Orijinalini görmek için tıklayınız : besin piramidi

aslihancekic
03.04.08, 15:30
bunu beslenme dersinde odev olarak yapmıştık.gecenlerde bi anaokulunda uyguladık çok guzel bi etkinlik oldu çocukların çok ilgisini çekti onları ılk defa bu kadar hevesli gördum çok hosuma gitti..materyallerın resımlerını eklıcem denersenız emınım memnun kalıcaksınız..
kartondan buyuk bir pesin piramidi hazırladık.her katı renklı.daha sonra çeşitli besinlerin resimlerinin çıktısını aldık kucuk kucuk kestik.uhu takt yapıstırdık arkalarına.çocukları u şeklinde oturttuk.once besin piramıdının ne oldugunu hangı basamakta handı besınlerın oldugunu nelerden ne kadar yememız gerektiğini anlattık ardından her birine 3er tane resım verdik.sırayla cocuklar piramıdın onune geldıler ellerındekı resmı arkadaslarına gosterıp ne oldugunu ve hangi grupta olduğunu söyleyip piramidin uygun basamağına yapıştırdılar.çok güsel bi etkinlik oldu.

umran
03.04.08, 17:21
Değişik bir çalışma olmuş , emeğinize sağlık arkadaşım.

şimal
03.04.08, 17:26
çok hoş olmuş yanlız bir sorum olacak yönergelerle mi uygun yere yapıştırdınız yoksa kendilerimi buldu

haticeaydan
03.04.08, 18:48
çok güzel bir çalışma ellerinize sağlık.

aslihancekic
03.04.08, 21:36
hic yonerge vermedim kendıleri kolaylıkla ellerindeki resmi hangı grupta olduğunu ve nereye yapıştıracagını buldular.bi kac takılan ogrenci oldu onlarada yardım ettım.

hic yonerge vermedim kendıleri kolaylıkla ellerindeki resmi hangı grupta olduğunu ve nereye yapıştıracagını buldular.bi kac takılan ogrenci oldu onlarada yardım ettım.

güle_sevdalı
07.04.08, 20:09
cok guzel olmuss yaa okulumun duvarlarına bırsey asamıyorumm yaa asmıs olsam kesınn yapılacak etkınlık arkadasımm :)

..ilkay..
13.07.08, 00:52
çok güzel ve öğretici olmuş ellerine sağlık