dely_manyhaq
01.10.07, 05:24
lisede stajda ıken sınıfa palyoço olarak gıtmıstım bı etkınlıkte
23nisan da polyocoluk yapmıştım (soldakı) o perugu papyonu falan son bı saat kala hazırlamıstım okulun kostumlerınn hepsı dolu olunca acıl olarak bısıyler yapmıstım :D
Ellerinize sağlık öğretmenim oldukça etkileyici görünüyorlar...
ozlembursa
18.12.07, 23:17
çok hoş çok güzel ben çok beyendim.inşallah bende böle güzel şeyler yapabilirim...:)
ellerinize sağlık, kostümler ne kadar da hoş görünüyor.
son anda ortaya çıkan aksiliklere ivediyetle çözümler bulmak bizim mesleğin sırrı olsa gerek..
çok şirinler çok gzl olmuş ellerinize sağlık
kostümler çok güzellllllllllllll
1 saatte demek :) Bravo :)
Çok güzeller ellerinize sağlık öğretmenim...:):):)
dely__manyhaq
06.02.08, 12:25
1 saatte demek :) Bravo :)
aınen nasılk kosusturmustum derste yapmıstım hocalar falan bsey dememıstıı allahtn ızın vermıstı ıp falan almam ıcın dısarı cıkmama ama cok ıı oldu o an belkı zor oldu bnm ıcın ama suan bı palyoco kostumum var
dely__manyhaq
06.02.08, 12:27
yhaaa bıde seyh var bu paylasımı yaptıgım uyelıgımın sıfresını falan bulamadım bende yenıden uye oldum dely_manyhaq ta dely__manyhaq ta benım yanıı
saolun tam benim aradığım şey tşk
gerçekten de bu kostümler benim çok işime yarayacak.Ben de palyaço yapıcaktım ve peruk düşündürüyordu beni çok sağolun hocam...
ben bu peruğu nasıl yapabilirim acaba yardımcı olursanız sevinirim.Burnunu pinpon topunu ikiye böledim o şekilde yapıcam ama peruk düşündürüyor kolay olarak nasıl yapabilirim.velilerimin durumu iyi olmadığı için kendimiz fazla harcama yapmadan nasıl yaparız diye düşünüyorum da ....
Cok Guzel
Kaliplarini Nerden Buldunuz Acaba
cananahmet
06.04.08, 14:51
ya bana yardımcı olurmusunuz ben hiç bi etkinligi bulamıyorum bu sitede:(
lonely0854
07.04.08, 11:07
arkadaşlar neden bilmiyorum ama ben kostümleri göremiyorum???
AYSUN-KARAKUŞ
07.04.08, 12:13
Ellerinize sağlık öğretmenim oldukça etkileyici görünüyorlar... EVET GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR
vay be cok güzeller eline saglık
görmek istiyorum ama paylaşım istiyor ne yazıkki göremiyorum
dely__manyhaq
16.04.08, 15:44
kalıp falan yok yaa ben goz kararına yaptım peruguda bı bonenın uzerıne esıt uzunlukta kesılmıs ıplerı dıkerek yaptım emınım sızınkıler daha gusel olour bn cok acele ıle yapmıstm
paylaşımın için teşekkürler