ferman
28.09.07, 14:21
Yürek dolusu sevgiler size eğitim günüllüleri..
Projenizi çok takdir ediyorum .
Ben çalışmaya bu yıl başladım ve sınıfımda pek çok eksik var .Sizleri duyunca büyük bir umutla yazmaya ,size ulaşmaya karar verdim .
Sizlerin bana ulaşacağınıza ve yardıma muhtac olan öğrencilerimize katkı sağlayacağınıza yürekten inanıyorum.
Sınıfım bir köy okulunda .İmkanlarımız çok kısıtlı.Öğrenciler okulöncesi eğitim alsınlar diye tüm ihtiyaçları okuldan karşılanıyor.
sınıfımıza şu an on iki öğrenci kayıtlı fakat hastalık vs nedenlerden dolayı devam eden yedi erkek,üç kız öğrencimiz var.
Sınıfımıza çok acil ihtiyac olan malzemeleri yazıyorum sizlere
1: Kuklalar ve kukla sahnesi
2: Tahta bloklar
3: Dolaplar ..bölmeli ve kapaklı
4: Müzik köşesi için müzik aletler
5: Evcilik köşesi için her türlü oyuncak(erkek çocuk fazla olduğu için büyük arabalara oyuncak iş makinalarına çok ragmet oluyor)
6: Kavram kartları
7: Fen ve matematik köşesi için aletler ve egitim materyalleri
8: Kırtasiye malzemeleri (her türlü boya,kağıt.yapıitırıcı,hikaye kartları,hikaye kitapları.vs)
TesekkÜr ediyorum
Okulumuzun adı:Ahmet Faruk Çörekçi İlköğretim Okulu
Adresimiz:Çaybaşı köyü /Merzifon /AMASYA
Okulumuzun telf no:03585734271
Temas kurulacak kişi:Okul müdüdürü Necati GÜMÜŞÇIBIK
Cep no:05435195411
E-mail:fermansari@gmail.com
Projenizi çok takdir ediyorum .
Ben çalışmaya bu yıl başladım ve sınıfımda pek çok eksik var .Sizleri duyunca büyük bir umutla yazmaya ,size ulaşmaya karar verdim .
Sizlerin bana ulaşacağınıza ve yardıma muhtac olan öğrencilerimize katkı sağlayacağınıza yürekten inanıyorum.
Sınıfım bir köy okulunda .İmkanlarımız çok kısıtlı.Öğrenciler okulöncesi eğitim alsınlar diye tüm ihtiyaçları okuldan karşılanıyor.
sınıfımıza şu an on iki öğrenci kayıtlı fakat hastalık vs nedenlerden dolayı devam eden yedi erkek,üç kız öğrencimiz var.
Sınıfımıza çok acil ihtiyac olan malzemeleri yazıyorum sizlere
1: Kuklalar ve kukla sahnesi
2: Tahta bloklar
3: Dolaplar ..bölmeli ve kapaklı
4: Müzik köşesi için müzik aletler
5: Evcilik köşesi için her türlü oyuncak(erkek çocuk fazla olduğu için büyük arabalara oyuncak iş makinalarına çok ragmet oluyor)
6: Kavram kartları
7: Fen ve matematik köşesi için aletler ve egitim materyalleri
8: Kırtasiye malzemeleri (her türlü boya,kağıt.yapıitırıcı,hikaye kartları,hikaye kitapları.vs)
TesekkÜr ediyorum
Okulumuzun adı:Ahmet Faruk Çörekçi İlköğretim Okulu
Adresimiz:Çaybaşı köyü /Merzifon /AMASYA
Okulumuzun telf no:03585734271
Temas kurulacak kişi:Okul müdüdürü Necati GÜMÜŞÇIBIK
Cep no:05435195411
E-mail:fermansari@gmail.com