Orijinalini görmek için tıklayınız : merhaba ben canan lütfen yardımcı olun anaokulu açmak üzereyim

canan kaymakçı
15.04.08, 22:28
merhabalar ben canan anaokulu açmak istiyorum günlerdir uğraşmama ragmen tam olarak hangi evraklarla milli eğitime başvuracağımı öğrenemedim ilçe milli eğitim il milli eğitime gönderiyor il milli eğitim internete yönlendiriyor adres verilmiyor lütfen bana açıklamalı yardımcı olurmusun yalnızca ögrenebilidiğim kurucu bilgileri o kadar lütfen

sümerya
15.04.08, 22:42
merhabalar ben canan anaokulu açmak istiyorum günlerdir uğraşmama ragmen tam olarak hangi evraklarla milli eğitime başvuracağımı öğrenemedim ilçe milli eğitim il milli eğitime gönderiyor il milli eğitim internete yönlendiriyor adres verilmiyor lütfen bana açıklamalı yardımcı olurmusun yalnızca ögrenebilidiğim kurucu bilgileri o kadar lütfen

merhaba canan hanım bizde bir okul açmak üzereyiz ve aynı sıkıntıyı yaşıyoruz. il milli eğitim gideceğiniz ve başvuracağınız kurumlarla ilgili bir liste vermesi lazım( bayındırlık, itfaiye, trafik vb.) okul binanızı düzenlediniz mi bilmiyoru ama bunu içinde meb sayfasında yönetmenliklere ve satndartlar yönergesine bakmanız lazım

http://ookgm.meb.gov.tr/Mevzuat_htm/yonetmelikler/OOKstyonduz.htm

benim bilgim şimdilik bu kadar ama sizin bildiğiniz yapılması gereken farklı şeyler varsa paylaşırsanız sevinirim

nihalil
06.06.08, 16:55
lise mezunlarına usta öğreticilik kaldırıldımı bilgisi olan var mı

hilal_
06.06.08, 17:13
lise mezunlarına usta öğreticilik kaldırılmadı ama yakındır

nihalil
06.06.08, 18:01
benim duyduğum ilçe meb ları kaldırdı ama il meb ları devam edecek diye duydum

aapak33
07.06.08, 10:50
selam Canan Hanım
Açacağınız ana okulu özel olacağı için
1-Özel öğretim lurumları Kanunu
2- Özel öğretim kurumları yönetmeliği
3-MEB Özel öğretim kurumları standartlar yönergesi

bu üç mevzuatta istediğiniz bütün bilgiler var.
Eger tatmin olmazsanız uzman olarak beni davet eder, misafir edersiniz, size yerinde rehberlik yaparım.
aapak