Orijinalini görmek için tıklayınız : e-etkinlik.com üyeliği ile okulonceciyiz biz üyeliği

мerνe
01.04.08, 22:40
www.e-etkinlik.com sitesindeki etkinlikleri görüntüleyebilmeniz için,siteye üye olmanız gereklidir.

Anasayfada bulunan kayıt ol seçeneğini tıklayarak,kayıt olabilirsiniz..

gözdetanrıverdi
01.04.08, 23:05
bu site gerçeketen sewiyeli aynı zmanda da amacına uygun biçimde hazırlanmış ama gerçekten şu 5 msj çokmuş yaa sabırsızım o konuda biran önce etkinlikeri görüp indirmek istiyorum:)

mutlu
08.04.08, 20:55
siteye bayıldım ama bende bişeyler eklemek istiyorum ama nasıl ekleyecegimi bilmiyorum

berusnla
10.04.08, 11:25
site gerçekten güzel.. Ama ben hala 5 mesajı nereye yazacağımı bilmiyorum.. Konularada birden yazmak istemiyorum..

güneşim
10.04.08, 13:07
ben uzun bir süredir takip ediyorum.ve bilg.başına geçer geçmez ilk bu siteyi ziyaret ediyorum çok faydalı bir site...

admin
10.04.08, 16:22
bu site gerçeketen sewiyeli aynı zmanda da amacına uygun biçimde hazırlanmış ama gerçekten şu 5 msj çokmuş yaa sabırsızım o konuda biran önce etkinlikeri görüp indirmek istiyorum:)

merhaba gözdetanrıverdi;
seviyeli okul öncesi sitesi demeniz amacımıza ulaştığımızın bir göstergesi bir çok kullanıcımızdan da sizin verdiğiniz güzel tepkileri alıyoruz demek ki amacımız yolunda doğru adımlarla gidiyoruz.
tüm üyelerimize teşekkürler verimli paylaşımlar

kebire
14.06.08, 12:48
ama sohbet konusunda da dediğim gibi bu site bu yönden bence biraz geride. ama böyle bişey olursa sitenin üye kapasitesinin de çok olacağına inanıyorum