Orijinalini görmek için tıklayınız : Ellerim Tombik Tombik
Çok sevgili hocam Ercan Mertoğlu ile öğrendiğimiz ve çaldığımız bir parça..Müzik kitabımdan ;) Devamı gelecek :)
Not: Şarkının müzik programında hazırlamış olduğum ezgisi
Öğretmenim gerçekten çok güzel bir paylaşım ve devamını heyecanla bekliyoruz inanın. Ezgili olması ayrı bir güzel :)
paylaşım için tşkler çocukların çok sewdikleri bir parça ayrıca notalarıyla ve ezgili koymanızda çok güzell özellikle notalar gitarla çocuklara çalmamda çok işe yarayacak tekrar tşkr ediyorumm devamını bekliyorummm:)
Rica ederim,vakit buldukça yine ekleyeceğim.
merhabalar yeni üye oldum şarkı notalarından indirmek istiyorum bu mümkün mü acaba kopyalayamadım indir butonu da göremedim... bu konuda beni aydınlatabilir misiniz acaba
aaa buldum yine de teşekkürler
Bulmuş olduğunuza sevindim öğretmenim. :)
öğretmenim ezgiyi tekrar ekleyebilir misiniz?
aysenur.cglr 06.12.07, 01:53 teşekkürler çok güzel bir paylaşım... ama eki bende bulamadım:(
olcay
paylaşımınız için teşekkürler
Rica ederim..
Şarkıyı yeniden ekledim arkadaşlar.
aysenur.cglr 15.12.07, 00:44 teşekkür ederiz öğretmenim...;) devamını sabırsızlıkla bekliyoruz.:D
paylaşımlar çok güzel teşekkür ederim
Teşekkür ederim çok sevdiğim bir şarkı okulun ilk aylarında mutlaka öğretirim çocuklar da bayılırlar.
teşekkürler çok işimize yarayacak
çok Güzel Bir Paylaşim Gerçekten Bu şarkiyi çocuklar çok Seviyor Devamini Bekleriz öğretmenim Ellerinize Sağlikk...
Notalar Için Teşekkürler Bende Ercan Beyin Seminerlerine Katilma şansi Yakaladim.buda Benden Olsun.ercan Hocadn öğrenmiştim.
Küçük çocuklar
Biz Küçük çocuklariz
Oyunu çok Severiz
Kuşlarla Beraber
Dans Ederk Oynariz
Ellerimizle şak şak şka
Ayaklarimizla Rap Rap Rap
Bir Sağdan Bir Soldan Dans Ederek Oynariz
Bir Bölye Bir şöyle şarki Söyler Oynariz
statikler82 07.02.08, 22:08 teşekkürler
hocam çok teşekkürler aylardır notalı ve ezgili şarkılar arıyordum:):)
Rica ederim arkadaşlar,elimden geldiğince paylaşmaya çalışacağım :)
eii eii güselm olmuş çok saolun
saolunn çok çok
:mad:anlamıyoorumkii
gerçekten güzel bir şarı öğrencilerim severek söylüyolar.paylaşım içn teşekkürler öğretmenim
çocuk şarkıları notası arıyorum ama indiremiyorum yardımcı olursanız sevinirim
paylaşım için çok teşekkürler daha öğretmen olamadık ama staj olayında çok işime yaricak :)
bu şarkı çok güzel tesekkürler
güzel olmuş arkadaşım
elinize sağlık
sevda_ulkesi 14.03.08, 10:46 Yeni olduğumgan ilk mesajım
Umarım faydalı bilgiler ögrenirim
Ercan Mertoğlu benim de hocamdı 2000 yılı marmara mezunuyum onun mavilim mavişelim şarkısını piyano eşliğinde söyleyişi hala kulaklarımda,beni maziye götürdüğünüz için teşekkürler
AYSUN-KARAKUŞ 17.03.08, 13:40 Sağolun Ellerinize Sağlik :D
Arkadaşlar buraya gönderdiğiniz şeylerin hepsi çok güzel gerçekten aklınıza sağlık ama 5 kez yazı yazma meselesi de ne yahu hiç birinden yararlanamıyorum ama hepsine de ihtiyacım var,yardımcı olur musunuz?
nesrinzeynep 26.03.08, 23:41 marmara mı?
çok güzel ve eğlenceli bir şarkı
paylaşım için teşekkürler:)
kutlu164793 18.04.08, 21:06 notalar görünmüyor
güzel paylasım tesekkurler ben yenı uyeyım ve sarkıların notalarınıda sıtenızde bulundurmanız cok gzl tekrar tesekkurler
ezgileriyle paylaşımınz hoş.çünkü şarkı sözleri tek başına anlam ifade etmiyor.tşk.
ulkucandan 21.04.08, 00:23 sabun köpüklerinden balonlar yaptım
bir üfledim bir balon
bir üfledim 5 balon
bir üfledim 10 balon
uçtu uçtu balonlar uçtu balonlar
yere düştü balonlar
hepsi payladılar
BOM
ben bir küçük çaydanlığım
kocaman karnım var
burada ağzım var burada sapım var
kaynayınca suyum çağırır seni
lık lıka lık lık küçük çaydanlık
eğersin başını içersin çayını
lık lıka lık lık küçük çaydanlık
:)
siktirin gidin be böyle paylaşım mı olur
yağmur seli 27.04.08, 15:42 teşekürrler
çoooooooooooook sağolasan
duyguakinci 07.05.08, 19:39 Notaları bende istiorum ama kopyala butonunu bulamadım
teşekkürler çok güzel bir hizmet olmuş
teşekkürler çok güzel bir hizmet olmuş..
Güzel bir site ve yararlı paylaşımlar oluyor. destek vermeye çalışalaım. bu arada müziğe bakmam lazım
Güzel bir site ve yararlı paylaşımlar oluyor. destek vermeye çalışalaım. bu arada müziğe bakmam lazım.
Güzel bir site ve yararlı paylaşımlar oluyor. destek vermeye çalışalaım. bu arada müziğe bakmam lazım...
Güzel bir site ve yararlı paylaşımlar oluyor. destek vermeye çalışalaım. bu arada müziğe bakmam lazım.....:D:rolleyes:
Güzel bir site ve yararlı paylaşımlar oluyor. destek vermeye çalışalaım. bu arada müziğe bakmam lazım.....:D:rolleyes::o:p:(:):confused::(;):rolle yes::mad::o
www.okuloncesioyun.com 22.07.08, 19:58 Merve Hocam paylaşımınız çok güzel. Ben her staj döneminde mutlaka çocuklarıma bu şarkıyı öğrettim. Gerçekten payılıyorlar. Notalı şarkıların devamını bekliyoruz...
arkadaşlar ben notaları göremiyorum ban bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
Forumdaki belgeleri görebilmek için en az 1 mesaj yazmış olmanız gerekliydi.Bu mesajla 1 mesajı doldurmuş oldunuz.ARtık görebilirsiniz :)
|