. azim ve istek olmadan bu görev hakkıyla yerine getirilemez diye düşünüyorum

chillekesh
20.02.08, 21:42
bende ilk kez atandım :D

boyleuyelikmiolur
24.03.08, 23:41
ben 2007 yılında afyon dinar da 125.yıl anaokuluna atandım hala da kadrom orda ama mesleğimin ilk yılında işimden nefret etmeme yol açıyordu nerdeyse....şimdi başka bir ilköğretim okulundayım ve öğretmen olduğumu şimdi anlıyorum