Orijinalini görmek için tıklayınız : Dergimize Yorumlar

admin
28.09.07, 21:10
değerli okurlarımız dergimizdeki yazılarımızla ilgili yorumlarınızı bu başlık altına bekliyoruz.
unutmayın yaptığınız olumlu veya olumsuz yorumlar bu iş için gecesini gündüzüne katan arkadaşlarıma çalışma azmi olacak.

Lütfen 30 sn yemizi ayırarak yorum yapalım

pdratauni
28.09.07, 23:14
Çok haklısın Tamer abi. Ben bizzat görüyorum; insan üstü bir çabayla uğraşıyorlar. Elele verirsek bu kervan yürür arkadaşlar !!!

asiye nisanur
01.10.07, 14:29
:)bende açılmadı dergi başka bilgisayrda deneyeceğim kaydeddip.acaba neden açılmamış olabilir?ama içeriğine baktım merakla bekliyordum ve süper olduğuna inanıyorum.emeği geçen herkese çok teşekkürler.......

pdratauni
01.10.07, 21:00
Arkadaşlar dergimizin ilk sayısı bugün itibariyle yayınlandı ve üyeliğini gerçekleştiren tüm arkadaşlarımıza gönderildi. Eğer eline ulaşmayan arkadaşlarımız varsa üyeliklerini yenilerlerse seviniriz. Bu işlemi aşağıdaki butona tıklayarak gerçekleştirebilirsiniz.

http://www.okuloncesiegitim.org/dergiaboneol/abone_ol.gif (http://www.okuloncesiegitim.org/dergiaboneol/index.htm)

Uzun zamandır aldığım en iyi haber:D. Tebrikler. Bu dergide emeği geçen herkesi can-ı gönülden kutlarım ;) Emeğinize sağlık. Devamını dilerim :)

pdratauni
01.10.07, 21:50
Alper Bey öncelikle geçmiş olsun rahatsızlanmışsınız. O ne güzel ne verimli bir söyleşidir öyle Belma hocamla ;) İnsanın bazen sönen bazen de alev alev yanan umudunu perçinliyor. Ben bu meslekte değilim ama o söyleşiden çok sey kazandım kendi adıma. Açıkçası imrendim ve kıskandım seni :D Şu an saat sabahın 5:46'sı o yüzden sadece senin söyleşini okuyabildim; ancak merak etmeyin dergiye olan yorumlarım devam edecek :D
Arkadaşım kutlarım seni. İnsanın çalışma azmini kamçılıyor. Tekrar teşekkür ederim ;)

seldayalcin
02.10.07, 01:20
:) gerçektende çok güzel olmuş emeği geçen herkesin ellerine sağlık. herkese teşekkürler ;)

saadety
02.10.07, 07:09
dergi dün bana geldi hepsini bi oturuşta okudum ve çok begendim yaptığınız söyleşiler yazılan yazılar ve faaliyetler gerçekten çok özenle hazırlanmış ve Belma hocamızla yapılan söyleşiyi bende çok begendim görevinde yeni olan bir öğretmen için çok yararlı bilgiler
dergiye emeği geçen tüm degerli hocalarımın ve arkadaşlarımın başarılaının devamını dilerim

webrusi
02.10.07, 07:14
dergi muhteşem olmuş
emeği geçen herkesin ellerine sağlık

editör
02.10.07, 16:16
Alper Bey öncelikle geçmiş olsun rahatsızlanmışsınız. O ne güzel ne verimli bir söyleşidir öyle Belma hocamla ;) İnsanın bazen sönen bazen de alev alev yanan umudunu perçinliyor. Ben bu meslekte değilim ama o söyleşiden çok sey kazandım kendi adıma. Açıkçası imrendim ve kıskandım seni :D Şu an saat sabahın 5:46'sı o yüzden sadece senin söyleşini okuyabildim; ancak merak etmeyin dergiye olan yorumlarım devam edecek :D
Arkadaşım kutlarım seni. İnsanın çalışma azmini kamçılıyor. Tekrar teşekkür ederim ;)

Öğretmenim öncelikle yorumlarınız için çok teşekkürler. Beni gerçekten çok gururlandırdınız ve duygulandırdınız. Eğer ki yapmış olduğumuz bu çalışma ile bir fayda sağlayabilmişsek ne mutlu bize. Sizlerle birlikte olduktan sonra daha çok güzel çalışmalara imza atacağız :)

www.okuloncesioyun.com
03.10.07, 12:54
"OKULÖNCECİYİZ BİZ" dergisi açıkcası beklediğimden çok daha mükemmel olmuş. Okul öncesi eğitimine yürek vermiş bir çok arkadaşımızın, her kelimesinde emek, sevgi ve özveri taşıyan harika yazıları, derginin tasarımı ile ayrı bir hayat bulmuş. Kısa zaman içerisinde böylesine başarılı ve yararlı bir çalışma ortaya koymak gerçekten de herkes tarafından takdir edilecek bir durum bence. Ben İnanıyorum ki, bu e-dergi için sadece bir başlangıçtı, bundan sonraki sayılarda çok daha başarılı olucak. Emeği geçen herkese, bizlere böylesine güzel, tarafsiz, kaliteli, güncel ve en önemlisi ücretsiz bir çalışma sunduğu için sonsuz tesekkürler.

Başarılarınızın devamını dilerim;

Hilal
04.10.07, 14:14
dergi gerçekten çok güzel bu konuda emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. kaliteli içeriğin yanı sıra görsel açıdanda müthiş okulöncecilere layık bir dergi olmuş tebrikler.

tuana_ebrar
05.10.07, 12:42
gerçekten teşekkür ederim. dergiyi sorun olmadan açtım. teşekkürler. gerçekten nekadar emek harcanarak yapıldığı belli. eminim biçok kişiye yardımcı olacak. emeğinize sağlık arkadaşlar...

papillon
08.10.07, 14:26
Çok GÜzel Bİr ÇaliŞma OlmuŞ...tabİ Sevgİlİ ArkadaŞlarimin Elİ DeĞİnce Bİr Baska Oluyor...:)teŞekkÜrler:d

sevil_çiçek
06.11.07, 23:54
tek kelime ile harika...emeğinize sağlık...

*melike*
09.11.07, 22:16
dergi içerik olarak çok güzel hazırlanılmış dergiyi okurken bilgilendim bilgilenirken de çok büyük keyif aldım emeği geçen herkese çok teşekkür ederim diğer sayıyı merakla ve heyecanla bekliyorum çiçek bahçemiz başlığı altında ki çocuklara hitap edişiniz çok hoşuma gitti bunu ayrıca belirtmek istiyorum
'küçük hanımlar, küçük beyler!
sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, bir mutluluk parıltısısınız!'
ellerinize sağlık çok teşekkür ederim tekrar

degui111
11.11.07, 13:25
Siteyi yeni gördüm.Taktire değer bir iş olmuş. Tebrik etmeden geçemedim. Henüz dergilerinize göz atma şansım olmadı ama en yakın zamanda onlarıda incelemekten zevk alacağıma eminim.Paylaşımların devamı dileğiyle.

editör
11.11.07, 15:19
Aramıza hoşgeldiniz öğretmenim. Umarım forumumuzda mutlu zaman geçirirsiniz. Birbirinden güzel paylaşımlarla görüşmek dileğiyle...

mavihayat
19.11.07, 02:55
Ellerinize Sağlik.böyle Bir çalişmaya öncülük Ettiğiniz Için Size çok Teşşekürler.bu Kadar Güzel Hazirlanmiş Dergiyi Okumamak Mümkün Degil. Bu Meslege Yeni Atilan Arkadaşlarimizada Büyük Katkisi Olan Bu çalişmalarinizin Devami Olmasi Dileğiyle.teşekürler

ߣSt£
01.01.08, 10:51
Ellerinize kollarınıza sağlık arkadaşlar..Dergi gerçekten çok güzel...Bende şimdi indirdim 2.sayısınıda indiricem 3.sayıyı dört gözle bekliyorum:) Emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ederim...

karaböcek
03.01.08, 21:22
dergiler harika emeğinize sağlık

barorem
20.01.08, 02:50
e dergi fikriniz ve emekleriniz için tebrik etmek istedim.Derginiz muhteşem ve ben çok beğenerek bilgisayarımda arşivledim teşekkür ederim

nursel
06.02.08, 23:05
dergilerinizi yükledim gercekten cok guzel yüreginize saglık

nursel
06.02.08, 23:06
dergi almak ıstesem nasıl alabılırım

ike
07.02.08, 01:49
dergi almak ıstesem nasıl alabılırım

dergimiz ücretsizdir. başka dergi diyorsanız internetten araştırmanızı önerim

yaşar66
13.02.08, 21:37
cok sagolun dergi süperrr

mavi
20.02.08, 16:56
dergiler çok güzel hazırlanmış başarılarınızın devamını dilerim iyi günler

mavi
21.02.08, 15:33
dergiler gerçekten çok güzel ve yararlı emeğinize sağlık

Dilberim
23.02.08, 21:21
Emeğinize ve yüreğinize sağlık dergiler gerçekten harika olmuş.
;)

özgür78
28.02.08, 23:31
değerli okurlarımız dergimizdeki yazılarımızla ilgili yorumlarınızı bu başlık altına bekliyoruz.
unutmayın yaptığınız olumlu veya olumsuz yorumlar bu iş için gecesini gündüzüne katan arkadaşlarıma çalışma azmi olacak.

Lütfen 30 sn yemizi ayırarak yorum yapalım
anne baba eğitimi hakkında daha çok bilgiye yer verilmesini diliyorum.çünkü eğitim ailede başlar.;)

nurcihan
29.02.08, 15:00
dergiler çok süper harika..

nurcihan
29.02.08, 15:16
asiye nisanur dergiyi açmak için bilgisayarında adobe reader programının yüklü olması gerekiyor

bici
05.03.08, 01:05
bende var kolayca açabildim

mişey
15.03.08, 22:36
ben derginizi dün biraz inceleme fırsatı buldum gerçekten çok kapsamlı ve harika bir dergi, bizim gibi çalışanlara çok yardımcı.emeği geçen herkesin eline sağlık.

busra_kids
03.04.08, 19:00
teşekkürler