Forumumuza Katkılarından Dolayı 24-30 Mart Haftası okulonceciyiz.biz sitemizden kitap kazanan üyelerimizi tebrik ederiz.
Kitap Kazanan Üyelerimiz: aysenur.cglr ve nukro
e-etkinlik.com sitemize Katkılarından Dolayı kitap kazanan üyemizi tebrik ederiz.
Kitap Kazanan Üyemiz: editör
Kazandığınız Kitap 23 Mart 2008'i Takip Eden Hafta Kargo Ücreti Ödenmiş Olarak Adrese Teslim Gönderilecektir.
Kazanılan Kitap Değerli Hocamız Prof. Dr Haluk YAVUZER'in Çocuk Eğitimi El Kitabı isimli Kitabıdır.
http://www.okuloncesimarket.com/images/urun/1914B.jpg
İyi Günlerde Kullanmanız Dileğiyle...
NOT: Kitap Hediyelerimizde O haftaki sitelerimize olan katkılarınız değerlendirilmektedir. (Açılan yeni konu, yazılan mesaj sayısı, sitemizi önermeniz, eklediğiniz eklentiler v.s...)
Okul Önceciyiz Biz Ekibi Adına
Genel Koordinatör
Tamer UZUNER
KİTAPLAR ARKADAŞLARIMIZA ULAŞTIRILMIŞTIR...
kitap kazanan üyeler kimler acaba merak ettim de:confused:
ATAMİZİNDEYİZ
28.03.08, 01:29
kitap kazanan üyeler kimler acaba merak ettim de:confused:
bu konuyu açıp yorum yazdığınıza göre kazananları da öğrenmiş oldunuz:)
kitap kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.darısı diğer üyeler...
tebrikler arkadaşlar paylaşımlarınızın devamını diliyorum diğer üyelerimize de bu yolda başarılar darısı onların başına :)
sadece 2 üyemi kazandı yani ben kazanamadım mı :(neyse daha çok çalışırım artık:(
uykum geldide ondan dikkat etmedim kusura bakmayın lütfen
Çooook teşekkürlerrrrrrr. :) Ne kadar mutlu oldum anlatamam. Site editörü olarak bana bu hediyeyi layık gördüğünüz için çok teşekkürler. Ama şunu söylemeden geçemeyeceğim biz çalışmalarımızda hiçbir şekilde hiç bir çıkar amacı gütmüyoruz. ;) Herşey Okul Öncesi Eğitim İçin...
Çooook teşekkürlerrrrrrr. :) Ne kadar mutlu oldum anlatamam. Site editörü olarak bana bu hediyeyi layık gördüğünüz için çok teşekkürler. Ama şunu söylemeden geçemeyeceğim biz çalışmalarımızda hiçbir şekilde hiç bir çıkar amacı gütmüyoruz. ;) Herşey Okul Öncesi Eğitim İçin...
değerli editörümüz alper;
okul öncesi eğitim üzerine ilk çalışmalarıma başladığım zamanlarda başlayan çalışmalarımızda okul öncesi eğitim için verdiğin desteklerin yanında sana hediye edilecek bir kitap denizde bir damla su gibi.
Kitabını güle güle kullan...
Diğer kitap kazanan üyelerimizi de tebrik eder verimli paylaşımlar dileriz.
Tebrikler arkadaşlar...:):):)
haticeaydan
29.03.08, 03:23
kitap kazanan üyelerimizi canı yürekten kutluyorum.
Tebrikler.Yaw ben de kitap istiyom neye göre veriliyo kitaplar en çok mesaj atmaya göre mi?Öyleyse artık bilgisayarın başından kalkmam dakkada 1 mesaj yazarım.:):):)
ATAMİZİNDEYİZ
29.03.08, 23:12
Tebrikler.Yaw ben de kitap istiyom neye göre veriliyo kitaplar en çok mesaj atmaya göre mi?Öyleyse artık bilgisayarın başından kalkmam dakkada 1 mesaj yazarım.:):):)
en çok mesaj atana değil; forumda en çok konu açıp faydalı paylaşımlarda bulunana hediye var:) darısı sizin başınıza da:)
aysenur.cglr
29.03.08, 23:54
Bende çokkk teşekkür ederim. Çok mutlu oldum ya anlatamam gerçekten çok güzel bir duygu bu:p Bende Alper öğretmenime katılıyorum kesinlikle önemli olan paylaşmak, ne demişler bilgi paylaşıldıkça çoğalır.:D Buna bi katkım olabiliyorsa ne mutlu bana. Herşey OKULÖNCESİ EĞİTİM için...:):):) Nukro ve Alper öğretmenim sizinde kitaplarınız hayırlı olsun bu arada...