nihalgencer
13.04.08, 10:25
Okulöncesi öğretmenlerinin okuma yazma çalışmalarının hepsini dergilerden yapmalarına karşıyım
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : okuma yazmaya hazırlık çalışmaları nihalgencer 13.04.08, 10:25 Okulöncesi öğretmenlerinin okuma yazma çalışmalarının hepsini dergilerden yapmalarına karşıyım güle_sevdalı 13.04.08, 11:47 ewet haklısınn ogretmenımm sadece kıtaba degıl dısarıdan orneklerle pekıstırılmelıı degılmı?dusuncelerınız ıcınn tesekkur ederım :):) semrahat 14.04.08, 19:11 Okulöncesi öğretmenlerinin okuma yazma çalışmalarının hepsini dergilerden yapmalarına karşıyım kesinlikle katılıyorum öğretmen üretici olmalı...bir çok etkinliği kendi üretmeli:) sedaterzi 17.04.08, 21:13 .................................................. . hayal_perdesi 19.04.08, 10:27 evet öğretmenim bende karşıyım olabildiğincede kendim birşeyler eklemeye çalışıyorum .hem çocuklarımın hoşuna gidiyor hemde aileleri farklı şeyler görünce seviniyor. teşekkür edeerim düşüncenize katılıyorum :) kaleinternet 13.05.08, 23:44 teşekkürler passenger 14.05.08, 13:14 kesinlikle insanlar hazır olan bir şeye o kadar alışmış ki beynini azıcık yorup yeni bir şeyler ortaya çıkartmaya üşeniyor... :confused: haticeaydan 05.06.08, 21:34 çok haklısınız.çalşma sayfaları benim için pekiştirici çalışmalardır.ben okuma yazma çalışmalarını diğer etkinliklerle birleştiririm.örneğin bir sanat etkinlği çalışması aynı zamanda okuma yazmaya hazırlık çalışmasına dönüşebilir.basit bir katlama tekniği ile yapacağınız çalışmada şu soruları çocuklara sorabiliriz. -elinizdeki keseceğiniz kağıtlar hangi şekil? -hangi renkteler -kaç taneler -kestiğiniz kağıtları ikiye katlayın oluşan şekli söyleyin vs vs bakın bir sanat etkinliğinde ne kadar çok kavram vermiş oluyoruz.bu örnekleri çoğaltabiliriz. @nim@ 06.06.08, 16:04 güzel çalışmalar...teşkr ederz |