Orijinalini görmek için tıklayınız : AtatÜrk Ünİversİtesİ

pdratauni
23.09.07, 11:13
Atatürk Üniversitesi Okul Öncesinde okuyan arkadaşlarım. Ben sizin drama derslerinize katılmak istiyorum. Bu mümkün mü acaba?

editör
23.09.07, 11:51
Öğretmenim ben Atatürk Üniversitesinde değilim ama sanırım bu işin olup olamayacağını drama dersi hocasıyla görüşmeniz gerekir. Umarım olumlu yanıt alırsınız çükü drama gerçektende çok hoş bir etkinliktir. :D

pdratauni
23.09.07, 11:57
Öğretmenim ben Atatürk Üniversitesinde değilim ama sanırım bu işin olup olamayacağını drama dersi hocasıyla görüşmeniz gerekir. Umarım olumlu yanıt alırsınız çükü drama gerçektende çok hoş bir etkinliktir. :D

Haklısınız Hocalarla görüşmem gerek. İnşallah kabul ederler. Etmezlerse ben de kaçak girerim :D:D:D

editör
23.09.07, 13:58
Bildiğim kadarıyla şuanda gerçekleştirilen çeşitli düzenlemelerle eğitim fakültelerindeki tüm bölümlerde drama dersi zorunlu hale getirilecekmiş. Ama sanırım bunun için biraz geç kalınmış durumda. Keşke daha önce davransalardı da okul öncesi ve sınıf öğretmenliklerinin dışındaki diğer branşlarda bu zevkli dersi alsalardı. Ama zararın neresinden dönülürse kârdır. :)

s_gulturk
21.12.07, 19:23
Merhabalar;
Bir konuda sizlerden yardım istiyorum "okul öncesi kurumlarında denetimdem kaynaklanan sorunlar " neler olduğunu öğrenebilirmiyim. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
İyi bayramlar...