Orijinalini görmek için tıklayınız : Okul Öncecilerin Ankara Buluşmasına Katılacaklar Burada Önce Tanışalım

admin
12.04.08, 11:52
Okul Öncecilerin Ankara Buluşmasına Katılacaklar Burada Önce Tanışalım Ankara'da Kaynaşalım :)

Lütfen tüm katılacaklar buraya yazsınlar

nur evsan
12.04.08, 13:52
:)ben ankaradaki seminere katılıyorum bütün okulönceciyiz üyelerininde katılmalarını istiyorum bu arada okulönceciyizbiz sitesine teşekkür ederim bize böyle güzel imkanlar sunduğu için:)

burcuuu
12.04.08, 13:54
tanışalım... :) ben burcu çalışkan samsun on dokuz mayıs üniversitesi okul öncesi öğretmenliği üçüncü sınıf öğrencisiyim... geçen seneki seminerlerden de deneyimlerime dayanarak, çok güzel vakit geçireceğimize inanıyorum... şimdiden herkese bol bilgili, bol eğlenceli seminer günleri diliyorum... iyi günler... :D

safiş
12.04.08, 15:24
merhaba ben istanbuldan safiş. ben de ankarada olucam.. ilk kez gidicem umarım herşey çok güzel olur..

pelin gözde
12.04.08, 18:14
selamlar arkadaslar :)

burcakwe
12.04.08, 23:30
Merhaba,
Bende bolu'dan katılacagım.Büyük bir heyecanla bekliyorum

alphaCygni*
13.04.08, 20:54
slmm herkese :)
ben Hacettepe üniv. Ayşenur
"geleceğin anaokulu öğretmeni"
seminerde olucam ben de..
herşeyin çok güzel olacağına eminim
bu ekiple herşey çok güzel olacak! :)

haticeaydan
13.04.08, 23:30
merhabalar
ben Hatice AYDIN Yozgat Bozok ilköğretim okulunda okul öncesi öğretmeni olarak çalışıyorum.sizlerle tanışacam için çok sevinçliyim teşekkürler.

agul-trakya
14.04.08, 17:39
Merhabalar okulonceciyiz.biz üyeleri,ben Trakya Üni.den Çocuk Gel.Uzm.Ayşegül ÖZDEMİR TOPALOĞLU.2006 Selçuk Üni.Mesleki Eğt.Fak. mezunu arkadaşlarıma sesleniyorum.Eski arkadaşlarımı görmeyi yeni arkadaşlarla da tanışmayı çok isterim.Böyle seminerler bence tanışıp görüşmek bilgi paylaşımında bulunmak için müthiş bir fırsat bence...19 Nisan da görüşmek üzere...

chatlaqseda
14.04.08, 17:56
herkez katılıo ama ben lisedeim mlsf:(( ezik gibi :D sizlerin paylaşımlarından çok yararlandım özellikle stajda çok saolun:):):)

ceydanur
14.04.08, 19:07
merhaba bende gümef mezunuyum.Okul öncesi ögretmeni olarak calışmaktayım.19 nisanda bende sizlerle olmak istiyorum.sevgiler

aysenur.cglr
14.04.08, 22:00
merhabalar... ben eskişehirden geleceğim. Anadolu Ünv. Okulöncesi öğretmenliği bölümü 4. sınıftayım. 19 nisanı iple çekiyorum:D sizlerle tanışacağım ve böyle güzel bir seminere katılacağım için çok mutluyum:):):) görüşmek üzere okulönceciler .....;););)

burcakwe
15.04.08, 23:15
Bende Ankara'daki seminere geliyorum.Ama aklıma takılan saat Özdemir Erdoğan'nın konserini nie pazar pazar günü ve gec bir saate almışlar.Herhalde kalamayız o saate

ulviye
19.04.08, 21:07
mrb, ben HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ OKL-3 öğrencisiyim.
ankara buluşmasının ilk günü harikaydı. yarını iple çekiyorum.

ayrıca TAMER HOCAMIZA ödülünü vermek benim için bir zevkti.:cool::)

özdemir erdoğan pazar günü müsait olduğu için konser pazar günüymüş.
ayrıca bugünkü sürpriz konserde süperdi:)

nur evsan
19.04.08, 21:33
:)seminerin ilk günü çok güzel geçti yarını iple çekiyorum bu arada okulönceciyiz üyeleriyle birlikteydik tanışıp çok güzel bir gün geçirdik:)

ulviye
24.04.08, 23:36
eğitim ve gelişim için düzenlenmiş nadir seminerlerden biriydi.
herşey çok güzeldi beni üzen tek şey böylesine önemli bir seminerin son dakikalarinda -panelde- konumuz eğitim ve gönüllülükken anlamsız ve gereksiz bir şekilde konunun başörtüsüne çevrilmesiydi.:confused:

baphomet
30.05.08, 13:40
Galiba Ben Bunu Kaçirdim.... Cok Uzgunum Yakin Zamand Aankarada Seminer Olcakmi Gene..

sevval
31.05.08, 12:45
Hocam bu etkinlikleri bi de karadenizde yapsanız Bizlerin eğitim zamanı oralara gelmemiz çok zor