Orijinalini görmek için tıklayınız : Fatma Çek

www.okuloncesioyun.com
02.03.08, 00:28
04.08.1986 Yugoslavya- Zagrep doğumluyum. İlkokulu Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde okuduktan sonra İzmir 60. Yıl Anadolu lisesinde orta öğretimimi tamamladım. Şu anda da Dokuz Eylül Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği son sınıf öğrencisiyim. Okul Önceciyiz Biz ekibiyle ilk tanışmam Happykids-Yaşam Boyu Eğitim Derneği sayesinde oldu. Yaklaşık bir sene önce Happykids’in İzmir seminerlerinde tanıştığım Okul Önceciyiz Biz Ekibinin değerli koordinatörleriyle bugüne kadar birlikte birçok çalışmaya imza atmış bulunmaktayız. Şu anda Okul Önceciyiz Biz ekibinin Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü Sevgili arkadaşım Özlem Serim ile birlikte yürütmekteyiz. Ayrıca genel koordinatörlerimle birlikte “Geleceğini Şekillendir” projesinin de çalışmalarını yürütüyor, Okul Önceciyiz Biz Anne Baba ve Eğitimci e-dergisinde “Oyun ve Oyuncaklar” üzerine yazılar yazıyorum. Bunun dışında Happykids, İzmir Abla-Ağabey-Kardeş projesi ve TEGV’de gönüllü faliyetler yürütüyor, profesyonel yaratıcı drama eğitmenliği eğitimi alıyorum.