Orijinalini görmek için tıklayınız : Sitede geribildirim

pdratauni
26.09.07, 02:18
Merhaba herkese. Benim bu önerim sitedeki tüm arkadaşlarıma olacak. Arkadaşlar sitemizde geribildirim dediğimiz iletişim dönütü maalesef gözlemlediğim kadarıyla yok. Ben bunun oluşmasını sizlerden istiyorum. Şöyle ki yazmış olduğunuz cevaplar mesajı yazmış olan arkadaşımıza "Sen değerlisin!" mesajı da vermiş olacaktır. Bir anlamda sizin mesajınız arkadaşımızı başka mesajlar atmaya teşvikedecektir. Ayrıca geribildirim siteye renk de katacaktır. Gerçi bunun olumsuz tarafları da var. Konuyla ilgisi olmayan mesajların yazılması, tartışmalar sitenin tadını kaçırabilir; ancak şu da bir gerçek ki en sağlıklı iletişim geribildirimli iletişimdir. Umarım haddimi aşmamışımdır. Herkese amaç dolu paylaşımlar diliyorum iyiki varsınız ;)

editör
26.09.07, 03:35
Öğretmenim bahsetmiş olduğunuz konuda gerçekten haklısınız. Evet bizim geri bildirime ihtiyacımız var kendimizi motive etmek için. Ama dediğiniz gibi konuyla alakası olmayan gereksiz tartışmalara da neden olabilecek bir durum bu. Bizde bu gereksiz tartışmaları önlemek ve forumdaki mesaj kirliliğini ortadan kaldırmak için yazılan mesajların altına bir adet "TEŞEKKÜR" butonu koyduk. Bu geri bildirim konusunda eğer yazacağımız yanıtlar teşekkür edici türlerin dışında değilse bu butonu kullanmamız çok daha ideal olacaktır diye düşünüyorum. :)

ike
07.11.07, 19:04
hocam geri bildirimlerde oluşabilecek sorunları tayin edeceğiniz mod'lar çözebilir bence :) teşekkür butonu iyi ama diğer türlü olunca ilişkilerde gelişiyor :)

editör
07.11.07, 20:52
Evet hocam haklısınız ama şuanda forumumuzda yeteri kadar yönetici yok. Ama adayımız çok. :) Çünkü yönetici olabilmek için 100 mesaj sınırını aşmak gerekiyor. Eğer bu konuda tecribeleriniz varsa sizde 100 mesaj sınırını aştıktan sonra yöneticilik için başvuruda bulunabilirsiniz.

ike
08.11.07, 01:03
vizelerim bitsin paylaşıma başlayacam :):) artık bir adayda ben olurum :rolleyes:

editör
08.11.07, 01:42
:) Heyecanla bekliyoruz paylaşımlarınızı öğretmeniö. Bu arada vize sınavlarınızda da başarılar diliyorum...

Hilal
08.11.07, 23:16
paylaşımlarınızı merakla bekliyoruz öğretmenim. başarılar:)

pdratauni
10.11.07, 21:58
Volkan arkadaşım ben de paylaşımlarınızı bekliyorum. Şu an internet kafeden yazıyorum :(

Bu arada Alper bey ben de adaylığımı koymayı düşünüyorum yöneticilik için yalnız bilgisayarım yanımda olmadığından yazları çalışabilirim sitede :(

мerνe
07.12.07, 13:43
Forumun yeni hali çok güzel olmuş..Elinize sağlık :)

miray37
06.03.08, 10:38
arkadaşım önerisini destekliyorum.böyle bir çalışma nın olumlu olacağı kanısındayım.

atlas42
17.04.08, 16:45
bence teşekkür butonu bir sınır koymuş samimi değil gibi ...