Orijinalini görmek için tıklayınız : öz bakım becerileri

haticeaydan
29.03.08, 02:44
çocuklara özbakım becerilerini kavratmada işinize yarayacak resimler.

haticeaydan
29.03.08, 02:45
bunlarda son resimler.

envar87
29.03.08, 13:13
Keşke meslek lisesine gidip çocuk gelişimi bölümünde okuyo olsaydım burdaki bilgilerle okul birincisi olurdum walla:)

cemrem
29.03.08, 13:52
:)kesinlikle Birinci Olurdun Hatta Türkiye Birincisi Seçilirdin:)bu Rada Ben De özbakim Becerileri Ile Ilgili çocuklara Tuvalet Kapisina Büyük Bir Diş Ve Firça Grofon Kağitlriyla Süsledik.fon Kartonuna Yapiştirdik Kenarlarina Sim Yaiştirdik.mikroplari Da Siyaha Boyadilar Ve Bu Fon Kartonuna Yapiştirdik.ve Mikroplar Bize Ulaşamaz Bizim Dişlrimiz Sağlikli Gibi Sohbet Ettik.:)

ejma
30.03.08, 16:56
çok teşekkür ederim
sagol

güle_sevdalı
04.04.08, 00:00
ewet arkadasımm guzel bır etkınlıkk:)

AYSUN-KARAKUŞ
09.05.08, 17:37
Çok SaĞolun Ellerİnİze SaĞlik

ayserose,
24.05.08, 15:09
:)kesinlikle Birinci Olurdun Hatta Türkiye Birincisi Seçilirdin:)bu Rada Ben De özbakim Becerileri Ile Ilgili çocuklara Tuvalet Kapisina Büyük Bir Diş Ve Firça Grofon Kağitlriyla Süsledik.fon Kartonuna Yapiştirdik Kenarlarina Sim Yaiştirdik.mikroplari Da Siyaha Boyadilar Ve Bu Fon Kartonuna Yapiştirdik.ve Mikroplar Bize Ulaşamaz Bizim Dişlrimiz Sağlikli Gibi Sohbet Ettik.:)

superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....yapmıssnz ya bnde bole bısey arıodum..ogretmn ozbakım becerılerı ıle ılgılı etkınlık yapmamızı ıstedı ne yabcm dıye dusnuodum saoLLL;):)