Orijinalini görmek için tıklayınız : tiyatro-piyes arıyorum

sevil79
12.03.08, 12:00
arkadaşlar yıl sonu gösterisi için ATATÜRK ile ilgili oyun arıyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim sevgiler

karneci
14.03.08, 19:39
ben geçen sene yayalalar müziği eşliğinde hoş bir etkinlik yapmıştım çok beğenildi eğer istersen ayrıntılı olarak daha sonra anlatabilirim.

sevil79
16.03.08, 17:32
sanırım müzikal değilmi? daha çok tiyatro şeklinde bir oyun arıyorum müziksel anlamda çok etkinliğimiz var bu biraz ağır olsun istedim. ilginize çok teşekür ederim

hanedan
16.03.08, 19:29
belki arkadasım söyledğim bilindik ama hani reklamlarda da vardı cocukla Atatürk'ü yaptırabilirsin cocuklardan biri Atatürk bir diğeri ise cocuk olur sende eklemeler yaparak değişik bişi olur nutuk kitabından cocuklastırarak olabilir mesela:)

gözdetanrıverdi
16.03.08, 19:42
arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum fakat daha bişey bilmiyorum beni bu site hakkında bilgilendirrseniz sewinirim:)

hanedan
16.03.08, 19:49
arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum fakat daha bişey bilmiyorum beni bu site hakkında bilgilendirrseniz sewinirim:)

öncelikle hos geldin ama konuyu yanlış yere acmısın:)5 tane mesaj cekince herseyi görebilirsin ama üst üste yani ard arda olmıcak yabancı kelime yok w q gibi ewt gibi vorum kurallarında ayrıntılı sekilde yazıyo benden bu kadar:))