lecos
09.04.08, 14:42
herşeyi okuldan ve eğitimciden beklemek ne kadar doğru acaba anne baba olarak ne kadar iyi bir eğitim veriyoruz çocuklarımıza
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : acaba çocuklarımıza okul öncesi eğitimi yeteri kadar verebiliyormuyuz? lecos 09.04.08, 14:42 herşeyi okuldan ve eğitimciden beklemek ne kadar doğru acaba anne baba olarak ne kadar iyi bir eğitim veriyoruz çocuklarımıza kübra_gazi 12.05.08, 00:48 geçen ilk defa bir anaokuluna gittim hayatımda.okul öncesi okumama rağmen anaokuluna daha önce hiç girme imkanı bulamamıştım.gittim ve okulda öğrendiğim hiç birşeyino lamdığını gördüm.laubali ve birikimsiz hocalar..içler acısı bir hal..ben böyle olmayacağım dedim içimden. tülin ayden 17.07.08, 17:57 tabiki eğitim öncelikle aileden başlar.aile eğitimi temelden verilir.okulöncesi eğitim çocuklar için çok önemlidir.fakat ailede özen göstermelidir.hemen şunu ilave edeyimki ailelerinde eğitilmesi gerekiyor.çünkü sadece çocuğu dünyaya getirmekle anne baba olunmuyor.sadece yedirip içirmeklede anne baba olunmuyor.çünkü dünyaya bir canlı getirirken onun her yönden sorumluluğunu üslenmiş oluyoruz.okulöncesi eğitimi öğretmenlerimizde bu mesleği severek yapmalı ve kendilerini sürekli yenilemelidir. |