Orijinalini görmek için tıklayınız : 15 Mart Happykids İzmir Semineri Görüntüleri

ATAMİZİNDEYİZ
19.03.08, 00:05
İZMİR SEMİNERİ HARİKAYDI. KEŞKE BİTMESE DEDİM. VE SEMİNER ESNASINDA ALİ BEYİN VE DİĞER HOCALARIN ANLATTIKLARINI SİNDİREREK BİR YAZI YAZDIM.SİZLERLE HEM BU YAZIMI HEMDE SEMİNERDEN GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM. GELMEYENLER YA DA GELEMEYENLER ÇOK ŞEY KAÇIRDI DİYEBİLİRİM!

HAYDİ AYAĞA KALKIN ve BİR FARK YARATIN - EĞİTİMCİ MOTİVASYON SEMİNERİ

Saat 10.00 13.00

YARATICI ÇOCUKLAR, ÜRETKEN OKULLAR, ÜRETEN ÖĞRETMEN, Doç. Dr. Psikolog Işık GÜRŞİMŞEK

EĞİTİMCİ OLARAK ANNE BABALARIN EĞİTİME KATILIMINI NASIL DESTEKLEYEBİLİRİZ, Uzman Çocuk Gelişimi ve Eğitimcisi Sara KEFİ
GELİŞİMDE SINIR TANIMAYAN ÖĞRETMEN OLMAK, Ali ULUSOY, Happy Kids Genel Müdürü, Yaşam Boyu Eğitim Derneği Başkanı

Saat 14.00 17.00

MUTLU ÇOCUK YETİŞTİREN ANNE-BABA OLMAK SEMİNERİ

AİLEDE SAĞLIKLI İLİŞKİLER - GELİŞTİRİCİ AİLE DİNAMİKLERİ, Doç. Dr. Psikolog Işık GÜRŞİMŞEK

ANNE BABA OLARAK ÇOCUĞUMUZ İLE NASIL NİTELİKLİ ZAMAN GEÇİREBİLİRİZ, EĞİTİMİNE NASIL KATKI SAĞLARIZ, Uzman Çocuk Gelişimi ve Eğitimcisi Sara KEFİ

MUTLU, BAŞARILI VE ÖZGÜVENLİ ÇOCUĞUN ANNE BABASI OLMAK, Ali ULUSOY, Happy Kids Genel Müdürü , Yaşam Boyu Eğitim Derneği Başkanı

BİR SOFRA DÜŞÜNÜN.DONATILMIŞ BİR MASA... MİLYONLARCA İNSAN OLSUN VE PAYLAŞSIN UMARSIZCA. BEKLENTİSİZ OLSUN YÜREKLER,HEP BİRLİKTE YAPILSIN İSTEKLER...

KITALAR ARASI DÜŞÜNENLER OLMALI MASADA.ANLAYABİLMELİ VE ANLADIKLARIMLA BİR ARAYA GELEREK PAYLAŞABİLMELİYİM AYNI DİLİ KONUŞAMASAM DA...

KENDİ DİLİMDE OLAN HERŞEYİ BİLMEM ZOR... AMA KENDİ DİLİMDE KENDİ ALANIMLA KENDİMCE, KENDİMİ VE ÇEVREMDEKİLERİ GELİŞTİRMELİYİM.

CANIMI CANIMA KATMALIYIM.CANIMI CANIMA KATTIĞIMDA HEPİMİZ NOKSAN OLSAK DA "BİRLİKTE" BİLMELİYİZ...

NOKSANLIKLARI, HAYALLERLE TAMAMALAMALIYIZ. KARARIMIZ OLMALI HEM DE ORTAK. ORTAK KARARLAR DOĞRULTUSUNDA, KOCA BİR ÇINAR OLAMASAK DA; KÜÇÜK BİR SAZ OLMALIYIZ SAZLIKTA. AMA EN NADİDE OLMAK ÖNEMLİ... EN İYİSİ OLMAK... GÖRENİ GÖRDÜĞÜ NADİDELİĞE İNANDIRMAK...

GÖRÜNEN DOĞRULUK OLMAK... NİCE ŞEHİRDE,BİR KÜTÜPHANEDE KALAN ESKİ TOZLU RAFLARIN ESKİ HATIRALARINDAN OLUŞAN BİR KİTAP OLMAK... SAYFA SAYFA,YILLARCA OKUMAK VE OKUNMAK...

BİR ÖĞRETMEN OLMAK...DİPLOMANIN ARDINA SAKLANMADAN; 5,6,7 RAKAMLARINA BAĞLI KALMADAN(657 DEVLET MEMURU)BEDEL ÖDEYEREK KENDİ ADIMIZA EN İYİSİNİ İSTEYEREK ÖĞRETEN HATTA ÖĞRENEN OLMAK...MÜKEMMEL OLMAK DEĞİL HEDEFİMİZ. HEDEFİMİZ BULUNDUĞUMUZ YERDE VAZGEÇİLMEZ OLABİLMEK...

TÜM BUNLARIN ARDINDA "YAPAR MISIN?" DEĞİL; YAPACAĞIM DEMELİYİZ. GİZLEMEMELİYİZ İSTEKLERİMİZİ."SENİ SEVİYORUM" DİYESİM GELMİŞKEN "NASILSIN?"DEMEMELİ... GİZLEMEMELİ İÇİNDEKİLERİ...

HAYATIN İÇİNDE GİZLENENLERİ BULUP ÇIKARMALIYIZ. "ARAMA" BUTONUNA GEREK YOK BİRŞEYLERİ BULMAK İÇİN. BİR MİMAR OLMAK ÖNEMLİ. ARAYIP BULDUKLARIMIZI GELİŞTİRMEK İÇİN...

İMKANSIZI İSTEMEYECEĞİZ. İMKANSIZ ŞUAN İÇİN GEÇERLİ SADECE ŞUAN İÇİN! HAREKETE GEÇTİĞİMİZ SÜRECE, İMKANSIZI "İMKANLI" HALE GETİREBİLİRİZ. YETER Kİ; İYİ, BİRBİRİNİ GELİŞTİREN BİREYLER OLARAK ÇABALAYALIM. HER ÇÖZÜMÜN BİR PARÇASI OLALIM.BİRŞEYLER YAĞACAĞIZ İŞTE O ZAMAN HAYAT İÇİN, BİZ İSTEDİĞİMİZ SÜRECE. GECE YARISI ÖLÜM GELSE BİLE; GECE YARISINA KADAR BİLE ÇABALAMALIYIZ.

"BUNDAN ÖNCEKİLER ÖNSÖZDÜ!" DİYEREK, DAHA NİCE GECE YARILARINI GÜNDÜZE ERDİRECEĞİZ!

"IŞIK" OLACAĞIZ TÜM KARANLIĞA...

HERŞEYDEN KENDİMİZİ SORUMLU TUTARAK BİRŞEYLER YAPMANIN MUTLULUĞUNU YAŞAYACAĞIZ. İŞTE O ZAMAN ŞAİRİN DEDİĞİ GİBİ;

HÜRRİYETE DOĞRU

Gün doğmadan,
Deniz daha bembeyazken çıkacaksın yola.
Kürekleri tutmanın şehveti avuçlarında,
İçinde bir iş görmenin saadeti,
Gideceksin
Gideceksin ırıpların çalkantısında.
Balıklar çıkacak yoluna, karşıcı;
Sevineceksin.
Ağları silkeledikce
Deniz gelecek eline pul pul;
Ruhları sustuğu vakit martıların,
Kayalıklardaki mezarlarında,
Birden
Bir kıyamettir kopacak ufuklarda.
Denizkızları mı dersin, kuşlar mı dersin;
Bayramlar seyranlar mı dersin,
Şenlikler cümbüşler mi?
Gelin alayları, teller, duvaklar,
Donanmalar mı?
Heeey
Ne duruyorsun be, at kendini denize:
Geride bekliyenin varmış, aldırma;
Görmüyor musun, Her yanda hürriyet;
Yelken ol, kürek ol, dümen ol, balık ol, su ol;
Git gidebildiğin yere...

Orhan Veli KANIK

admin
19.03.08, 00:17
seminerimizin ne denli güzel olduğunu önceki seminerlerimize katılan arkadaşlarımız da bilirler. Okul Önceciler bir arada olması tanışması öğrenmesi ve kaynaşması kadar güzel ne olabilir ki... bu güzel seminerim fotoğraf ve yazılarını bizimle paylaştığı için damla öğretmenime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum elinde başka resim olan ve duygularını aktarmak isteyen arkadaşlarıda bu konuya bekleriz ;)

ATAMİZİNDEYİZ
21.03.08, 01:14
seminerimizin ne denli güzel olduğunu önceki seminerlerimize katılan arkadaşlarımız da bilirler. Okul Önceciler bir arada olması tanışması öğrenmesi ve kaynaşması kadar güzel ne olabilir ki... bu güzel seminerim fotoğraf ve yazılarını bizimle paylaştığı için damla öğretmenime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum elinde başka resim olan ve duygularını aktarmak isteyen arkadaşlarıda bu konuya bekleriz ;)

gerçekten birlikten kuvvet doğuyor. seminerde içimizde var olan ancak birleşerek farkına varabileceğimiz yeteneklerinde farkına varma şansı bulduk. umuyorum başka seminerlerde de birlikte oluruz!

haticeaydan
21.03.08, 11:10
bu güzel seminerde bende olmayı çok isterdim arkadaşım .teşekkürler paylaşımın için.

papillon
23.03.08, 15:33
Gerçekten çok çok güzel bir seminerdi yazmış olduğun yazıda çok hoş...resimler ve yazı için sonsuz teşekkürler arkadaşım...:):):)

ATAMİZİNDEYİZ
23.03.08, 19:50
Gerçekten çok çok güzel bir seminerdi yazmış olduğun yazıda çok hoş...resimler ve yazı için sonsuz teşekkürler arkadaşım...:):):)

daha nice seminerlerde umarım birlikte oluruz. izmirin tadını da çıkarmış olduk. taa şırnaklardan gelen arkadaşlarımız vardı. beğenmene sevindim.

farmamiss
31.03.08, 20:49
çok merak ettim acilen 5 mesaj yazıp görüntüleride görmeliyim..ama metin çok güzel elinize sağlık

ATAMİZİNDEYİZ
31.03.08, 21:56
çok merak ettim acilen 5 mesaj yazıp görüntüleride görmeliyim..ama metin çok güzel elinize sağlık

merak edilecek bir seminerdi gerçekten. keşke sizde orda olsaydınız. ayrıca metni beğenmenize sevindim.seminerde anlatılanları kendimde sindirerek bu yazıyı o anda yazdım ve sizlerle paylaşmak istedim.

farmamiss
31.03.08, 23:53
merak edilecek bir seminerdi gerçekten. keşke sizde orda olsaydınız. ayrıca metni beğenmenize sevindim.seminerde anlatılanları kendimde sindirerek bu yazıyı o anda yazdım ve sizlerle paylaşmak istedim.

umarım bundan sonraki seminerde olurum..

feren
04.04.08, 16:16
İzmir'deki seminere katılmayı ben de çok isterdim ama haberim olmadığı için katılamadım inşallah bir daha ki seminere.....

efendisiz
04.04.08, 16:24
:)gerçekten çok Güzel Paylaşim:)

hilal_
04.04.08, 18:43
seminere katılamadık ama paylaşımlarınızla bizi seminere götürdünüz teşekkürler

ATAMİZİNDEYİZ
04.04.08, 23:03
seminere katılamadık ama paylaşımlarınızla bizi seminere götürdünüz teşekkürler

inşallah diğer seminerlere katılabilirsiniz.gerçekten çok güzeldi izmir semineri.

duyguuuuu
20.04.08, 23:46
gelmeyi bende istedim ama zaman tutmadı malesef...

ATAMİZİNDEYİZ
21.04.08, 23:31
gelmeyi bende istedim ama zaman tutmadı malesef...

taa şırnaklardan kalkıp gelen arkadaşlarımız vardı. inşallah başka bir izmir seminerine katılabilirsiniz.

ted
09.08.08, 14:16
geçtiğimiz nisan ayında ankarada yapılan happy kidsin yaptığı seminerde çok başarılıydı.

ATAMİZİNDEYİZ
12.08.08, 23:42
geçtiğimiz nisan ayında ankarada yapılan happy kidsin yaptığı seminerde çok başarılıydı.

tüm seminerler çok güzel ve eğlenceli geçiyor.mutlaka happykidsin bir seminerini yakalayın derim!

ahmet
12.08.08, 23:49
birçok seminere katıldım ama bu başka geldi bana.sayfanın başındaki yazılar harikaydı.bizi seminere götürmüş gibi oldunuz.sağolun hocam.

cemrem_08
21.08.08, 17:49
Seminerler eminim çok güzeldir. Isparta'ya gelmeyi düşünüyormusunuz yeni üyeyim . Bundan sonraki seminerleri takip etmeye çalışacağım.

ATAMİZİNDEYİZ
22.08.08, 01:40
birçok seminere katıldım ama bu başka geldi bana.sayfanın başındaki yazılar harikaydı.bizi seminere götürmüş gibi oldunuz.sağolun hocam.

gerçekten teorik bilgilerle birlikte kendinizi mükemmel bir şiir eşliğinde ve yaşayarak öğrenebileceğiniz bir ortamda buluyorsunuz. umarım sizde yakalarsınız bu seminerlerden birini...