selpel
30.03.08, 16:30
sayın müfettişim merhaba,size yine bi sorum olacak.her gün günlük plan imzalatmak zorundamıyız?cuma günü haftalık imzalatsam bi sorun çıkar mı?cevaplarsanız memnun olurum.şimdiden teşekkürler
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : günlük plan selpel 30.03.08, 16:30 sayın müfettişim merhaba,size yine bi sorum olacak.her gün günlük plan imzalatmak zorundamıyız?cuma günü haftalık imzalatsam bi sorun çıkar mı?cevaplarsanız memnun olurum.şimdiden teşekkürler aapak33 02.04.08, 20:44 Selam Selpel Günlük planların imzalanma olayı kalktı. günlük olarak imzalatmaya gerek yok. Ancak okul müdürü istediği zaman incelemek amacıyla imzalayabilir. aapak selpel 03.04.08, 11:50 çok teşekkür ederim efendim. zeynepnaz 28.09.08, 11:01 sayın müfettişim bi soru sorucaktım okul öncesinde sınıf defteri tutma olayının kalktığının farkındayım ama bunu tutup tutmamak bizim insiyatifimizdemi yoksa müdürün mü? çünkü müdür bey tutmamı istiyo da..... aapak33 28.09.08, 20:13 okul öncesi yönetmeliğinde nasıl bir belge tutacağınız belirlenmiş. Ona uygun bir defterse müdürünüzün söylediği tutabilirsiniz aapak zeynepnaz 01.10.08, 18:51 tamam anladım yanıtladığınız için çok teşekkür ediyorum :) resane 02.10.08, 14:21 Hocam merhaba bu aralar çok merak ettiğim bir konu var ve kime sorduysam net bir bilgi alamadım.Ben okul öncesi 1.sınıf öğrencisiyim mezun olduğumda 32 yaşında olacağım öğretmenlikte yaş sınırının 30 olduğu söyleniyor doğru mu acaba?Eğer öyle bir sınır varsa ben mezun olduğumda bu konuda yapabileceğim birşey var mı? ahmet 02.10.08, 14:23 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nda memurlar için üst yaş sınırı bulunmazken, alt yaş sınırı 18 olarak belirleniyor. Bugüne kadar kurumlar alacakları personel için yaş kriterlerini kendileri belirliyordu. Bazı kurumlar 25, bazıları 30 yaşı sınır kabul ediyordu. Alınan kararla bu inisiyatif ortadan kaldırıldı. Öğretmenlikteki yaş sınırı Öğretmenlik görevine aday olarak ilk defa atanacaklar bakımından, 31.12.2004 tarihi itibarıyla 40 yaşından gün almamış olmak (01.01.1966 tarihi ve sonrasında doğanlar) gerekmektedir. Bu sınırlama diğer kamu kurumlarında çalışıp da ilk defa öğretmen olarak atanacaklar için de geçerlidir. Örneğin bir kamu kurumunda mühendis olarak çalışıp da, öğretmenliğe atanma şartlarına haiz bir adayın naklen geçiş başvurusunda bulunabilmesi için 40 yaşından gün almamış olması gerekmektedir. Öğretmen atamalarındaki 40 yaş sınırı devam edecektir. Zira öğretmen atamalarını ÖSYM değil MEB yapmaktadır. Ayrıca MEB'in yönetmeliğinde bu konuya ilişkin olarak adaylarda 40 yaş sınırı aranacağına dair hüküm bulunmaktadır. resane 02.10.08, 14:38 Hocam çoook teşekkür ederim. |