Orijinalini görmek için tıklayınız : açık lise

aleynasoyler
17.04.08, 23:26
açık liseden mezun olmanın şartlarını bilenler varmı

sevval
18.04.08, 19:46
şartı yok lise mezunu isen sadece meslek derslerine giriyorsun ilköğretim mezunu isen kültür dersleri için il de açık lise sınavlarına girmelisin yazın başvurular yapılıyor

hilal_
19.04.08, 00:04
evet şart yok bende açık lisedeyim lise mezunuydum başvurdum sadece meslek derslerini aldım şuan son sınıftayım staj yapıyorum yani beceri eğitimimi tamamlıyorum lise mezunu değilsen hem kültür derslerini alacaksın hemde meslek derslerini ama meslek derslerinde yüzyüze eğitim alman lazım

yaban_gulu
28.08.08, 17:01
evet şart yok bende açık lisedeyim lise mezunuydum başvurdum sadece meslek derslerini aldım şuan son sınıftayım staj yapıyorum yani beceri eğitimimi tamamlıyorum lise mezunu değilsen hem kültür derslerini alacaksın hemde meslek derslerini ama meslek derslerinde yüzyüze eğitim alman lazım

bende duz lise mezunuyum ve cocuk gelisimini tamamlamak istiyorum, ders saatleri ve haftada kac gun oldugu hakkinda bilgi verir misiniz? teekkurler

hilal_
28.08.08, 22:50
bende duz lise mezunuyum ve cocuk gelisimini tamamlamak istiyorum, ders saatleri ve haftada kac gun oldugu hakkinda bilgi verir misiniz? teekkurler
merhaba size şöyle bilgi verebilirim.Ben ilk yılımda cumartesi ve pazar günleri gittim.saat 8' den öğlen 1'e kadar ikinci yılımda hem akşam alıyodum hemde cumartesi pazar akşam saatleri öğrencinin gelebileceği saatelere göre ayarlanıyordu ama ben 3 yıl eğitim aldım sınıfta lise mezunu olmayan arkadaşlar vardı 1.5 yılda bitirenler varmış onlarda hem akşam hemde cumartesi pazar derslere gidiyorlarmış.akşam sizi korkurtmasın beş bucuk gibi başlayıp sekiz bucuk gibi bitiyor.Bu arada hafta içi hergün değil iki en fazla üç gün. Kayıtlar başladı galiba allah kolaylık versin .