Orijinalini görmek için tıklayınız : Alper Yusuf KÖROĞLU

editör
06.04.08, 03:43
Alper Yusuf KÖROĞLU (Okul Öncesi Eğitim Editörü)

1986 doğumlu olup, Okul Öncesi Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisidir. Okul Öncesi Yazarlar Sitesi’nin kurucu-editörlüğünü ve diğer sitelerin kurucu-editör-sorumlu-yöneticiliğini yürütmektedir. Çeşitli ulusal ve yerel gazete – eğitim dergilerinde yazıları yayınlanmaktadır. 'Okul Önceciyiz Biz' ekip koordinatörüdür. Ayrıca “Okul Önceciyiz Biz Anne-Baba ve Eğitimci E-Dergisi”nin de editörlüğünü yürütmektedir.

admin
06.04.08, 12:04
daha bir çok yaptığın işi yazmamışsın ama bu yazdıkların bile ne kadar çalışkan ve başarılı bir okul önceci olduğunu gösteriyor.

"Türkiye'nin Geleceği Geleceğin Eğitimcileri İle Şekilleniyor"

editör
08.04.08, 01:31
daha bir çok yaptığın işi yazmamışsın ama bu yazdıkların bile ne kadar çalışkan ve başarılı bir okul önceci olduğunu gösteriyor.

"Türkiye'nin Geleceği Geleceğin Eğitimcileri İle Şekilleniyor"

Öğretmenim biz yaptığımız çalışmaları buralara yazalımda insanlar görsünler diye yapmıyoruz ki. :) Tek amacımız ülkemizdeki okul öncesi eğitimi bir adım daha ileri götürebilmek. Hem şimdi yaptıklarımızın tümünü yazarsam konu çok uzar insanlar okumaktan sıkılırlar diye düşündüm. Onun için kısa bir özet geçtim. :)

Herkese teşekkürler...

aSiTÜRK
03.06.08, 03:26
kardeşim sen bu kadar şeyi bizden gizli hangi arada yaptın? Maşallah Allah nazardan saklasın inşallah hep böyle üretken(yaratıcı değil) olursun... başarılarının devamını başarısızlıklarının telafisini dilerim:p

şimal
03.06.08, 14:24
başarılar...........

AYSUN-KARAKUŞ
03.06.08, 17:08
gerÇekten Çok TeŞekkÜr Ederİm Sİzİn Sayenİzde Bu Sİteden Çok İyİ Bİr Şekİlde Yararlaniyoruz Sİzİ Tebrİk Edeyorum BaŞarilar...