Orijinalini görmek için tıklayınız : artık üyeliğimi onaylayın...lütfen

miray37
07.03.08, 12:11
öyle zannediyorum ki,sitedeki bilgilere ulaşmak için yazılması gereken 5 mesaj yeni üye olan diğer arkadaşlarımı da oldukça büyük sıkıntıya sokuyor.Açıkçası ben sırf mesaj sayısını doldurmak için yazdığım anlamsız mesajlardan sıkıldım.Bnun yerine başka bir formül bulsanızda,sayı doldurmak için yazdığımız mesajların yerine,erişebildiğimiz bilgi ve belgeler ile ilgili mesajlar yazsak.Sadece öneri.Göz önünde bulundurursanız gerçekten mutlu olacağım.

мerνe
07.03.08, 16:56
Forumda sadece etkinlikler ya da dökümanlar bulunmuyor..İnceleyip yorumda bulunabileceğiniz birçok konu ve yazı var..

SELMA GÖKMEN
07.03.08, 17:52
bende arkadaşıma katılıyorum buradaki her bilgi benim için çok değerli. emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum 5 mesaj konusunda ben de zorlanıyorum

saylik
10.03.08, 13:34
evet ben de 5 mesaj sıkıntısı çekiyorum umarım çözüm bulunur

bir de bu 5 mesajlardaki amaç öylesine mesaj yollamak mı herhangi bir konu gerekiyor mu yani bu mesaj dahi sayılıyor mu

gamzeozgur08
10.03.08, 14:15
bende inan bütün samiyetimle size katılıyorum. daha farklı bir çözüm bulmak lazım. umarım bu msjlara kulak verirler. lütfen 5 msj olayına bir çözümmmmm

bediha
11.03.08, 23:48
arkadaşlar ben şunuda anlamadım her siteye girmek istediğimizde mi5 mesaj yada ne

papillon
12.03.08, 00:43
arkadaşlar siteye her girdiğinizde 5 mesaj yazacaksınız die bir kural yok minimum 5 mesaj yazmış olmanız gerekiyor...siz anlamsız mesajlar yazdıkça bizde silmek zorunda kalıyoruz farklı farklı konulara mesajlar yazarsanız bu durumu aşarsınız iyi çalışmalar..:)

wonderfull
15.03.08, 22:48
merhaba ben de bu 5 mesaj olayına takıldım

tatlidadi
15.03.08, 23:27
mesaj olayını anlamakta bende zorlanıyorum. ama etkinliklerimi paylaşmak ve fikir alış verişinde bulunmak içinde sabırsızlanıyorum.

iclal
21.03.08, 18:03
Bazen sıkılıp üye Olmaktan Vazgeçiyorum Güzel Sitelere

bu 5 mesaj gerçekten sıkıcı

oyabatın
08.04.08, 11:50
Merhaba

Siteye bugün üye oldum. 5 mesaj olayını bende anlamadım ama diğer konularda okuduğum üzere eski üyelerin çoğu gerekli görüp hatta 10 mesaja çıkarılmasını bile talep etmiş.

Onlar burayı daha iyi tanıyor arkadaşlar biraz sabır, ileride yapacağımız faydalı paylaşımlar için araştırmaya devam.

ozlemberber
08.04.08, 12:03
bence de bu 5 mesaja çözüm

atlas42
17.04.08, 16:40
merhabalar ben de yeni bir üyenizim.5 mesaj yazmadan diğer konuların açılımını göremiyeceğiz ama görmeden kafadan mı mesaj yazacağız acaba.Bunun yerine 5 yeni konu açılsa bizde katkıda bulunsak daha iyi olmaz mı?Sadece alıntı yapanları mı engellemeye çalışıyorsunuz amacı anlayamadım.

ike
17.04.08, 16:54
merhabalar ben de yeni bir üyenizim.5 mesaj yazmadan diğer konuların açılımını göremiyeceğiz ama görmeden kafadan mı mesaj yazacağız acaba.Bunun yerine 5 yeni konu açılsa bizde katkıda bulunsak daha iyi olmaz mı?Sadece alıntı yapanları mı engellemeye çalışıyorsunuz amacı anlayamadım.

sitede 5 mesaj yazmadan hatta üye olunmadan görülebilecek bir sürü konu var arkadaşlar. onlara mesaj yazarak 5 mesajı doldurabilirsiniz. 5 mesajın amacı başkalarının etkinliğinden yararlanan arkadaşların da siteye etkinlik paylaşarak tüm öğretmen ve adayların yararlanmasını sağlamak. (bu benim görüşüm:))

atlas42
17.04.08, 17:07
şimdi anladım teşekkürler

şimal
18.04.08, 15:24
incelemek için zaten üye oluyoruz böyle sitelere inceleyip fikrinizi yazın veya konu açın arkadaşlar yoksa daha çok sorun yaşacaksanız kolay gelsin

Hilal
18.04.08, 16:19
bende pek anlamadım 5 msj mı yazacağız 5 konu mu açmamız lazım?

merhaba resimli paylaşımları görebilmek ve paylaşımları indirebilmek için 5 mesaj yazmanız gerekli yeni konuda açabilirsiniz sadece açılmış olan konulara paylaşımdada bulunabilirsiniz verimli paylaşımlar diliyorum

asya33
23.04.08, 19:31
tüm gayretimle 3. mesajımı yazıyorum ama çok güzel bir site olduğuna inanıyorum o nedenle biraz sıkıntıya katlanacağız

sengulsekerli
24.04.08, 19:56
herkese selam
yiyenim 3 yaşında olmasına rağmen ancak 5-6 kelime konuşabiliyor bu konuda ne yapabilirim lütfen beni bilgilendirin
herkesten yardım istiyorum

sümbülsultan
07.05.08, 20:36
mesaj olayında herkez zorlanıyor galiba..

masum_melek
07.05.08, 22:58
bende arkadaşlara katılıyorum 5 mesaj durumunu anlamadım

beynu
12.05.08, 22:26
Bende yeni üyeyim ama sıkıldım bu 5 mesaj durumundan.Umarım en kısa zamanda bizi sevindirecek kararlar alır yöneticilerimiz

Şimdi farkettim.5 mesaj hakkında yazarken 5 tane olmuş mesajım:pSonunda bende okuyabileceğim forumları.Dalıyorum hemen yaşasınnnnnnnnnnnnnnn:)

talha1983
07.06.08, 21:26
evet katılıyorum bence olmamış