Orijinalini görmek için tıklayınız : alan değişikliği
selam arkadaşlar:çocuk gelişimi ve okulöncesi öğretmenlerinin alanlarının ayrılmasından hareketle yapılan düzenlemede,bulunduğunuz yerlerde nasıl bir işlem yapıldı.Bana kararnamem ayın 20 sinde tebliğ edildi ancak,değişiklik için başvuru süresi 15 şinde sona ermişti.Okulöncesi öğretmenliği mezunları bu bölüme döndürüldüklerine göre çocuk gelişimi öğretmenliği mezunlarının da kendi bölümlerine geçişlerinin yapılması gerekmezmiydi.Aynı veya benzer durumda olan arkadaşların paylaşımlarını bekliyorum.teşekkür ederim.
Bana da son gün tebliğ edildi.Okul öncesi mezunuyum,okul öncesine geçiş yaptım.Aslında zorunda bırakıldım.Çocuk gelişimi mezunlarının durumunu bilmiyorum.Bana okul öncesi daha avantajlı gibi geliyor.Özellikle tayin açısından.
ben de okul öncesi öğretmeniyim ve başvurunun son günü,hatta saat itibariyle geçmişti..10 dak. içinde karar vermemi istediler.okul öncesi öğretmeni olarak kaldım...böyle habersiz,panik halinde bi alan değişikliğinin anlamı nedir çözemedim.bu arada yazı okuluma şubat tatilinde gelmişti..okulun açıldığı ilk gün de son günüydü.hiçbir anlam veremiyorum.
arkadaşlar bana da son günü tebliğ edildi.. ve sorulmadı da alan değişikliğiniz yapılmıştır diye bir yazıydı....
bu alan değişikliği il içi ya da il dışı tayinlerde bizim önümüze bir set mi çekiyor...
arkadaşlar alan değişikliği ile ilgili kız teknik gen. müd. başvuru yapıp sonuç alabilien var mı
türk eğitim sen alan değişikliği ile ilgili dava açtı
kazanılmış hakların ihlali söz konusu olabilir.
arkadaşlar ben okulöncesi mezunuyum.banada zaten seçilmiş olan bir kararname geldi ve imzalamam istendi.alan değişikliğinden hiçbirşey anlamış değilim
bende okul öncesi öğrertmenligi mezunuyum,bana da kararnamem hazırlanmış şekilde geldi ve imzaladım.ama zaten çocuk gelişimini tercih etseydim bile diploma esas alınacaktı,bu yüzden kendi alanımda kaldım.sanırım bazı karışıklıklar yaşandıgı için meb bu uygulamayı yapyor diye düsünüyorum.
arkadaşlar banada alan değişikliği il ilgili duyuru son gün söylendi daha sonra tc kimlik nolarıyla sorgulama yapılmış ve benim alan değişikliği ile ilgili birşey yapmam gerekmediği söylendi ben kararname falan imzalamadım okul öncesi mezunuyum bu durm sorun yaşamama neden olmaz değilmi konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarımızın cevaabını beklyorum.
inanın 1 aydır bu konuyla ilgili gelişmeleri takip ediyorum.bende kararnameye itiraz dilekçemi vermiştim ama olumsuz cevap geldi.bulunduğum yerde kız meslek lisesinde kadro açığı olmadığını sebep gösterdiler.
şimdi mahkemeye başvursam sonucunda nelerle karşılşıcam bilmiyorum.ama hakkımın elimden alınmasıda beni olumsuz etkilyor.arkadaşlar bildiğini duyduğunu yazarsa fikir sahibi oluruz lütfen bu konuya daha duyarlı olalım....
Selam arkadaşlar. Bana zamanında duyuruldu. Ben de son güne kadar ne yapsam diye düşündüm ve sonunda dilekçeyle itiraz etmeye karar verdim. Çünkü benim hayalim lisede derslere girebilmekti ki onu da elimden aldılar. En son elime gelen yazıya göre dilekçem kabul edilmemiş. Sebep " Çocuk gelişimi alanına kaynak oluşturmamamMIŞ" Acaba Ziraat bölümü falan mı kaynak oluşturuyor merek ediyorum?? Bir arakadaşım daha dilekçe gönderdi. Onunki de çocuk gelişimi mezunu olmasına rağmen kabul edilmedi. Tanıdığım başka birine de okulöncesi bölümü mezunu olmasına rağmen kararnamesi çocuk gelişimi olarak geldi. Neye göre nitelendiriliyor durumlar anlamadım gitti... Anlayan varsa banada anlatsın lütfen...
kız teknikten ocak ayında alan değişikliği yapmak isteyenler için hizmetiçi semner istermisisniz diye yazı geldi başvuru yapan var mı bu yazı kız meslek liselerine geldi
serife sevinc 03.04.08, 19:42 Arkadaşlar,bende çocuk gelişimi mezunuyum ama kararnamem okul öncesi olarak geldi.Kararnameler yazılırken ,sanırım hangi okullardan mezun olduğumuz değilde hangi kurumlarda görev yaptığımız kriter alınmış gibi geldi bana.Nedeni ise Aydın da kız meslek lisesinde görevliydim ve oradaki arkadaşlarımla hala görüşüyorum.İşi tuhaf yanı iki arkadaşım da gazi çocuk gelişimi mezunuyuz,onların ataması çocuk gelişimi olarak geldi benim ki okul öncesi olarak geldi.Sınıf arkadaşımda kız meslekte görevli onun kide çocuk gelişimi olarak gelmiş.Ben itiraz edemedim çünkü Balıkesir merkez branşa kapalı
hocam eğer öyle olsaydı ; bende okulöncesi mezunuyum benmde branşm çocuk gelişimi olrak değişirdi ben kız meslekte çlşyorum ve atama branşm okul öncesi olarak kaldı
çocuk gelişimi mezunu arkadaşlar sizin hakkınız saklı kalacakmış öyle söylüyorlar gerçekten sıkıntılı bi durum aslında okul öncesi mezunlarının liseye atamalarını durdurmuşlardı böyle bir diretmeyle herkezi madur ettiler
slm arkadaşlar bende çocuk gelişimi mezunuyum fakat atamam kulöncesi olduğundan benim kararnamemde okulöncesi olarak geldi bende amnlamış değilim ama arkadaşım bu konuda dava açtı sendikalarda açmış galiba hayırlısı bakalım
bu durumda mağdur olanlar bence iki branş bitirenlere olacak diye düşünüyorum
benim anlamadığım 1.dönemin sonu yada 2.dönemin başıydı sanırım zorunlu alan değişikliği tebliğ edilmişdi.ben okulöncesi mezunuyum ilk atama kararnamem çocuk gelişimi\okulöncesi öğretmenliğiydi.çocuk gelişimini iptal edip sadece okulöncesini bırakmışlar.ama okulun kapanmasına yakın alan değişikliği ile ilgili yeni bir yazı geldi.ondad çocuk gelişimine geçebileceğimiz yazıyordu. ozaman hangi akla hizmet birinci yazıyı tebliğ ettiler...sizde aynı durumu yaşadınızmı?
bize gelen alan değişikliği yazısında bizim alandan geçiş görünmüyodu yani okulöncesinden çocuk gelişimine geçiş için değildi başjka alanları kapsamıştı
|